En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    164
  • Anket Kapalı .
5 numara tam tarz olmuş ama içimden 2 numaraya oy vermek geldi, verdim gitti :)

Aynen canm ben cok olur diye bekliyodum

sokak modası daha cok tutuldu
bence bu kk yazan kağıtlarla yarışıldığı içinde katılım az gibi geldi mesela yılbaşı partide biri resmini çekerdi beğenip koyardı ertesi gün o yazı olmasaydı şimdi özel oturup çekmek gerekiyordu vakitleri olmamıştır falan ben öyle düşündüm ama bu fikir daha adil neden derseniz en azından bu sene giydiğiniz belli öteki türlü önceki resimlerini falan en şık hallerini koyabiliyordu katılımcılar bence bu yüzden ayrıca emek harcayıp resim çekmiş yarışmacılara alkış

Yarismaya katilan arkadaslarin arasinda kagidi unutanlar olmustu,hic usenmeden tekrsr giyinip cektiler vallahi..

Emek vermek boyle birsey..

Ama katilimin az olmasinin sebebi kagit degil..

Konseptin yilbasi olmasi bence..

Bir cok arkadas evinde kutluyor,yarismaya katilacak cok iddiali arkadaslarda vardi saglik problemleri var..

Bu yuzden katilim az oldu :)

Bir dahaki yarismada katilim eskisi gibi fazla olacagindan eminim..

5 numara tam tarz olmuş ama içimden 2 numaraya oy vermek geldi, verdim gitti :)
2 de çok hoş olmuş ya hatta az önce birdaha baktım hepsini çok beğendim iyiki aklımdan geçene direk oy vermişim yoksa kime vercem şaşırırdım 6 kişi bir katılmış tam katılmış ama

belki de yılbaşı olduğu içindir tam bende evde olmasaydım katılırdım belki diyecektim emeklerine sağlık diyelim

bir sonrakide sokak modası olucaktı dimi yanlısmı hatırlıyorum

Oylama yapilacak mi yapilmayacak mi daha karar vermedik ,bu konu hakkinda bilgilendirme yapacagim..

Degisik fikirlerimiz var cunku :)

Ama eminim ki diger konsepte katilan cok olacak :) ben daha oyumu veremedim iki kisi arasinda kaldimm ya :)

Oylama yapilacak mi yapilmayacak mi daha karar vermedik ,bu konu hakkinda bilgilendirme yapacagim..

Degisik fikirlerimiz var cunku :)

Ama eminim ki diger konsepte katilan cok olacak :) ben daha oyumu veremedim iki kisi arasinda kaldimm ya :)
parti konsepti yapın kk de ne kadar cılgın hatun var gormus oluruz

Sevgili ve es ile bulusma olsa baya katilan olur dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…