- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.447
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Napiyorsunuz fistiklar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy bir fena oldum kilo aldırıcı karısım ictim seker komasına gircemNapiyorsunuz fistiklar :)
Uzaniyorum fistigim sennNapiyorsunuz fistiklar :)
Bende uzaniyorum canim bugun ufak bi spor kazasi gecirdim agzima dambil dustu 3 dikis var dudagimdaUzaniyorum fistigim senn
Cok mu sekerli kuzum yahu onu icecegine ye makarna ekmek daha iyi yaayyy bir fena oldum kilo aldırıcı karısım ictim seker komasına gircem![]()
muz sut tahin bal biskuvi karısımı makarna pilav ne varsa yiyorum zaten buda ek olarakCok mu sekerli kuzum yahu onu icecegine ye makarna ekmek daha iyi ya![]()
Yaaa bitnm cok gecmis olsunnBende uzaniyorum canim bugun ufak bi spor kazasi gecirdim agzima dambil dustu 3 dikis var dudagimdahimargam napiyo deedigin yok hih
Kac kilosun canimmuz sut tahin bal biskuvi karısımı makarna pilav ne varsa yiyorum zaten buda ek olarak![]()
Sagolasin canim benim sen nasilsin neler yapiyorsunYaaa bitnm cok gecmis olsunn(( dikkatli ol
(
Bende finallerre calisyorum.. Sozde calisiyorum tabi..Sagolasin canim benim sen nasilsin neler yapiyorsun
55-56 arası bişilerKac kilosun canim
E gayet iyisin kuzum55-56 arası bişiler
Basarilar canim :)Bende finallerre calisyorum.. Sozde calisiyorum tabi..
Bende uzaniyorum canim bugun ufak bi spor kazasi gecirdim agzima dambil dustu 3 dikis var dudagimdahimargam napiyo deedigin yok hih
Hemde ne biçim olmuş dudağı var ya, parçalanmış resmenkız allah seni napmasın :S gögüs mü çalışıyordun sırt üstü yatmış . o pozisyonda olabilir dambıldan daima korkarım zaten sımsıkı tutarım . dikkat ettttttt kendine
geçmiş olsunnnnn
Hemde ne biçim olmuş dudağı var ya, parçalanmış resmen
Ama en azından dünkü kadar ağrısı kalmadı, dün acıdan duramıyordu kuzum![]()