Saç Uzatma Yöntemleri en uzun saçlı öğretmenin hikayesi burda (fotograflı)

Hayalimdeki şu saçı yapmalısınız kesinlikle başka bi şey demiyorum maşallah :o ama en az kalçaya kadar kesilmesi yönünde hemfikirim arkadaşlarla göze hoş gelmiyor aşırı uzun olunca bence bu arada saç rengi de çiğ duruyor gönderdiğim fotoğraftakini düşünebilirsiniz bence ;)

Eklentiler

• IMG_4828.webp
    IMG_4828.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 157
Arkadaşlar saçlarımı yakında kestirip boyatacağım.Fikir almak için buraya üye oldum.Çünkü cesaret edemiyorum, pişman olmak istemiyorum.Saçlarım nasıl uzadı merak edeler varsa sorularınızı cevaplayabilirim.Ama piyasadaki hiçbir ürünü kullanmadım.oyuzden ürün ismi sormayın.sizce hangi rengi tercih etmem dogru olur ve sizce boyunu nekadar kısaltmalıyım ?
Merhaba ;öncelikle saçlarınıza maşallah tam uzatmak istediğim boyda saçlarınız.kaç senede bu boya geldi.saçınız hangi boydaydı bukadar uzamadan önce.bide beslenmeniz nasıl neler yiyorsunuz.bide hangi bakımları uyguladınız.cevaplarsanız çok sevinirim.inşallah bende rapunzel olabilirim günün birinde:-)

8 yıl hiç kestirmedim.kırııgını aldırmak için bile kestirmedim.yorumun için tesekkur ederim.belime kadar kestirmeye karar verdim dediğiniz gibi
Hımm işin sırrı bu işte saçı kırıkları almak için bile kesmemek lazım çünkü saç diplerden uzuyo.8 senede çok güzel uzamış maşallah :nazar::KK37:

Back
X