- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.447
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Kendimi ciftlik oyunlarina sardim can sıkıntısından biber ekiyorum durum vahimCilginimmmm yeppp![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimi ciftlik oyunlarina sardim can sıkıntısından biber ekiyorum durum vahimCilginimmmm yeppp![]()
aynen valla ben bu durumu cok fazla dusunen biri olarak bu konsepti tuttumSevgili ve es ile bulusma olsa baya katilan olur dimi :)
hala varmı o ben davet yolluyan arkadasların davetleri engelledim cok koyutumKendimi ciftlik oyunlarina sardim can sıkıntısından biber ekiyorum durum vahim![]()
tamam demiyoz sorryHala sevgili diyonuz banaaaa![]()
Aferinnnnntamam demiyoz sorryparti olsun partyyyyyy
![]()
sağlık nedeniyle katılamadım yoksa rakiben olmak isterdim tekrar.tatlı bir heyecan oluyor yarışmlardabir onceki yarısmada 24 kişimi katılmıstısimdi 6 kişicik heralde yılbası konsepti olunca az oldu katılım
![]()
geçmiş olsunsağlık nedeniyle katılamadım yoksa rakiben olmak isterdim tekrar.tatlı bir heyecan oluyor yarışmlarda
teşekkürler, bence yarışmalarda iddialısın ve iddialı hanımlarla rekabet daha eğlenceli.kendi adıma seni her yarışmada görmek isterim.geçmiş olsunbenim katıldıklarımda nedense olmuyo o heyecan digerinde de herkes hic guzel olmadı diye dertlenip durdu daha da katılmam
![]()
cok tesekkur ederimteşekkürler, bence yarışmalarda iddialısın ve iddialı hanımlarla rekabet daha eğlenceli.kendi adıma seni her yarışmada görmek isterim.
Kuzum nerelerdesin sen ya :) cok ozledim seni nasilsin gorusmeyeli5. numaralı yarışmacıya oyum.
Kuzum nerelerdesin sen ya :) cok ozledim seni nasilsin gorusmeyeli
Yine mi tarz olcaktin kiz :)ben katılmadım bu yarışmaya
ah beeeee ahhh![]()