En Taze Derdim Ellerinizden Öper Hanımlar(klostrofobi desem değil)

yok bea bi boğazım tıkanık akıntı çok kulaklarıma kadar vuruyo birde aşağıda arada az kanlı ve kahve akıntı oluyor göbeğimde de var aynı akıntıdan ama daimi değil ara ara arada birde kaşıntı geliyor...o kadar ha bide kekik suyu gibi keskin cevaplara kapalıyım malum reflü ve gastrit var o kadar...sırt ağrılarına alıştım gergin olmaktan o ...:D
reflü bak bendede vardı.
acı ekşi dikkat ettim. şimdi cok şükür gecti. iyiyim yani.
bol bol su iç canım.
bogazın için ada cayını şiddetle tavsiye ederim. faranjitim için çok içerim onu.

reflü bak bendede vardı.
acı ekşi dikkat ettim. şimdi cok şükür gecti. iyiyim yani.
bol bol su iç canım.
bogazın için ada cayını şiddetle tavsiye ederim. faranjitim için çok içerim onu.
şimdi çaycımıza söylüyorum ada çayını bide ben baharatı çok severim artık illaki uzaklaşıcam...aşağıya çözümün yok mu :P

27 yaşımda içim kuruda ters çevir 72 gibin hissediyom mili bu ilişki bana yaramadı canlandır beni :p
anaaa ıyıymış ben 13 yasında oluyorum ozaman,gungormemiş bi taze..

evden ışe,işten eve..zombı gıbı yasarsan öyle olur..arada çatıya cık kuşlara tükür..işe bıkınıyle gıt..bunlar hayatına renk katar

evden ışe,işten eve..zombı gıbı yasarsan öyle olur..arada çatıya cık kuşlara tükür..işe bıkınıyle gıt..bunlar hayatına renk katar
haşemaylan gitsem olma mı :P

genc yaşında topraga gömdürücen sanki kızı :p

rahime iyi geliyomuş. içmemen normalde.
sapıtanı görmedim ben :D :D
peki üstünde ne kadar durcam tencereyle mi koycam yoksa itlik yapma bi leğene mi koy diyeceksiniz:D
hakkatten tam olarak nasıl yapılıyor miktarı ne kaç dk ütüne duracam kaç gün yapacam ne kadar miktarda maydanoz ve sütü mundar edecem..:D

peki üstünde ne kadar durcam tencereyle mi koycam yoksa itlik yapma bi leğene mi koy diyeceksiniz:D
hakkatten tam olarak nasıl yapılıyor miktarı ne kaç dk ütüne duracam kaç gün yapacam ne kadar miktarda maydanoz ve sütü mundar edecem..:D
hasta olman cok normal bence :D :D :D :D
5-10 dakika.
kullanmadıgın yada atmak istedigin tencerende yapabilirsin.
1lt süt. 1 demet maydonoz. koy ikisini tencereye. kaynat.
buharına oturur gibi yapıcan. etrafın kapalı olsunki buharla haşir neşir ol. carşafla falan şeeeedddd
işlem bitince. hiç bişey yapmadan düş yat 1-2 saat falan.
baktın iyi geldi. belli aralıklarda yap kendine.
mundar etmen etmen :D

hasta olman cok normal bence :D :D :D :D
5-10 dakika.
kullanmadıgın yada atmak istedigin tencerende yapabilirsin.
1lt süt. 1 demet maydonoz. koy ikisini tencereye. kaynat.
buharına oturur gibi yapıcan. etrafın kapalı olsunki buharla haşir neşir ol. carşafla falan şeeeedddd
işlem bitince. hiç bişey yapmadan düş yat 1-2 saat falan.
baktın iyi geldi. belli aralıklarda yap kendine.
mundar etmen etmen :D
tamam evde maydanoz var süt alayım gdince yapıverem hemen ...Allahtan benimki bugün gececi de halimi görmeyecek..bırak maydanoz sütü evde bir parça salatalığı çöpe atayım çıldırır..çok tutumlu benim herif çok bir de bi tarafım için kullandığımı görürse ne olur bilemem :oops::oops::oops::oops:

tedavi olmuyorum zaten çok yeni bir fobi aşağı ineceğim derken bi gözüm korktu beynimi şartlamışta olabilirim kapalı alan değil eminim geçenlerde ilk korktuğumda bunu düşünüp kendimi kurumun arşivine kapattım cam falan yok orda ama üst kattaydı..ilk biraz sıkıntım oldu derin nefes aldım geçmedi ama burda beter oldum..üstüne gitmelyim sanırıım..ve bu arada evet arıza benim kafa da:D malesef:eek::eek::eek::eek::eek::eek::oops::oops::oops:o_Oo_Oo_O
bence kronikleşmeden çaresine bakmalısın. bir kere biliyorsun bir şey olmayacağını. o an bir uğraş bul kendine. mesela telefonla falan konuş alt katta olduğun düşünmemeye çalış.

bence kronikleşmeden çaresine bakmalısın. bir kere biliyorsun bir şey olmayacağını. o an bir uğraş bul kendine. mesela telefonla falan konuş alt katta olduğun düşünmemeye çalış.
bir daha ki sefere öyle yapacam alcam elime telefonu oyun oynayacam bir de mp3 müzik dinleyeceğim bakalım bunu düşünerek gözümde büyütmemeye karar verdim..

tamam evde maydanoz var süt alayım gdince yapıverem hemen ...Allahtan benimki bugün gececi de halimi görmeyecek..bırak maydanoz sütü evde bir parça salatalığı çöpe atayım çıldırır..çok tutumlu benim herif çok bir de bi tarafım için kullandığımı görürse ne olur bilemem :oops::oops::oops::oops:
rahat rahat uyur kalırsın. sabaha bişeyin kalmaz inşallah.
hahahaha :D :D

asansöre biniyorum ,kabine de giriyom daha dün alışveriş yaptım :D
ama - katlara inerken bi darlanma geliyor hallederim diye inince fenalık basıyor nefesim kesiliyor ama bu iki oldu napsam ki...

Bende hala doktora falan gitmedim bir tedavi gormedim valla, cok ciddiyede almadım acıkcası son 2 senedir cıktı ortaya

Bende hala doktora falan gitmedim bir tedavi gormedim valla, cok ciddiyede almadım acıkcası son 2 senedir cıktı ortaya
kız benim bi kaç hafta dikkate almadım iki senede amaaaaan hakkatten ha doktora gidince noluyo dimi bi yeri tamir ederken diğer tarafı batırıyoz en iyisi alternatif tıp eskiden Hipokrat mı vardı sanki :KK39::KK23::KK22::KK22::KK39:

kız benim bi kaç hafta dikkate almadım iki senede amaaaaan hakkatten ha doktora gidince noluyo dimi bi yeri tamir ederken diğer tarafı batırıyoz en iyisi alternatif tıp eskiden Hipokrat mı vardı sanki :KK39::KK23::KK22::KK22::KK39:

Bende oyle zorda kalmadan gitmiyorum omrumde toplasan 10 kez gittim :KK45: doktora gidincede hastalık ustune hastalık cıkıyo valla :KK1:

Back
X