• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En ufak soru işareti hissetiğiniz insanı geri de bırakmak lazım?

yagmurzelis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2025
9
-1
1
25
Özünde iyi birisi fakat kafanızda o kişiyle ilgili soru işaretleri var. Ya da ilerleyen zamanlarda oluşturabilecek birisi bu durumda o kişinin iyiliğine bakmadan uzaklaşmak mı lazım yoksa çözmeye çalışmak mı?

Birakmak lazim aslinda özellikle de akliniza takilanlar gercek seylerse.
Ben de bazi insanlardan durduk yere rahatsiz olurdum ozellikle ikili iliskilerde ama ortada en ufak kafaya takilacak sey olmadigi halde rahatsiz oldugum icin kendime "kuruntu yapma" diye diye hepsiyle gorusmeye devam ederdim. 😬 Hiç biri yaniltmadi sonradan. Yani kuruntularima güvensem hayatima hiç kotu insan girmezdi galiba 😄 ama insan merak ediyor tabi

Özünde iyi birisi fakat kafanızda o kişiyle ilgili soru işaretleri var. Ya da ilerleyen zamanlarda oluşturabilecek birisi bu durumda o kişinin iyiliğine bakmadan uzaklaşmak mı lazım yoksa çözmeye çalışmak mı?
Bence insan düzmdüz net olmalı,yalan dolan olmadan,acabamı ihtimalini bırakmadan gelmeli,temiz dürüst bir ilişki için bekleyin acabalar,belkiler yorar insanı.

Ben karakterde hoşuma gitmeyen birşey gördüm mü bırakırdım, kimsenin derdini çekemem, değiştirmeye de çalışmam boşuna efor ve zaman kaybı.

Ben bu konuya biraz ezoterik bakıyorum. Eğer sezgileriniz kuvvetli bir insansanız ruhunuz öncesinde bir şeyleri hissediyor olabilir. Ve ortada görünürde bir şey yokken bile birinin enerjisi sizi itiyorsa o ilişkiyi kesmek lazım.

Özellikle yeni biri hayatınıza girdi ise ve adamda bir şey sizi itiyorsa aslında ruhsal olarak o kişi size uygun değildir. Bilinçaltınız ve ruhunuz bunu anlamıştır diye bakıyorum. Dediğim gibi biraz ezoterik bir bakış açısı ama ben böyle inanıyorum. Birinin enerjisi bana iyi gelmiyor ise demek ki ruhum karşı tarafta negatif veya bana uymayacak bir şeyler hissediyor ve beni o kişiden uzaklaşmam için uyarıyor diye düşünüyorum.

İçinde en ufak bir soru işareti var ise hiç bulaşma. Çünkü her zaman doğru çıkar.

Uzaklaşmak gerekiyor Bn szın gbı ıyı diye evlendim sonra o kafamdaki butun soru işaretleri suratıma tek tek vurdu. Sımdı aşıksanız toz pembe gorunuyor hersey hallederiz dye sonra ne mı oluyor o ask azalmaya baslıyor siz sıkıntılarla bogusurken yerını gerçekler tokat gbı insanın yuzune vuruyor kafanızda soru isaretı varsa uzak durun

Back
X