- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Oy veren herkese tesekkurler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yinemi themisi beğenmişim :)
geçen yarışmada da beğenmişim hatunu...
:):):)
Konsept secimi icin anket acacagim sizler belirleyeceksiniz canim :)
hadi bakalım en çok ne istenecek : ) ben ofis şıklığı olursa onu seçerim : )Konsept secimi icin anket acacagim sizler belirleyeceksiniz canim :)
archangelus tebrik ediyorum oyumu size vermiştim
Yarışmaya katılan arkadaşları tebrik ediyorum hepiniz çok güzel ve şıktınız
Marga'cım emeğine sağlık![]()
Tesekkurler canimmmmTebrik ederim lana :)
Rica ederimcok tesekkur ederim oyunuz icinde![]()
Bende spor sıklık daha cok oy alir gibme geliyor benim :) anketi yarin acacagim kizlar bilginiz olsun :)hadi bakalım en çok ne istenecek : ) ben ofis şıklığı olursa onu seçerim : )
abiye şıklıkda olabilirBende spor sıklık daha cok oy alir gibme geliyor benim :) anketi yarin acacagim kizlar bilginiz olsun :)
Spor siklik konseptini ben cok anlayamiyorum ya tam nasil bir goruntu oluyor:))Bende spor sıklık daha cok oy alir gibme geliyor benim :) anketi yarin acacagim kizlar bilginiz olsun :)
Benim gozumde rahat olan her sey spor sıklıga giriyor..Spor siklik konseptini ben cok anlayamiyorum ya tam nasil bir goruntu oluyor:))
Tolin kazanirdi oyle bir yarisma olsa haha :)en absürt kombin yarışması olsa nasıl olur diye düşünüyorum : )
Eki Görüntüle 1367056
Olcak kuzum hepsi olacak :) anket seceneklerini belirleyici seylerden olusturmaya gayret gosterdim :).abiye şıklıkda olabilir![]()
Bu mesajı çok beğendimTolin kazanirdi oyle bir yarisma olsa haha :)
Sahi ya nerede o tolinnnnnnnnnnnnBu mesajı çok beğendimAma tolin görmesin
Hainler listesinde ilk sıraya girersin
![]()