En ufak şeylerde hayal kurmak ...((((

bende senin gibiyim. neler neler..
bir ara çok takıyordum hiç bir hayalim olmuyor diye.
bir tanıdığım var hiç hayal kurmuyor heycanlanmıyor sanki hayattan hiç bir beklentisi yokmuş gibi.
hayatında ki en büyük olay insan hayal kurmazmı diyorum. merak ediyordum.
kız bana sonradan laf arasında sanki bu dediğimi duymuş gibi.
ben yapılması gerekeni o an yaparım herşey istediğim gibi olur hiç üzülmem herşeyi son ana bırakırım dedi.
hayalsiz umut etmeden olmuyor hüsranla bitsede olmasada hayal güzel şey.
ya da bu gün çokmu iyimserim.

hayal kurmayan yoktur..hayaliniz gerçek olduğunda mutlu olun ama gerçekleşmesede sorunu hayallerinizden bulmayın..hayal etmek güzeldir ama yaşamınızı olumsuz etkilemesine izin vermeyin..

Ben de hayal kurarım, öyle tatlı tatlı dalarım. Bu hayallerim hedeflerime yönelik olur.

Sonra da elimden geleni yapmayıp, istediklerimi başaramadığımı hayal ederim, hatta o başarızlığı iliklerime kadar hissederim, mutluluktan kedere ani geçiş soğuk duş etkisi yaoar bende. İşte o beni çok motive eder çalışmaya yönelik, dört elle sarılırım işime, daha doğrusu sarılırdım. Artık hayal bile kurmuyorum, kendmi çok amaçsız hissediyorum.:44:

Hayal kötü bir şey değil ama her zaman Allahın bize nasip ettiğinin bizim için en hayırlısı olduğunu da unutmamak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…