En yakın 16 yıllık kız arkadaşının nişanlım hakkında söyledikleri ciddiye alınmalı mı?

konuyu sılmıssınız ama ben sızı sıkayet ettım moderatorler sıldıgınız konuyu yerıne getırecek
2. sayfada arkadaslar alıntılamıs

evet ben o arkadasın dedıgını cıddıye alırdım . arastırırdım dogru mu dıye

konuyu sılmıssınız ama ben sızı sıkayet ettım moderatorler sıldıgınız konuyu yerıne getırecek
2. sayfada arkadaslar alıntılamıs

evet ben o arkadasın dedıgını cıddıye alırdım . arastırırdım dogru mu dıye
Canım konu da yok zaten, uydurmuş vatandaş.😂😂

Anlattığına göre nişanlım zaten 19 yaşından beri psikolojik yardım alıyormuş gizli gizli... Kadın 4 yıl önce klinik psikoloji yüksek lisansını bitirmiş ve o zamandan beri nişanlımı o devralmış düzenli seans yapıyorlarmış anlattığına göre ama kimse bilmiyormuş... Hasta mahremiyetine ve dostluğumuza aykırı bu anlattıklarım ama sana üzüldüğüm için anlatıyorum dedi bana...
Allah kahretsin böyle psikoloğum diye bir de mesleğin adını kirleten ahlaksızları. Hem pskoloğu hem de arkadaşı olamaz. Gidin bu şahısı psikologlar derneğine şikayet edin. Olduğu gibi anlatın. Ne yazık ki güzel ülkemizde meslek yasası daha çıkmadığı için böyleleri hiç ceza da alamıyorlar. Amerika veya herhangi bir Avrupa ülkesinde olsaydı meslekten men edilirdi. Gerçekten ne söyleyeceğimi bilmiyorum.

Anlattığına göre nişanlım zaten 19 yaşından beri psikolojik yardım alıyormuş gizli gizli... Kadın 4 yıl önce klinik psikoloji yüksek lisansını bitirmiş ve o zamandan beri nişanlımı o devralmış düzenli seans yapıyorlarmış anlattığına göre ama kimse bilmiyormuş... Hasta mahremiyetine ve dostluğumuza aykırı bu anlattıklarım ama sana üzüldüğüm için anlatıyorum dedi bana...

Kadın yalan söylüyor bence ve büyük ihtimalle nişanlınıza aşık. Aşkına karşılık bulamadığı için de çevresinde olan tüm kadınları bu tür oyunlarla uzaklaştırıyor.

Git söyle demişte, siz gidip söylerseniz bunları eminim kadın inkar edecek, nişanlınızda 16 yıllık arkadaşına inanacak.

Söylemezsenizde içinizde hep şüphe olacak.
Yani iki türlü de ilişkiniz zarar görecek, çok akıllıymış bu kadın. Çok dikkat edin derim.

Ben olsaydım nişanlıma hiç bir şey söylemez, kadının dediklerini de ciddiye almazdım. Yapacağım tek şey nişanlımı gözlemlemek, o kadına karşı da çok dikkatli olmak, olurdu.

Fi dizisini yeni mi seyrettiniz, etkisinde kalmışsınız?
Konu da gitmiş, alıntılayanlar sağolsun

Bunun arkasında başka bir şey var. Valla aklıma entrikalı gizemli filmler geldi. Bu 16 yıllık arkadaş da çok masum olmayabilir. Hatta belki bu kadınla nişanlın arasında bir ilişki bile olabilir. Üzmek istemem sizi ama ben nedense okurken böyle sezdim.

Inandirici degil..Ruh hastasi biriyle nasil bu kadar uzun arkadaşlık yapabildin diye sorarlar adama. Neyse bosver... al sevgilini ve bu klinik pskologu karsina de ki ; varsaymak yerine sormak istiyorum. Neden senden suphe etmem icin bir ugras veriliyor. Arkadasin bana mi sana mi iyilik yapmaya calisiyor..bi aciklarmisiniz de.. güzel bi yemek ye kalk.. onlar kapişsinlar..cocuk senden kurtulmak istiyor olabilir.. kadin hakli olabilir.. olmayabilir.. dert degil.. suphe olan yerde ask buyuyemez.. onun adi hirs olur..

ben olsam kadının söylediklerini kayıt altına alır ve beklerdim bir süre. İzlerdim nişanlımın hal ve hareketlerini.. Buna karar verecek olan sizsiniz.. Yani sonuçta iki ihtimal var ya kadın dogruları söylüyor ya da sana engel cıkarıyor.. Bunu net bir şekilde saptaman gerek.

Bunun arkasında başka bir şey var. Valla aklıma entrikalı gizemli filmler geldi. Bu 16 yıllık arkadaş da çok masum olmayabilir. Hatta belki bu kadınla nişanlın arasında bir ilişki bile olabilir. Üzmek istemem sizi ama ben nedense okurken böyle sezdim.
Konu fake çıktı daha 3 ay önce evliliği ile ilgili yazıyor.
Sağolsun B Began ortaya çıkardı konu sahibi de hemen konusunu sildi sonra da ortalıklardan kayboldu.

Davranışlarını iyi bir gözden geçir durduk yere niye böyle desinki acaba iyicene bir araştır et ailesi cevresinden hakkında hiç kötü bir söz ima gibi bişeyler duymadınızmı dikkatli olun insanlar ceşit ceşit olmuş iyiyi kötüğüde ayırt edemez olduk

Madem öyleymiş maden narsist miş kendisinin ne işi var onunla öyle tehlikeli biri ile inanma o bahsettiği kişi aslında kendisidir demek ki kendisi o kadar takıntılı ki 16 yıl bırakmamış bu kişinin nişanlında gözü var bence takıntı derecede elde etmeye çalışmış olmamış bari yakınında olayım her gelen kızı engelleyim demiş sen bunu düşünebiliyor mu sun kendini onun yerine yok öyle biri ile 16 yıl arkadaşlık yapar mısın sen onun dediğine değil nişanlının sana davranışlarına dikkat et ayrıca narsist kişilik bir kızı önce kazanıp sonra terketmek demek değil tam tersi narsistler bencildir sadece kendilerinin istediği kendilerinin dediği olsun sadece onlara ait olsun isterler buda tam o kıza uyuyor fikrimce bence o kızdan yavaş yavaş nişanlınız uzaklaşmalı kendisi için böyle böyle dediğinden bahset nişanlına araya mesafe koyup koymayacağına kendisi karar versin. Tabi fake. değilse

Back
X