En yakın 16 yıllık kız arkadaşının nişanlım hakkında söyledikleri ciddiye alınmalı mı?

Elbette bu sizleri göz ardı etme ama başka bir kadının larıyla da araştırmadan, doğruyu bulmadan ilişkini tehlikeye atma. Nişanlılık süresince de iyi gözlem yap.

Valla kız soru işareti bıraktırsada kendi yaşadığımdan pay biçerek değerlendirmeni iyi yapmanı öneririm.
Çünkü geçmiş zaman sevgilimin en yakın arkadaşı ama o erkek. Bana dediki bak kardeşim seni tanımam bilmem ama iyi bir insanmışsın bu tanışmada bana yetti kaç kurtar kendini, bu adamdan bir yol olmaz dedi. Dediği o zamanlar doğruydu. Baya bilmediğim her yol varmış adamda sonradan öğrendim. Çok sonra kendini düzeltti evlendi çocuğu oldu ama şuanki eşinide perişan etti bu yolda onuda biliyorum.
Artık kıssadan hisse kendin çıkart durumu.

Madem adam manyak niye 16 yıldır dizindeymiş. Adama kendisi takıntılı aşık olabilir. Sana tavsiyem ise hemen evlenme. İyi gözlem yap. Nolur ne olmaz

Nişanlanana kadar neredeymiş acaba? Sonuçta en yakın arkadaşı olarak sürece hakimdir. Nişanlamadan 1 gün önce durumun ciddiyetini anlamamış mi da nişanlandıktan sonra gelmiş bunları anlatmış? O eski kız arkadaşları varmış ya onlarla irtibata geçmeyi dene istersen. Belki de bu anlattığı şeyler adamın değil de o en yakın arkadaşın ta kendisidir.

Fazla dizi izlemenin sonuçları sanırım. Klişe fakir kız zengin oğlan muhabbetleri.:kusmuk: Kolejden arkadaşlar,saygın aileler, tabii başroldeki oğlanın ona aşık olan çok ama çok yakın arkadaşı olmazsa olmaz. Ama burada size aşık olan en az iki kişi daha olmalıydı bak eksik kalmış lütfen düzenler misiniz ?!:KK14:

Bir arkadaşım böyle bir adama evlendi balayında dayak yemeye başlamış adam sürekli kızın ailesiyle kendisine komplo kurduğunu sanıp senaryolar yazıp kendi kendine konuşuyormuş Ve daha bisürü şey 1 hafta dayanabildiler.

Yeni nişanlıyım arkadaşlar ve herşey hızlı gelişti aslında... Her şeyine hayran olduğum bir adamla nişanlıyım ve rüya gibi... Çok yakın bir kız arkadaşı var; bakın hem kolejde aynı sınıfta okumuşlar 5 yıl, sonra aynı üniversitede farklı bölümlerde okumuşlar ve çok aşırı yakınlar... Yıllardır da görüşüyorlar... Toplam 16 yıllık yakın arkadaşlıkları var...
Bu kız bugün bana bişeyler söyledi nişanlım hakkında; yani onun liseden beri başka bir kıza takıntılı derecede aşık olduğunu, benim gibi onlarca ilişkisi olduğunu çoğu kızı yüzüstü bıraktığını benimle ileri gidip nişanlandığı için anlatma gereği duyduğunu; ilerde üzülmemem için anlattığını falan söyledi... İşte çok zengin bir aile, kariyerli yakışıklı bir adam rüya gibi biliyorum ama neden o kız kaçtı ve hala kaçıyor ondan biliyor musun dedi...Çeşitli yerlerden kızı da gösterdi... Nişanlımın narsist kişilik bozukluğu olduğunu ayrıca genel psikoloji olarak çok sağlıklı olmadığını tehlikeli olduğunu falan neler neler anlattı. Kadın klinik psikolog bu arada; bana istersen bunları söylediğimi anlat dedi direk; gece yarısı evimi basıp üstüme saldırır ki nerdeyse bu yılda bir olan bir olay; sakinleştirmem 1 saat sürmez ben ondan korkmam ama sen onunla baş edemezsin dedi... Ne sırlarını biliyorum ben onun ama elbet sana anlatmam dedi. Hayatını maf etme bizden gençsin üzülüyorum sana dedi... İnanmak istemiyorum ama bunları doğrulayan bazı şeyler var... Bu kadınla da o kadar yakınlar ki yani bir erkek nasıl kendi erkek arkadaşlarından bile daha fazla yakın olabilir bir kadına şaşırıyorum bu duruma... 14 yaşında tanışmışlar ve o zamandan beri çok yakınlarmış... İlk tanıştığımız dönemlerde bile bu kadından bahsetmişti hemen bana... Bilmiyorum ciddiye alayım mı? Yada söyleyeyim mi kendisine?
Nedense okurken aklıma fi dizisindeki can ve eti geldi :işsiz:

Kadının söyledikleri samimi gelmedi bana. Gidip nişanlınıza demiş mi bunları? Narsistsin kızdan uzak dur falan? Ona deseymiş o zaman. Ya da mesela ne istiyor arkadaşı için hayatı boyunca yalnız mı kalsın, hayatına her giren kızı böyle uyaracak mı? Siz tabi ki ölçün tartın. Ama ben olsam kesinlikle sevgilime bunları anlatırdım. Böyle bir şey varsa paylaşabilirsin benle derdim. Kadının iyi niyetli olduğuna inanmıyorum. Ne demek kapıma gelse 1 saatte hallederim ama işte sana yazık falan. Hayırdır yani nişanlısı sizsiniz haddini bilsin.

Bazı kişilik bozukluklarında kandırmak bambaşka duygular yaşaması çok mümkün.
Bence duran suyu bulandırır ve rahatsız mı kontrol etmek gerekir. Kendiniz bir psikaytrla görüşün yada psikolog bir arkadaşınız varsa bir tanıştırın.
Ablam 20 günlük evliliğini kişilik bozukluğu sebebiyle bitirdi.

Fi diye bir roman var,dizisini de cektiler. Oradaki Can Manay ve Duru dan bahsediyor gibisiniz. Fazla mi etkilenilmis,gercek mi kestiremedim.

Yeni nişanlıyım arkadaşlar ve herşey hızlı gelişti aslında... Her şeyine hayran olduğum bir adamla nişanlıyım ve rüya gibi... Çok yakın bir kız arkadaşı var; bakın hem kolejde aynı sınıfta okumuşlar 5 yıl, sonra aynı üniversitede farklı bölümlerde okumuşlar ve çok aşırı yakınlar... Yıllardır da görüşüyorlar... Toplam 16 yıllık yakın arkadaşlıkları var...
Bu kız bugün bana bişeyler söyledi nişanlım hakkında; yani onun liseden beri başka bir kıza takıntılı derecede aşık olduğunu, benim gibi onlarca ilişkisi olduğunu çoğu kızı yüzüstü bıraktığını benimle ileri gidip nişanlandığı için anlatma gereği duyduğunu; ilerde üzülmemem için anlattığını falan söyledi... İşte çok zengin bir aile, kariyerli yakışıklı bir adam rüya gibi biliyorum ama neden o kız kaçtı ve hala kaçıyor ondan biliyor musun dedi...Çeşitli yerlerden kızı da gösterdi... Nişanlımın narsist kişilik bozukluğu olduğunu ayrıca genel psikoloji olarak çok sağlıklı olmadığını tehlikeli olduğunu falan neler neler anlattı. Kadın klinik psikolog bu arada; bana istersen bunları söylediğimi anlat dedi direk; gece yarısı evimi basıp üstüme saldırır ki nerdeyse bu yılda bir olan bir olay; sakinleştirmem 1 saat sürmez ben ondan korkmam ama sen onunla baş edemezsin dedi... Ne sırlarını biliyorum ben onun ama elbet sana anlatmam dedi. Hayatını maf etme bizden gençsin üzülüyorum sana dedi... İnanmak istemiyorum ama bunları doğrulayan bazı şeyler var... Bu kadınla da o kadar yakınlar ki yani bir erkek nasıl kendi erkek arkadaşlarından bile daha fazla yakın olabilir bir kadına şaşırıyorum bu duruma... 14 yaşında tanışmışlar ve o zamandan beri çok yakınlarmış... İlk tanıştığımız dönemlerde bile bu kadından bahsetmişti hemen bana... Bilmiyorum ciddiye alayım mı? Yada söyleyeyim mi kendisine?

Öyle biri ile neden bu derece yakın? Farzı misal çok iyi bi arkadaşım var ve onun narsist kişilik bozukluğu olduğunu öğreniyorum ya da biliyorum. Neden samimiyetimi devam ettireyim ki normal insanlarla arkadaş olmak varken. Anlattıklarının doğru olduğunu düşündürten ne yaşadınız?

Back
X