En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    204

sonunda öğrendim ablanın yaşını

aa aday gösterilmişim, pek mutlu oldum
nickim değişti gerçi ama , oy verenlere teşekkürler...
anam.. abla da olduk yahu

HanimKelesimiGetir e gitti oyum,yaş kaç bilmiyorum ama herkes abla dediğine göre...sevecen,canayakın ve esprili bir kişiliği olduğu için kendisini seçtim.ya abla derken yaş sınırlaması kaç cidden,az kaldı bende abla olma yolunda emin adımlarla hızla ilerliyorum

Yaş sınırlaması yok33 yaşındayım ve adım listedeİyi oy aldığımı düşünüyorum seneye Hanım Abla'ya rakibimOnun için En vazgeçilmez anne kategorisi talep edeceğim

Yaş sınırlaması yok33 yaşındayım ve adım listedeİyi oy aldığımı düşünüyorum seneye Hanım Abla'ya rakibimOnun için En vazgeçilmez anne kategorisi talep edeceğim
bencede artık hanımablanın terfi etme zamanı geldi,bende 35 imden gün aldım 34 yaşındayım ama kesinlikle 35 değil ha seneye hanımablayla senin arana bende sıkışıp yarışıcam ona göre

bencede artık hanımablanın terfi etme zamanı geldi,bende 35 imden gün aldım 34 yaşındayım ama kesinlikle 35 değil ha seneye hanımablayla senin arana bende sıkışıp yarışıcam ona göre
Tamam seneye seni de bekliyorum bu kategoriyeBen iyice yerleşeyim şöyle
Hanım Abla beni öldürmezse seneye görüşürüz

Yaş oldu artık 50,çok teşekkürler oyun için güzel sözlerin için sağol yaş sınırlaması yok burada..

Rakip olacan yani bekliyorum seneye seni şansın yok haberin olsun

Daha 35 imiş bana yetişmen için daha çok yıllar var ben burdayken tahtıma kimse oturamaz

Tamam seneye seni de bekliyorum bu kategoriyeBen iyice yerleşeyim şöyle
Hanım Abla beni öldürmezse seneye görüşürüz

Az öteye kay istersen nevoşum,güzel hain planlarım var

aman yerini sıcak tut soğutma,seneye ben oturucam oraya sıcacık.

Tabi tabiiii bekleriz ne demek

Ablam itiraf et ilk yılım ve çok güzel oy aldımSeneye ön sıralardayım çekilin kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…