konusmadan bu sorunun cevabını bulamazsın ki ayıp değil günah değil git acık acık konus hoşlandıgını söyle
Canım kaç yaşındasın? Bu konularda yaş da önemli bence arkadaşlığınızın boyutu da:)
Ama sana tavsiyem eğer çok hoşlanıyorsan aranızda birşeyler olmasını istiyorsan ya sen bir adım at bunu arkadaşın görür ve eğer hoşlanıyorsa ondan geri çekilebilr diye düşünüyorum ya da arkadaşına bir şekilde ciddi anlamda çok hoşlandığını söyle. Arkadaşlığınız öyle 1-2 sözle bozulmayacak bir arkadaşlıksa da açık açık biraz da geyiğe vurarak yoksa sen de mi hoşlanıyorsun ondan diye sor
Canım kaç yaşındasın? Bu konularda yaş da önemli bence arkadaşlığınızın boyutu da:)
Ama sana tavsiyem eğer çok hoşlanıyorsan aranızda birşeyler olmasını istiyorsan ya sen bir adım at bunu arkadaşın görür ve eğer hoşlanıyorsa ondan geri çekilebilr diye düşünüyorum ya da arkadaşına bir şekilde ciddi anlamda çok hoşlandığını söyle. Arkadaşlığınız öyle 1-2 sözle bozulmayacak bir arkadaşlıksa da açık açık biraz da geyiğe vurarak yoksa sen de mi hoşlanıyorsun ondan diye sor
sormadan bilemezsin...
bu arada merak ettim çocuk ikinizden birine bakıyomu....
bence arkadaşınla konuş..
çocuklada konuş ayıp değil bu çekinmene gerek yok....
konuşamıyosanda en azından belli et bakışınla fln
doğrudan söyle oda kendini çeksin..
belki de hoşlandığın çocuk arkadaşından hoşlanıyor olamaz mı
arkadaşlığınız ne boyutta bilemem çok mu samimisiniz veya normal bir arkadaşlık mı eğer arkadaşlığının bozulacağına üzülüyorsan sadece onu dene yani hoşlandığın çocuğa açılmayı düşündüğünü söyle zaten tepkisinden anlarsın ne düşünüp düşünmediğini. ama yok samimi değilseniz o kadar arkadaşınla konuş sen hoşlanıyor musun vs. diye sor sorgula yani..
guzelım ınsanlık hali o da hoşlanıyordur belki yada seni kıskandıgı için oda hoşlanıyormuş gıbı kendını kandırıyordur nıye kendısıne sormuyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?