- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi Varolmayan
Fake demek yasak o yüzden sordum ama cevap alamadım :)
Cevabi birak piliyi pirtiyi toplayip tukkani kapatmis :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fake demek yasak o yüzden sordum ama cevap alamadım :)
Canım konu da yok zaten, uydurmuş vatandaş.konuyu sılmıssınız ama ben sızı sıkayet ettım moderatorler sıldıgınız konuyu yerıne getırecek
2. sayfada arkadaslar alıntılamıs
evet ben o arkadasın dedıgını cıddıye alırdım . arastırırdım dogru mu dıye
asıl hastanın kım oldugu bellı oldu yanıCanım konu da yok zaten, uydurmuş vatandaş.![]()
Allah kahretsin böyle psikoloğum diye bir de mesleğin adını kirleten ahlaksızları. Hem pskoloğu hem de arkadaşı olamaz. Gidin bu şahısı psikologlar derneğine şikayet edin. Olduğu gibi anlatın. Ne yazık ki güzel ülkemizde meslek yasası daha çıkmadığı için böyleleri hiç ceza da alamıyorlar. Amerika veya herhangi bir Avrupa ülkesinde olsaydı meslekten men edilirdi. Gerçekten ne söyleyeceğimi bilmiyorum.Anlattığına göre nişanlım zaten 19 yaşından beri psikolojik yardım alıyormuş gizli gizli... Kadın 4 yıl önce klinik psikoloji yüksek lisansını bitirmiş ve o zamandan beri nişanlımı o devralmış düzenli seans yapıyorlarmış anlattığına göre ama kimse bilmiyormuş... Hasta mahremiyetine ve dostluğumuza aykırı bu anlattıklarım ama sana üzüldüğüm için anlatıyorum dedi bana...
Anlattığına göre nişanlım zaten 19 yaşından beri psikolojik yardım alıyormuş gizli gizli... Kadın 4 yıl önce klinik psikoloji yüksek lisansını bitirmiş ve o zamandan beri nişanlımı o devralmış düzenli seans yapıyorlarmış anlattığına göre ama kimse bilmiyormuş... Hasta mahremiyetine ve dostluğumuza aykırı bu anlattıklarım ama sana üzüldüğüm için anlatıyorum dedi bana...
Konu fake çıktı daha 3 ay önce evliliği ile ilgili yazıyor.Bunun arkasında başka bir şey var. Valla aklıma entrikalı gizemli filmler geldi. Bu 16 yıllık arkadaş da çok masum olmayabilir. Hatta belki bu kadınla nişanlın arasında bir ilişki bile olabilir. Üzmek istemem sizi ama ben nedense okurken böyle sezdim.