- 23 Aralık 2018
- 183
- 79
- 18
- 34
- Konu Sahibi Tezerleyla
Haklisiniz tesekkur ederimSuan zor günü değil hasta değil hayatında vefat eden biri yok vs vs suan keyfi bi durum arkadaşının ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisiniz tesekkur ederimSuan zor günü değil hasta değil hayatında vefat eden biri yok vs vs suan keyfi bi durum arkadaşının ki
Kotu yol dostu? Hayatinizda hic buyuk konusup kinayip yasadiniz mi? Ben zamaninda o soyledigi laflari dun gibi hatrliyorum. Suan zaten biz soylemeden cogu seyin farkinda hic uyumuyo yemek koyuyorm onune yemiyo bilmiyorum ama vazgecemiyorum diyo iste.
Sonunda! Cok tesekkur ederim ya bende bu tarz degil ama bazi seyler yasadim zamaninda. Ben burda cozum isterken herkes sert bi sekilde kiniyorlar malesef. Peki bana surecinizi nasil atlattiginizi yazarsaniz ozelden cok yardimci olursunuz.Bekar kadın / Evli Erkek ilişkilerinin kaybedeni her zaman bekar kadındır. ( Bu konuda yüzlerce yaşanmış hikaye, yüzlerce profesyonel -psikiyatr ve psikolog - görüş okumuş ve hepsinden önemlisi yanılıp, yenilip böyle bir duruma düşmüş ama tez vakitte aklını başına toplayarak ortamdan koşarak uzaklaşmış bir insan olarak kuruyorum bu cümleyi.) Bu hikayeler hep kayıplı, hasarlı, hüsranlı hikayelerdir.
Arkadaşınızdan tabii ki vazgeçmeyin; hepimiz insanız, hatalar yapabiliriz ama eminim ki onun kafası şu an inanılmaz karışık, zihninde her şey allak bullak. Siz, onun dostu olarak üzerinize düşeni yapıp, onu uyarmaya, onun yanında olmaya devam edin. Bir laf vardır : ''El yardımın yoksa dil yardımın da mı yok? '' diye ; tutup ikisini ayıramazsınız, arkadaşınızı bir yere hapsedemezsiniz ama diliniz döndüğünce ona bu durumla ilgili objektif fikirlerinizi anlatın ve arkadaşınızı destekleyin.
Burada bazı arkadaşlar büyük konuşmuşlar ( Yine de saygımız sonsuzdur) ama asla, ''Asla dememek gerek'', neyi kınarsan başına gelir derler, kınamamak gerek, hayatta her şey insan için.
Arkadaşınız için tek dileğim; bir an önce ve en az hasarla bu durumdan sıyrılmasıdır. Size de dostane ve naçizane önerim, yukarıda da bahsettiğim gibi dostunuzun destekçisi olmaktan vazgeçmemenizdir.
Kadın olmak zor zanaat vesselam... Bol şanslar.
Tesekkur ederm yorumunuz icinArkadaşınızı müthiş bı hayat dersi bekliyor bekleyin kendisi görsün alsin alacağıni elinizden geleni yapmssnz alan razı veren razı.
Illa ki bu dunyada yasattiklarimizi yasamadanda olmiycez. Okadar sıkısmıs halde ki bi gorseniz gidiyo adam agliyo geliyo bisey diyemiyo. Uzuluyo diye adam hic yanliz birakmiyo cok yanlis arkadasimda surekli soyluyo bunu kendi kendine hakaret ediyo iste Allah iki tarafinda basina bunu vermesinDişi köpek kuyruk sallamasa, erkek köpek peşinden gitmez. diye bir laf var...
Ne isterler şu evli erkeklerden anlamam.
2-3 yıl önce benimde başıma geldi. boşadım gitti. ama bana da yar olmadı, kıza da.. arkadaşına söyle vazgeçsin.
Tesekkur ederim yorumunuz icinŞimdi kızın yaptığı her açıdan yalnis olduğunu sizde biliyorsunuz. Kötü yol dediğim mi kötü yani? Ben büyük konuşmuyorum. Yemek yemiyor diye de acımıyorum arkadaşınıza ortada yuvaları yıkılacak olan çocuklar varken. Herkes herseyi biliyor, ama hayat aynı devam ettiği için arkadaşınız "yemeden içmeden kesilerek" yinede ayni devam ediyor. Cünkü hiçbiriniz resti de çekmiyorsunuz. "Söylüyoruz ama ne yapalım" a devam o zaman ne diyim.
Cok tesekkur ederim elestirmeden bana yardimci olmaya calistiginiz icin.Yalnız bırakıp tavır da almayın ama akıl da vermeyin, sizden akıl istediğinde fikrinizi söyleyin sadece. Arkadaşınız çok sıkıntılı bir durumda, yarın öbür gün kafasına dank ettiğinde desteğinize bolca ihtiyaç duyacak, o zaman yanında olun. Şu an söyledikleriniz havaya gidiyor belli, boşa dert edip de kendi tahammülünüzü de tüketmeyin. Kendi eninde sonunda fark edecek kendini ne kadar yanlış bir durumun içine soktuğunu. O zaman destek olursunuz.
Sizler? Hanimefendi konu benim degil okumadan yorumlamayin lutfen ben olsaydim yazardim oyle cekinen bi yapiya sahip degilim ve zaten ben evliyimŞu eşler de eşin seni sevmiyorsa baskaaina aşık olduysa boşan.ben sadece 2.kadina kizmiyorum.evdeki eş de neyse konismayacağım.bu adamlara prim veren sizlersiniz
Tesekkur ederim yorumunuz icin
Yaklasik 9 yildir yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen arkadasim yeni bir iliskiye basladi. Adam evliymis ama evine gittigi yok haftada 5 gun arkadasimin yaninda kaliyo 2 gun evine cocuklarinin yanina gidiyomus. Bosansin dedim hatta adamlada konustum seviyosan secim yap diye zorlamadim degil. Amaci ne arkadasimin ne benim yuva yikmak Allah korusun.Arkadasim evine git cocuklarin ozlemistir diye yanimda bile defalarca soyledi Seviyorum diyor israr ediyo yani ayri ev kurmak istiyo evine cocuklarini gormeye gittigini ama asla bosanamiycagini soyluyo. Arkadasimi vazgecirmek icinde cok ugrastim. 5 aydir beraberler ve annesi dahil hepimiz konusuyoruz. Hic kimse sevmemis beni diyerek bizi susturuyo bildigim kadariyla adamin eside durumdan haberdar ama yerinden kipirdamiyor. Sizce ne yapmaliyim? Vazgecirmeye calistikca dahada baglandiklarini gordum. Sizce nasil bir yol izlemeliyim?
Bana bulasmasi icin ben yardimci olmaliyim degilmi birlesmeleri icin. Ben aksine daha buyk bir hal almasin diye ugrasiyorum tesekkur ederimKınadıysa o kınadı diğer evde çocuklarının başında oturup kocasını bekleyen kadının günahı ne ? Allah ummadığı anda çıkarıverir ilahi adalet hiç şaşmaz bırakında kendi pisliği sizede bulaşmasın
Öyle birşey yok, aklınızı başınıza toplayın. arkadaşınızda bu şekilde duyar kasıpta vicdan rahatlatmasın bence. telefon numarasını değişsin, heryerden engellesin .. görüşmesin konuşmasın. sizde adamla görüşüp konuşmayın arasın arasın dursun . silah zoru ile konuşmuyor ya arkadaşınız. en azından adamın evliliği yıkılacaksa da sorumlusu arkadaşın olmasın. ortada çocuk var diyorsunuz bunun vebali büyüktür. aman ben istemedim o geldi, benim günahım daha az onun ki çok diye yargılanmayacak maalesef.. biraz empati ya.Illa ki bu dunyada yasattiklarimizi yasamadanda olmiycez. Okadar sıkısmıs halde ki bi gorseniz gidiyo adam agliyo geliyo bisey diyemiyo. Uzuluyo diye adam hic yanliz birakmiyo cok yanlis arkadasimda surekli soyluyo bunu kendi kendine hakaret ediyo iste Allah iki tarafinda basina bunu vermesin
Bunu deniyecegim basarabilirim yani en azindan bunu yapar. Ozelemi gotureyim sizce?Arkadaşınız için ve sizin için aslında tek bir şans görüyorum. Arkadaşınızı psikolojik destek almaya ikna etmeye çalışın. Madem adamdan ayrılmıyor onu bari sizin hatırınıza yapsın. Normalde insanin kendi gitmesi lazım, ama sanırım onu şu anda akıl edecek bir pozisyonda değil. Madem ona göre hickimse onu sevmemiş hayatında, elin kocasının onun bu duygu boşluğunu kullanmasına izin vermesin. Oda fayda etmese durumun patlak vermesini izlemekten başka çare yok.
Evet empati haklisiniz elestiri olmamali insanlar hata yapar ben o hatadan cikisini gozunum korlugunun acilmasini saglamaya calisiyorum.Öyle birşey yok, aklınızı başınıza toplayın. arkadaşınızda bu şekilde duyar kasıpta vicdan rahatlatmasın bence. telefon numarasını değişsin, heryerden engellesin .. görüşmesin konuşmasın. sizde adamla görüşüp konuşmayın arasın arasın dursun . silah zoru ile konuşmuyor ya arkadaşınız. en azından adamın evliliği yıkılacaksa da sorumlusu arkadaşın olmasın. ortada çocuk var diyorsunuz bunun vebali büyüktür. aman ben istemedim o geldi, benim günahım daha az onun ki çok diye yargılanmayacak maalesef.. biraz empati ya.
Hahhhah bu kısma çok güldüm :/Amaci ne arkadasimin ne benim yuva yikmak
Bunu deniyecegim basarabilirim yani en azindan bunu yapar. Ozelemi gotureyim sizce?
Bak arkadasım bide evliymişsin yarın öbürgün kız işin içinden çıkamayınca sucu sana bile atabilir bizi o tanıştırdı der eşinle aranı bozar benim böyle bi arkadasım olsa eşim hayatta izin vermez konuşmama buradaki kimse seni tanımıyo senin kötülüğünü istemez yani ki burda bu sebeple canı yanmış cok kadın var bizim sana dediğimiz sen kendini uzak tut ilerde evlenir duyulur sana suç atar insanın basına ne geleceği belli olmuyo inan ki arkadasım belli olmuyo kimse kınamıyo şahsen ben hiç kınamıyorum ama Allah korusun yani insan bundan korkar ya birebir boyle bi olaya şahidim adam kızı da idare ediyordu kıskanclık krizlerine giriyodu her dediğini yapıyodu ama eşimi boşayamam da diyodu yani boşamayacak bu bu kadar netSizler? Hanimefendi konu benim degil okumadan yorumlamayin lutfen ben olsaydim yazardim oyle cekinen bi yapiya sahip degilim ve zaten ben evliyim