- 17 Şubat 2013
- 1.586
- 1.478
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
okul gezim vardı sonrasında birazda ben gezdim derken pek görünmez oldum.Haha superr :)
Nerelerdesin senn
sen neler yaptın var mısın yine? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okul gezim vardı sonrasında birazda ben gezdim derken pek görünmez oldum.Haha superr :)
Nerelerdesin senn
hala hazır değil misin?offf poffff ben katılamıcam galiba![]()
Ben olmasam olur mu yaaokul gezim vardı sonrasında birazda ben gezdim derken pek görünmez oldum.
sen neler yaptın var mısın yine? :)
Hayır değilimhala hazır değil misin?
Bence katilmalisinnnn :)ben katılmadım kız
yoksa işniz zor
sondan birinciliği elinizden bırakmam![]()
Bilemedin ki bilemedin kiibenim tahminim 18 kişi diye :))
bu hanımlardan
7 si iddialı
6 sı eksik kombinli
4 ü harika
1 ise birinci :)
her zaman iddialılar arasında oluyorsun :) görür görmez tanıyorum artıkBen olmasam olur mu yaa
Kendimi durduramiyorum katılıyorum![]()
Yetisir yetisir :)Hayır değilimAklımda bişey var bi türlü yapamadım
acele etmeliyim belki yetişir
![]()
senin kadar bilemem kuzu :))Bilemedin ki bilemedin kii![]()
Bende bildiklerimi unutuyorum ama haha :)senin kadar bilemem kuzu :))
hadi giyin bişiler illa ki kazanmak değil ki eğlencesi var :) yoksa ben ne edeyim kaçıncı yarışmam hep sonlardayım :)Hayır değilimAklımda bişey var bi türlü yapamadım
acele etmeliyim belki yetişir
![]()
Valla Marga sana elini veren kolunu kaptırıyor daha spor varYetisir yetisir :)
Gecmis olsun canim benimde yurumekten artik tabanlarim zonklar oldu..Valla Marga sana elini veren kolunu kaptırıyor daha spor varbugün yapamadım
alerji çıkardım kaşınıp duruyorum
![]()
Haklısın canım istediğimi yapamazsam giyerim bişeyler olur biter benim içinde maksat eğlencehadi giyin bişiler illa ki kazanmak değil ki eğlencesi var :) yoksa ben ne edeyim kaçıncı yarışmam hep sonlardayım :)
istisnasız tanıdığım 5 kişi oluyor hatta bu yarışmalar sayesinde 8 doğru tahmin yapabiliyorum artık bir kaç tanede şüphelendiğim oluyor :) bu yarışmaların birde bu yönü var polisiye gibi oluyor
dur olayı kızıştırayım maksat eğlence, ödüller şahane :)Haklısın canım istediğimi yapamazsam giyerim bişeyler olur biter benim içinde maksat eğlence![]()