En yakın arkadaşım çok kötü kokuyor.

Loveliiess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
302
12
118
Denizli
Yurtta yakın bir arkadaşım çok kötü kokuyor. Onu seviyorum çok iyi birisi ama yanına yanasamıyorum, odasına giremiyorum bazen .. Yurttaki bütün kızlar bundan rahatsız, gidip hep beraber konustuk ama nafile .. Koltukaltlarını falan hiç ama hiç almıyor tüyden görünmüyor resmen :/ Koltukaltı boyleyse cinsel bolgesini dusunemıyorum .. Napsam nasıl konussam bilemiyorum ki kızlar yok mu bunun çaresi :26::26:

Seni benden iyi anlayan olmaz sanırım çünkü aynı durumdayım seninle. benim arkadaşımda sanırım iç çamaşırını değiştirmiyor o kadar rahatsız oluyoruz ki tüm kızlarla aslında sürekli yanında off çok kötü bişey kokuyo vs. Diyoruz abartmadan o günün ertesi günü temiz oluyor sonra yine yine yinee artık biz bişey demiyoruz ve ne yapacağımızı şaşırdık kıramıyoruz da siz yine konuşmuşsunuz yapılacak son şeyi yapmışsınız hala öyle devam ediyorsa yapılacak bişey yok demekki.ama bu konuyu takip edicem yorumları mantıklı bişey çıkarsa bende yaparım :) :)

Umarım bir çözüm yolu buluruz ikimiz de .. :) yoksa en yakın arkadaşımdan kopmak zorunda kalacağım :) :)

Siz konuşup uyarmışsınız,bundan sonrası ona kalmış. Temizlik herşeyden önce kendine saygıdır. Kılın tüyün olduğu yerde bakteri,mikrop vardır. Bunu bilmeyen yoktur ve arkadaşın da bildiği halde kişisel temizliğine önem göstermiyorsa bunun ötesi rencideye gider ki arkadaşınız da çok üzülür. Aranız çok iyiyse başbaşa konuşmayı deneyebilirsiniz. Ciddi bir şekilde uyarın. Durumu mu yok acaba rolon deodorant kullanmıyor? Yoksa üşengeçliğine mi?

Bazı bayanların ter kokusu vardır,neyapsalarda önüne geçemezler.
Ama dediğiniz arkadaşınıız kendi eliyle kötü koku yayıyormuş.

Temizlik anlayışım üzerime bir şişe parfümü sıkmak değildir.
Gün aşırı banyo,kızarana kadar keselenmek mis mis zeytin yağlı sabun kokmak.
Banyodan tüysüz çıkma,dişleride fırçalamak.kafadan ayak tırnağına kadar tertemiz olmaktır.

Eğer arkadaşınız anlamıyorsa tekrar söyleyin,kimsenin keyfi olarak sizi rahatsız etmeye hakkı yoktur.

Bak kardeşim, konuşmakla anlamıyorsa yurdun idaresine şikayet edeceksin. Kendi keyfi yüzünden kimseyi rahatsız edemez o. Odanızı falan değiştirin, öylesine ne yapsan müstehak.

Siz uyarınca ne dedi? Uyarmanıza rağmen dikkat etmemesi çok ilginç. Kim olsa üzülür kat kay dikkat eder.

kaç yaşında bu arkadaş. üniversiteye gelmiş bi insan nasıl kıllı ve pis olur hayret yani. kötü kokma konusu bazen kişilerin çaresiz kaldığı bişey olabiliyor. KK da onu öğrendim. mesela bazı insanlar banyonun hemen akabinde bile kokmaya başlayabiliyorlarmış. ama senin arkadaşında durum sadece pis olmakla ilgili anladığım kadarıyla.
ve gerçekten koltuk altı öyleyse diğer yerlerini düşünemiyorum düşünmek istemiyorum
tut kolundan ağdacıya götür onu dönüştede hamama bırakırsın

madem çok sevdiğiniz bir arkadaşınız, marketten bir koltukaltı stick bir de jilet alın gelin, önce arkadaşınızı kenara çekip tek başınıza konuşun, durumu, herkesin rahatsız olduğunu tekrar söyleyin "ben senin arkadaşınım, senin iyiliğini istiyorum bu nedenle de sana bunları aldım, şimdi git güzelce banyonu yap temizlen ve bu stick i her gün kullan" deyin

ve bunun tek başına asla yeterli olmadığını çünkü kıyafetlerine sinmiş olduğunu da ona söyleyip "şimdi git neyin var neyin yoksa topla, yarın yıkamaya verelim kurtul bu dertten" deyin

sevgiler..

ya benım de vardı boyle bir arkadas...aynı konservatuvardaydık..o kadar tatlı ki iyilik meleği..ama bır ınsan,,günlerce tuvalette kalmıs gıbı kokar mı
bır de ustune parfum sıkıp duruyo ve dıyor kı havalar soguk ya yıkanmaya usenıyorum :))2 haftada 1 dıyor :))
napcan bunlar da böyle işte

Benimki de öyleydi. Ama maalesef banyodan çıktığında bile duramazdık yanında... Meğer hormon bozukluğu varmış. Koskoca kız neden ağaç gibi gezer ki? İllaki bir sebebi vardır. Kendine bakmayı öğrenmeli.

aynen ya zor bısey değil..en azından 2 güne bir duş temız tene surulmus bır koku saça bıraz parfüm bitti gitti işte

Yapmayin öyle =( kizarana kadar kese çok zararlı haftada 1 e düsürün hatta 2 haftada 1 e

Onunda olduğu bir ortamda, kız arkadaşlar bir aradayken epilasyon konusunu açın, sohbet gibisinden. İşte ben (tekniğine göre:haftada iki-bir,ayda bir vb. zamanda aaa yoksa bakteri üretir çok beklersem hem sağlık açısından iyi olmaz hem kötü kokabilir) sir ağda yapıyorum diğerine sen ne yapıyorsun? Öteki lazer yaptırıyorum, bir diğeri jilet kullanıyorum vs. Hangisi hangi yöntemden daha memnun, hangisi daha pratik, hangi marka araç gereç kullanıyorsunuz, nereden, kaça alıyorsunuz, kullanım tekniği hakkında; aaa o nasıl yapılıyor anlatırmısın, iyiymiş, dur ben de o yöntemi deneyim vs. İşte kullandığınız rolon markaları, hangisi daha doğal içerikli, hangisinden memnunsunuz minvalinde konuşun, bilmediği yöntem ve şeyleri de öğrenmiş olur hem de direk ona söylemediğiniz içinde rencide olmaz diye düşündüm.

Yapmayin öyle =( kizarana kadar kese çok zararlı haftada 1 e düsürün hatta 2 haftada 1 e

2-3 gunde bir banyo yaparim ve her banyomda mutlaka kese yaparim ve aynen kizarana kadar yaparim..
yagli bi vücut tipim var... kese yapmadikça temizlenmis hissine giremiyorum...
banyo yapmayi sirf bu kese yüzünden sevmiyorum... ama olmazsa olmazlarimdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…