- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Valla ne yalan soyleleyim hic topige ugradigim falanda yok :) buralardayim genelde..Oyy yerim seni bende çooook özledim bebeğim fırsat bulur bulmaz damlarim senin topice
Lulu bu yarismaya katilcak olsaydin ne giyerdin ..ben katılmadım bu yarışmaya
ah beeeee ahhh
Yazi deli gibi ozledimHava buz gibi , buz..
kar bekliyoruz :)) belki yağar bu seneHava buz gibi , buz..
Yazı değilde ben en çok baharı özledim nisan mart aylarını ah ah.. :)Yazi deli gibi ozledim
Evet canım dışarıda olanların Allah yardımcısı olsunkar bekliyoruz :)) belki yağar bu sene
amin sokakta kalan insanların ve hayvanatların yardıma ihtiyacı olacak.kuşlar için pencere önlerine kırıntı, kedi ve köpekler için bir tas yemek kimseyi zorlamayacaktır.insanlar için belediyeler çalışma yapıyor umarım sağ duyulu olabilirizEvet canım dışarıda olanların Allah yardımcısı olsun
Evet yalnız kışın değil her zaman duyarlı olmamız lazım..amin sokakta kalan insanların ve hayvanatların yardıma ihtiyacı olacak.kuşlar için pencere önlerine kırıntı, kedi ve köpekler için bir tas yemek kimseyi zorlamayacaktır.insanlar için belediyeler çalışma yapıyor umarım sağ duyulu olabiliriz
bu sene cok ekstrem olarak evde geçirdim fakat dışarıya nazaran çok güzel bir geceydi (pijamalarla olmama rağmen) öhömmLulu bu yarismaya katilcak olsaydin ne giyerdin ..
En tarz uye olarak bizi bilgilendirir misin
bu sene cok ekstrem olarak evde geçirdim fakat dışarıya nazaran çok güzel bir geceydi (pijamalarla olmama rağmen) öhömm
Ama eğer çıksaydım iki secenek arasında kalmıştım ;
kalem etek ve üzerine büstiyer tarzında göbeği hafif açık bırakan siyah dantelli bir üst ve altına kırmızı stiletto ayakkabı kırmızı ruj ve ojeler ile simsiyah kolye küpeler ile tamamlardım.
Diğeri ise kırmızı bir elbise giyerdim asimetrik kesim bir nevi tango elbisesi diyelim yılbası gecelerinde cok hos oluyor sacımı toplar altına da siyah topuklu ayakkabılar ile tamamlardım
tam moda yarışması jurisi edasıyla yazmışsın hakikaten beğendim yorumlarını böyle bir topik olursa juri olarak oyum sanaModa deyince bende akan sular duruyor yahu !!! Modayı kazanıp mimarlığı tercih etmek acı olsa gerek.
1 numaraya bakacak olursak, takılar olmamış. Elbise klasik ve sade dekoltesi yok o yüzden saçlarını at kuyruğu toplanmalı yapabilirdi. Ayakkabı ile elbise boğmuş. Ayakkabıyı farklı renk seçip ve ayakkabının rengine göre takı ve çanta ayarlayabilirdi o yüzden puanım 3..
2 Numaraya bakacak olursak, ceket etek uyumu ve takı çanta çok iyi. O tarz takılar biraz dekolte ister biraz V şeklinde önü biraz daha açık olabilirdi. Ayakkabı maalesef olmamış. Kalın duruyor ayakkabı fiziğe göre seçilse daha bi' estetiksel durabilir. İnce bootie topuklu ayakkabılar tercih edebilir. Puanım 5.
3 Numaraya bakacak olursak, Çorap etek bluz uyumu harika.. Deri yüksek bel etek, Oje, ruj tam uyumlu olmuş. Ve bu senenin kış trend'i bunlar kızlar.. Fakat beğenmediğim ceket olmuş renk olarak boğmuş kısa deri ceket seksi olabilirdi o yüzden puanım 9..
4 Numaraya gelecek olursak, Tam bir vintage 60-70'lerin modası !!! Saç, Mont, ayakkabı, çorap, çanta seçimi çok iyi. Elbise çok canlı renk alarak biraz bozuyor gibi... Bu vintage modellerine Uzun kollarına kadar dayanan dantelli elbiseler olabilirdi o yüzden puanım 7..
5 numaraya bakacak olursak, Üst, ayakkabı, çanta, kaban son derece uyumlu. Maalesef takıyı beğenmedim. Fizik kıyafet çok narin ve şık olmuş takı bozmuş Çok şık bordo antika bir yüzükle daha estetiksel olabilirdi. Saçlar toplanmalı olması gerek sım sıkı at kuyruğu ve gözlere eyeliner tarzında olabilir. Saç ve takı dan dolayı puanım 8..
6 Numaraya bakacak olursak, Elbise ve çanta çok güzel fakat elbise ince bel istiyor daha bi' şık durması için. Boy biraz kısa gibi olduğu için elbisenin etek boyutu biraz daha kısa olabilirdi. Parmaklara rujun renginden sürebilirdi. Çizmeler güzel şık dediğim gibi çizme ve etek boyu için mesafe olsa çok şık olabilirdi. Bi' omuz açık olduğu için serbest model saç harika olmuş.
Oyum 3'e.. Başarılar diliyorum
gayet iyi olmus yorumlardaModa deyince bende akan sular duruyor yahu !!! Modayı kazanıp mimarlığı tercih etmek acı olsa gerek.
1 numaraya bakacak olursak, takılar olmamış. Elbise klasik ve sade dekoltesi yok o yüzden saçlarını at kuyruğu toplanmalı yapabilirdi. Ayakkabı ile elbise boğmuş. Ayakkabıyı farklı renk seçip ve ayakkabının rengine göre takı ve çanta ayarlayabilirdi o yüzden puanım 3..
2 Numaraya bakacak olursak, ceket etek uyumu ve takı çanta çok iyi. O tarz takılar biraz dekolte ister biraz V şeklinde önü biraz daha açık olabilirdi. Ayakkabı maalesef olmamış. Kalın duruyor ayakkabı fiziğe göre seçilse daha bi' estetiksel durabilir. İnce bootie topuklu ayakkabılar tercih edebilir. Puanım 5.
3 Numaraya bakacak olursak, Çorap etek bluz uyumu harika.. Deri yüksek bel etek, Oje, ruj tam uyumlu olmuş. Ve bu senenin kış trend'i bunlar kızlar.. Fakat beğenmediğim ceket olmuş renk olarak boğmuş kısa deri ceket seksi olabilirdi o yüzden puanım 9..
4 Numaraya gelecek olursak, Tam bir vintage 60-70'lerin modası !!! Saç, Mont, ayakkabı, çorap, çanta seçimi çok iyi. Elbise çok canlı renk alarak biraz bozuyor gibi... Bu vintage modellerine Uzun kollarına kadar dayanan dantelli elbiseler olabilirdi o yüzden puanım 7..
5 numaraya bakacak olursak, Üst, ayakkabı, çanta, kaban son derece uyumlu. Maalesef takıyı beğenmedim. Fizik kıyafet çok narin ve şık olmuş takı bozmuş Çok şık bordo antika bir yüzükle daha estetiksel olabilirdi. Saçlar toplanmalı olması gerek sım sıkı at kuyruğu ve gözlere eyeliner tarzında olabilir. Saç ve takı dan dolayı puanım 8..
6 Numaraya bakacak olursak, Elbise ve çanta çok güzel fakat elbise ince bel istiyor daha bi' şık durması için. Boy biraz kısa gibi olduğu için elbisenin etek boyutu biraz daha kısa olabilirdi. Parmaklara rujun renginden sürebilirdi. Çizmeler güzel şık dediğim gibi çizme ve etek boyu için mesafe olsa çok şık olabilirdi. Bi' omuz açık olduğu için serbest model saç harika olmuş.
Moda deyince bende akan sular duruyor yahu !!! Modayı kazanıp mimarlığı tercih etmek acı olsa gerek.
en güzel bahardır yaz bunaltır kış dondurur bahar harikadır hafif bir ürpertin olur tatlı tatlı bir incecik montla durursun ahhh D:Yazı değilde ben en çok baharı özledim nisan mart aylarını ah ah.. :)
Senin guzelligin okızların hepsi birbirinden güzel söylemeden geçmek istemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?