- 2 Aralık 2015
- 33.733
- 111.537
- 598
Baklava fıstıklı olsa daha çok oy alır sankiSanırım oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baklava fıstıklı olsa daha çok oy alır sankiSanırım oldu
Cevizli olmasını o kadar çok sevdim ki.Baklava fıstıklı olsa daha çok oy alır sanki![]()
Seatın bir modeline oy veremedim sorryYaaaaaaaaaaaaa ben oy verenlere bakmadığım için görmedim kiçok teşekkür ederim patroncugum
![]()
![]()
Tek başıma tatlı mı savunacağım artık merviskom napayımSeatın bir modeline oy veremedim sorry![]()
Ben baktım, her yarışmada merakımdan bakarım, en başta oluyor çünküYaaaaaaaaaaaaa ben oy verenlere bakmadığım için görmedim kiçok teşekkür ederim patroncugum
![]()
![]()
Seninkini yemediğimiz için sevmiyoruzdurTek başıma tatlı mı savunacağım artık merviskom napayım![]()
Hiç merak etmiyorum oy verenleri nazom, birinci olursam görüyorum sadeceBen baktım, her yarışmada merakımdan bakarım, en başta oluyor çünkü![]()
Bu anket ile yarışma anketi birbirinden bağımsız merviskom, kazen tatlı yarışmasını unutup böyle bir şey düşünmüş ama sonradan da yarışmayı hatırladıYa bi de baklava kimin mesela göremiyoruz onu o kısım sürpriz mi olsun istendi?
Öyle bir yarışma değil sanırım, bizler yapmayacağız.Ya bi de baklava kimin mesela göremiyoruz onu o kısım sürpriz mi olsun istendi?
Kızgın kumlardan serin sulara atlar gibi bir his merviskomSeninkini yemediğimiz için sevmiyoruzdur![]()
Birine ait değil benim görsel eski yarışmadan kalmıştı yoruma attımYa bi de baklava kimin mesela göremiyoruz onu o kısım sürpriz mi olsun istendi?