- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ne kadar güzel hekes zayıf zayıf... Ben bu halimle ahh
.. Özledim ya kot ve topuklu giyinmeyi...
Başarılar ayrıca![]()
Valla dimi hep zayıfları koymuşlar, birazda büyük beden yarışmacı görelim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar güzel hekes zayıf zayıf... Ben bu halimle ahh
.. Özledim ya kot ve topuklu giyinmeyi...
Başarılar ayrıca![]()
Acaba nasıl okudun senyaslı kız değil yaşlı kız
çünkü yaşlıyııım
![]()
Büyümek mi derken? Bu foruma abone olursanız yeni açılan konulardan haberdar olabilirsiniz.Böyle yarısmalara katılmak icin büyumekmi lazim . Niye sadece oylama icin bildirim geliyor katilmak istersek ne yapmamiz lazim
vallahhı kendime veriyim bari@Kazen oylar değiştirebilir olmuş.Geçmiş olsun.
yani normal uye degilde populer uye olmayi kastettim . tesekkurlerr:))Büyümek mi derken? Bu foruma abone olursanız yeni açılan konulardan haberdar olabilirsiniz.
Tabi ki hayır :) Kimseye özel bildirim gitmedi yarışma katılımı için, o konuda şüpheniz olmasın :)yani normal uye degilde populer uye olmayi kastettim . tesekkurlerr:))
Ya seni gördükce zekiyi özlüyorum yaHepsi de birbirinden harika kombinler ama 10 numara daha çok gözüme ve tarzıma hitap etti yarışan arkadaşların hepsine başarılar dilerim hakeden kazansın :)
Böyle yarısmalara katılmak icin büyumekmi lazim . Niye sadece oylama icin bildirim geliyor katilmak istersek ne yapmamiz lazim
kaclısın desem ayıp mı olur yo dogru okudum ama amaaa
![]()
tesekkurlerrr:))Buradan ulaşabilirsiniz.
Eki Görüntüle 1720354
ee degıstırsenee87 lyiim canımYA yok nickimi sevmiyomda niye bilmiyom ısınamadım, beğenmene sevindim :)
![]()
yani normal uye degilde populer uye olmayi kastettim . tesekkurlerr:))
Böyle yarısmalara katılmak icin büyumekmi lazim . Niye sadece oylama icin bildirim geliyor katilmak istersek ne yapmamiz lazim
yani normal uye degilde populer uye olmayi kastettim . tesekkurlerr:))
Sen her yerdesin bebeğimmm..ben her yarışmada varım yemekte de kıyafette de kız bizde temizlik yarışması yapalım en temiz ev kimin ahahah
ben nerdeyımmSen her yerdesin bebeğimmm..![]()
Evet ödüllü yarışma :)Benim oyumu verdiklerimden biri açık ara önde iyi gelmiş oyumödül varsa kırışırım habeir olssun ben verdiğim de gerideydi
![]()