- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hain planları varmış ben de merakla bekliyorumSahi ya nerede o tolinnnnnnnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hain planları varmış ben de merakla bekliyorumSahi ya nerede o tolinnnnnnnnnnnn
Hahaha yakaladiiigene dedikodum yapılmısssssssss hainlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Hoopp geldimmmm :) size iyi haberlerim var kontroke gittim mikrop kapmadan iyilesmis dim dikislerim carsamba gunu cikiyor,ben kendim cikaramiyorum doktor cikaracak :)yeni bir şeyler olsun gelince sıkılıyorum ben :))
Tolin bu aralsr uzaklardasin hemde cok uzaklardaaaaaaa :)gene dedikodum yapılmısssssssss hainlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Abla siteye giremiyor ki ciksin hep uzgun hep uzgunHain planları varmış ben de merakla bekliyorumFal topiclerinden çıkmıyor
![]()
Akıllı olmuyor sonra havasından geçilmiyorAbla siteye giremiyor ki ciksin hep uzgun hep uzgun![]()
Tolin bu en fazla banlanan uye unvanina sahip bizim kiz..Akıllı olmuyor sonra havasından geçilmiyorDün gece bir yaramazlık yaptı
ahımız tuttu bugün üzgün oldu
![]()
Aaaaa abla ben sana bir sey sorucam hani kuru pastalarda marmelad tarxi bir jel oluyor ya ben onbub hazir seklini bulamadim markette ..Akıllı olmuyor sonra havasından geçilmiyorDün gece bir yaramazlık yaptı
ahımız tuttu bugün üzgün oldu
![]()
Bizim topiğe yazmış bana kimse birşey yapamaz biz daha cevap vermeden olan olmuşTolin bu en fazla banlanan uye unvanina sahip bizim kiz..
Ay kagundur kardan dolayi internet hattimizda problem vardi simdi duzeldi..
Anket konusunu acacagim,biraz vakit gecsin ablam oylamaya sunacagiz yineMarga'cım yeni konsept ne olacak![]()
Burdsda var ama eriyor yerler desen hala buz olan kisimlar var kayiyordum bugun az kalsin kalcayida kiracaktim hahaBizim topiğe yazmış bana kimse birşey yapamaz biz daha cevap vermeden olan olmuş
Tüm ülkede hava çok fenaBizim burda kar yok ama çok soğuk
![]()
Kendin yapsan olur muAaaaa abla ben sana bir sey sorucam hani kuru pastalarda marmelad tarxi bir jel oluyor ya ben onbub hazir seklini bulamadim markette ..
Toz halinde olani var ama koyu olmuyor donmasi gerekiyormus..
Marmelad ariyorum nerde bulurum![]()
Tamam canım hayırlısı olsunAnket konusunu acacagim,biraz vakit gecsin ablam oylamaya sunacagiz yine
Aman dikkat etBurdsda var ama eriyor yerler desen hala buz olan kisimlar var kayiyordum bugun az kalsin kalcayida kiracaktim haha
Son halini grsen pinkoya attim tabletten buraya resim atamiyorum ya gecti cok sukur krem de aldim bugun iz kalan yerlerime uygukamaya basladim :)Tamam canım hayırlısı olsun
Aman dikkat etNasıl oldun ağrıların geçti mi?
Nasil yapicam neler gerekli evde portakal varKendin yapsan olur muMesela portakal marmelatı yapabilirsin bu mevsimde
![]()
İyi çok şükürSon halini grsen pinkoya attim tabletten buraya resim atamiyorum ya gecti cok sukur krem de aldim bugun iz kalan yerlerime uygukamaya basladim :)
İyi iyi geçmiş bile, çok şükür, azıcık kalmış, o da kremle geçerİyi çok şükür![]()