- 19 Mayıs 2016
- 1.113
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Sardunyayaa
Hamile bir kadının annelik sevincini yaşamasını kısıtlamaya çalışmak da bencillikten başka bi şey değil. Kaldı ki abartı bir şey de yapmamış kadın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Allah isteyen herkese nasip etsin bi yavru.
Ama ben henüz hamile kalamamış kadınların hamile kadınlar hakkında söyledikler "benim yanımda sanki özellikle yapıyor, kıskandırmaya çalışıyor" vs tarzındaki söylemlerini anlamıyorum.
Dünyanın her yerinde isteyerek hamile kalan kadınlar ilk aylarından özellikle sevinçlidir sık sık bundan bahsetmeleri ennn doğal şey. Karşısında sen de olsan yedi kat yabancı biri de olsa napıyosun sorusuna "midem bulanıyor uzanıyorum" der. Çünkü midesi bulanıyor ve uzanıyordur bunun açıklaması bu.
Ay sen kırılma incinme diye çok basit heveslerini de mi yaşamasın kadın. Bence gerçekten sevdiğiniz bi arkadaşınız olsa onun adına çok sevinirdiniz. Siz şu an resmen kıskanıyorsunuz. Ki bu kıskançlık da "keşke benim de olsa ne kadar güzel" tatlılığında kaldığında çok hoş. Ama buraya konu açacak şikayet edecek kıvama gelmesi çirkin. Vay efendim midem bulanıyor demiş. Yuh.Aşın artık şu konuları ya.
Yok arkadasim bende aliskinim ki hos hersey Allahtan bunuda biliyorum yoksa her cocugu olano kiskanalim omurmu gecer konu bu degilki,konu en yakinim adi ustunde ama herkes gibi davranmasi ...nkdr zorlu seyker yasiyorum biliyor ama yakinim gibi degil herkes gibi davraniyor beni inciten bu yoksa digerlerinden ne farki kalir. Elbetteki cok seviniyorum nazarim falan degmez o evlensin diye ne dualar ettim ben ama yani bekledigim sadece incelik.. benle surekli hamilleik konusunu konusursa beninsorunlarimla daha cok yuzlestirecek her an her dk hamileleik gundemimde olacak farkinda degilmi. Benki heo uzaklastim beniuzen seylerden bu zamana kadar ama simdi kendisi boyle yapinca en cok buna uzuluyorumBenim de aynı acım var malesef. Artık herkesin hamilelik haberini duymaktan alıştım ben.
Nazar falan da yapmazsın, görüşmek istemezsen arana mesafe koy. Evet hamile olabilir, zor geçiyor olabilir. Ama dakika başı bunu sana raporluyorsa iyi niyetinden şüphe ederim. Aynı süreci yaşadığım arkadaşım hamile, ama bana yaklaşımı öyle naif ve inceydi ki; ınsan iyi niyeti ve kötü niyeti elbette hisseder.
Kürtaj olmaya giderken, karnımdaki ölü bebeğe rağmen "geçmiş olsun" maskesi altinsa kendi hamileligini, bebegini anlatan insanlar da oldu çok yakın çevremde. Üstlerini çizdiğim için ben mi fesatim? Yok ben böyle iyiyim.