• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma En Tatlı Yarışma Başladı!

Tatlı Adaylarımız: (3 adet seçebilirsiniz)

• Ankete Katılan
    258
Ben ne yapsam olmuyor zaten :110:
Demek göz alıcı bir baaaayanım :21::süslü:
8b0924ed18230d7fe065dc8d85aa8123.gif

Tatlı benim vazgeçilmezim, keyfim, mutluluk iksirlerimden birisi :))
Listedeki birçok tatlıyı seviyorum, özellikle Türk mutfağının geleneksel tatlılarını ama içlerinden 3 tanesinin yeri ayrı.
Profiterolü çikolataya olan bağımlılığım yüzünden çok seviyorum, evde de sık sık yapıyorum. IMG_20251031_173831_761~2.webp

Aşure ve Zerde’yse çocukluğum, rahmetli annem ikisini de çok güzel yapardı, bizde veya yakınlarımızın evinde ne zaman mevlid okunsa annemin yaptığı zerdeler ikram edilirdi, mis gibi karanfil ve gülsuyu kokardı, kokusu ve tadı hala hafızamda.
Annem her yıl Muharrem ayında kilolarca aşure kaynatıp hem komşulara dağıtırdı hem de kol kanat gerdiği evsizleri dükkanımıza toplar yedirir içirirdi.

O yüzden birçok tatlıyı çok severim ama zerdeyle aşurenin yeri başkadır bende.
IMG_20250702_200735_710.webp

Tatlı benim vazgeçilmezim, keyfim, mutluluk iksirlerimden birisi :))
Listedeki birçok tatlıyı seviyorum, özellikle Türk mutfağının geleneksel tatlılarını ama içlerinden 3 tanesinin yeri ayrı.
Profiterolü çikolataya olan bağımlılığım yüzünden çok seviyorum, evde de sık sık yapıyorum.Eki Görüntüle 3673371

Aşure ve Zerde’yse çocukluğum, rahmetli annem ikisini de çok güzel yapardı, bizde veya yakınlarımızın evinde ne zaman mevlid okunsa annemin yaptığı zerdeler ikram edilirdi, mis gibi karanfil ve gülsuyu kokardı, kokusu ve tadı hala hafızamda.
Annem her yıl Muharrem ayında kilolarca aşure kaynatıp hem komşulara dağıtırdı hem de kol kanat gerdiği evsizleri dükkanımıza toplar yedirir içirirdi.

O yüzden birçok tatlıyı çok severim ama zerdeyle aşurenin yeri başkadır bende.
Eki Görüntüle 3673372
Allah rahmet eylesin annenize🤲😍

Back
X