- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Varolmayan
Vallahi helalVe kocası bir kadına takık, nişanlısı da.
Bu kadar tesadüf de ohannes yani :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi helalVe kocası bir kadına takık, nişanlısı da.
Yaratıcılık da sıkıntı var sanırım. Dar malzemeyle olaylar kurgulanmış.Ve kocası bir kadına takık, nişanlısı da.
Anlattığına göre nişanlım zaten 19 yaşından beri psikolojik yardım alıyormuş gizli gizli... Kadın 4 yıl önce klinik psikoloji yüksek lisansını bitirmiş ve o zamandan beri nişanlımı o devralmış düzenli seans yapıyorlarmış anlattığına göre ama kimse bilmiyormuş... Hasta mahremiyetine ve dostluğumuza aykırı bu anlattıklarım ama sana üzüldüğüm için anlatıyorum dedi bana...
Doğru hatırlıyorsun :)Vallahi helal![]()
Bu arada Grill sensin demi? Yanlis hatirladiysam cok pardon
![]()
Geçmiş konuları okumak bu yüzden faydalı :)Yaratıcılık da sıkıntı var sanırım. Dar malzemeyle olaylar kurgulanmış.
Helal valla size! Hayır insanlar vakit ayırıp yardımcı olmaya çalışıyorlar...yalandan ne zevk alıyorsun, neren tatmin oluyor anlamıyorum. Değişik...
Ve profil gizlenir, 2 dk önce çatır çatır yazan konu sahibi arazi olur...Geçmiş konuları okumak bu yüzden faydalı :)
Niye soruya cevap vermiyorsun?
Konu ucmusGeçmiş konuları okumak bu yüzden faydalı :)
Kocam bir kadına takık ve narsist. Ayrıca çok zengin.
Nişanlım da narsist ve takık. Ayrıca zengin.
Ve kolej var iki konuda daVe kocası bir kadına takık, nişanlısı da.
Profili de gizlemiş zalım :))Konu ucmusHanim abla yakalandi hemen konuyu ucurmus
![]()
Ne diyor nisanlin hakkinda