Saraylım 64 doğumluyum,seninle çok yaş farkımız yok diye tahmin ediyorum bende,hatta seneye senide burada aday görmek isterim,çekişiriz karşılıklı ne güzel olurduoyun içinde çok teşekkürler sağol arkadaşım
Justum sağol oyun için teşekkğrler kuzum
Nevoşşşşşşşşfark attın annem hayırlı olsun
Çok teşekkürlerr hatayım sağol
sonunda öğrendim ablanın yaşını
komplekssiz ablam
Yaş sınırlaması yokHanimKelesimiGetir e gitti oyum,yaş kaç bilmiyorum ama herkes abla dediğine göre...sevecen,canayakın ve esprili bir kişiliği olduğu için kendisini seçtim.ya abla derken yaş sınırlaması kaç cidden,az kaldı bende abla olma yolunda emin adımlarla hızla ilerliyorum
Yaş sınırlaması yok33 yaşındayım ve adım listede İyi oy aldığımı düşünüyorum seneye Hanım Abla'ya rakibim Onun için En vazgeçilmez anne kategorisi talep edeceğim
Tamam seneye seni de bekliyorum bu kategoriyebencede artık hanımablanın terfi etme zamanı geldi,bende 35 imden gün aldım 34 yaşındayım ama kesinlikle 35 değil ha seneye hanımablayla senin arana bende sıkışıp yarışıcam ona göre
aman yerini sıcak tut soğutma,seneye ben oturucam oraya sıcacık.Tamam seneye seni de bekliyorum bu kategoriyeBen iyice yerleşeyim şöyle
Hanım Abla beni öldürmezse seneye görüşürüz
İnşaallah canımaman yerini sıcak tut soğutma,seneye ben oturucam oraya sıcacık.
HanimKelesimiGetir e gitti oyum,yaş kaç bilmiyorum ama herkes abla dediğine göre...sevecen,canayakın ve esprili bir kişiliği olduğu için kendisini seçtim.ya abla derken yaş sınırlaması kaç cidden,az kaldı bende abla olma yolunda emin adımlarla hızla ilerliyorum
Yaş sınırlaması yok33 yaşındayım ve adım listede İyi oy aldığımı düşünüyorum seneye Hanım Abla'ya rakibim Onun için En vazgeçilmez anne kategorisi talep edeceğim
bencede artık hanımablanın terfi etme zamanı geldi,bende 35 imden gün aldım 34 yaşındayım ama kesinlikle 35 değil ha seneye hanımablayla senin arana bende sıkışıp yarışıcam ona göre
Tamam seneye seni de bekliyorum bu kategoriyeBen iyice yerleşeyim şöyle
Hanım Abla beni öldürmezse seneye görüşürüz
aman yerini sıcak tut soğutma,seneye ben oturucam oraya sıcacık.
Ablam itiraf et ilk yılım ve çok güzel oy aldımYaş oldu artık 50,çok teşekkürler oyun için güzel sözlerin için sağolyaş sınırlaması yok burada..
Rakip olacan yani bekliyorum seneye senişansın yok haberin olsun
Daha 35 imiş bana yetişmen için daha çok yıllar varben burdayken tahtıma kimse oturamaz
Az öteye kay istersen nevoşum,güzel hain planlarım var
Tabi tabiiii bekleriz ne demek
Ablam itiraf et ilk yılım ve çok güzel oy aldımSeneye ön sıralardayım çekilin kenara
Ama sen oraya yerleşmişsin tabi alırsın o kadar oy20 tane oy almışsın,seneye çok çalışman lazımbak bana kapı gibi 75 oyum var seneye sona doğru çöküş yaşamada
Ama sen oraya yerleşmişsin tabi alırsın o kadar oyAbla dediğimizde ilk aklımıza gelen
Yaşıma göre size yetiştim biraz daha ilerlerse kesin ilk sıradayım
Sana söz veriyorum senin için En Teyze kategorisi talep edeceğim burayı bana bırakNe yapayım nevoşum sağolsun arkadaşlarda destek oluyorlar ne güzel
Hiç heveslenme vermem tahtımı kimseye
Sana söz veriyorum senin için En Teyze kategorisi talep edeceğim burayı bana bırak
Ben kaçayım bu mesajdan sonra
Olmaz orası benim olacakEt bencede daha havalı olurhem ablayıda vermem ona göre gel kaçmaaa
Ben dururken Hanım Abla'ya verilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?