- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Daha oylama 1 hafta sürecek çoook zaman varkız dur dakka bır gol bır
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha oylama 1 hafta sürecek çoook zaman varkız dur dakka bır gol bır
![]()
Kalsınyalan dunya bıze mı kalsın![]()
Uzun uzun yorum yapamam zaten uzun yorumları okumayıda sevmem
10 ve 11 i çok beğendim hayırlı olsun![]()
Ay biliyodum da bu kadar değilNe bozuyorsun yahu morelini :) aaaaaaaa![]()
Bibim sen yorum yap herkese ya çok merak ediyorum yorumlarınıUzun uzun yorum yapamam zaten uzun yorumları okumayıda sevmem
bencede birinci belli sankiUyumadım ana birinci belli bana göre be efkar bastı beni![]()
yaaa usenmee bibii yaaaUzun uzun yorum yapamam zaten uzun yorumları okumayıda sevmem
Kaç numara bu dediklerin merak ettim.aklımda birinci olacağını düşündüğüm 3 kombin var birinci ikinci üçüncü sıralanacaklar muhtemel ama bir kombin daha var araya girme olasılığı yüksekçok karışık oldu ya ama ilk izlenimlerim bunlar
![]()
hatuunnnnnn seni ne zaman göreceğiz moda yarışmasında heee8 numara kimsinnn. Bayıldım kombinineee![]()
bendee boyuda uzun ya o ispanyol nasıl yakışmış8 numara kimsinnn. Bayıldım kombinineee![]()
Üzülcem ben şu köşedebencede birinci belli sanki![]()
cok gızemlısınaklımda birinci olacağını düşündüğüm 3 kombin var birinci ikinci üçüncü sıralanacaklar muhtemel ama bir kombin daha var araya girme olasılığı yüksekçok karışık oldu ya ama ilk izlenimlerim bunlar
![]()
aklımda birinci olacağını düşündüğüm 3 kombin var birinci ikinci üçüncü sıralanacaklar muhtemel ama bir kombin daha var araya girme olasılığı yüksekçok karışık oldu ya ama ilk izlenimlerim bunlar
![]()
Ben o boya bittim zaten..bendee boyuda uzun ya o ispanyol nasıl yakışmış![]()