en yakın arkadaşım hoşlandığım çocuktan hoşlanıyor :'(

yeisehabe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
22
0
36
İstanbul
Selamlar..
Ben okulun başlarından beri birinden hoşlanıyordum en yakın arkadaşıma gösterdiğimde ıyy demişti başta . Ben sevdiğim insana bakamam arkadaşıma soruyordum nerede bi baksana falan diye artık bi müddet sonra ben demeden bakmaya başladı benden daha çok bakar oldu ben kuzenime anlattım yok bence öyle bir şey dedi biz 3 kişi takılıyoruz diğer arkadaşıma da söyledim o da fark etti hoşlandığım çocuğa baktığını bir değil iki değil benden çok bakıyor ya da biz mi yanlış anlıyoruz ne yapacağımı bilmiyorum sizce konuşayım mu sende mi hoşlanıyorsun diye ? veya önerebileceğiniz bir şey var mı yardım edin lütfen :'(

konusmadan bu sorunun cevabını bulamazsın ki ayıp değil günah değil git acık acık konus hoşlandıgını söyle

Canım kaç yaşındasın? Bu konularda yaş da önemli bence arkadaşlığınızın boyutu da:)
Ama sana tavsiyem eğer çok hoşlanıyorsan aranızda birşeyler olmasını istiyorsan ya sen bir adım at bunu arkadaşın görür ve eğer hoşlanıyorsa ondan geri çekilebilr diye düşünüyorum ya da arkadaşına bir şekilde ciddi anlamda çok hoşlandığını söyle. Arkadaşlığınız öyle 1-2 sözle bozulmayacak bir arkadaşlıksa da açık açık biraz da geyiğe vurarak yoksa sen de mi hoşlanıyorsun ondan diye sor

sormadan bilemezsin...
bu arada merak ettim çocuk ikinizden birine bakıyomu....
bence arkadaşınla konuş..
çocuklada konuş ayıp değil bu çekinmene gerek yok....
konuşamıyosanda en azından belli et bakışınla fln

Hoşlandığın çocukla konuşmayı düşündüğünü söyle bakalım arkadaşına nasıl tepki vericek..

belki de hoşlandığın çocuk arkadaşından hoşlanıyor olamaz mı

arkadaşlığınız ne boyutta bilemem çok mu samimisiniz veya normal bir arkadaşlık mı eğer arkadaşlığının bozulacağına üzülüyorsan sadece onu dene yani hoşlandığın çocuğa açılmayı düşündüğünü söyle zaten tepkisinden anlarsın ne düşünüp düşünmediğini. ama yok samimi değilseniz o kadar arkadaşınla konuş sen hoşlanıyor musun vs. diye sor sorgula yani..

18 yaşındayım. ben arkadaşıma ciddi anlamda hoşlandığımı söyledim ama beni ciddiye almadı diye düşünüyorum gizli saklı bakmaya çalışıyor hoşlandığım çocuğa ama fark ediyorum tek fark eden bende değilim işin en kötü yanı bir de biz yakın arkadaşız ben ona sende mi hoşlanıyorsun falan desem kalbinin kırılacağını biliyorum :'(

18 yaşındayım. ben arkadaşıma ciddi anlamda hoşlandığımı söyledim ama beni ciddiye almadı diye düşünüyorum gizli saklı bakmaya çalışıyor hoşlandığım çocuğa ama fark ediyorum tek fark eden bende değilim işin en kötü yanı bir de biz yakın arkadaşız ben ona sende mi hoşlanıyorsun falan desem kalbinin kırılacağını biliyorum :'(

benim diğer takıldığım arkadaşım çocuğun bana baktığını falan söylüyor . Varlığımdan haberdar diye tahmin ediyorum bazen o da benden hoşlanıyormuş gibi bana baktığını falan yakalıyorum bazen hiç bakmıyor

guzelım ınsanlık hali o da hoşlanıyordur belki yada seni kıskandıgı için oda hoşlanıyormuş gıbı kendını kandırıyordur nıye kendısıne sormuyorsun ?​

eğer dostluğunuz iyiyse bence bi erkek yüzünden dostundan olma.. iyi bir arkadaş sırdaş bulmak zordur.. al karşına konuş.. elini sallasan elli tane sevgili bulursun.. ama gerçek bi dost kolay bulunmaz bence

belki de hoşlandığın çocuk arkadaşından hoşlanıyor olamaz mı

evet o da aklıma geldi dün ayrı bi bunalıma girdim ama düşününce mantıklı gelmedi çünkü arkadaşımdan hoşlanması için hiç bir sebep yok fark ederdim diye tahmin ediyorum büyük de konuşmamak lazım umarım doğru anlamışımdır arkadaşımdan hoşlanmıyordur :'(

samimi bir arkadaşlığımız var zaten samimi olmasak ben tınlamazdım bile üzüldüğüm tek şey arkadaşımın bana yaptığı ihanet eğer ortada yanlış anlaşılma yoksa :'(

guzelım ınsanlık hali o da hoşlanıyordur belki yada seni kıskandıgı için oda hoşlanıyormuş gıbı kendını kandırıyordur nıye kendısıne sormuyorsun ?​

insanlık hali tamam ama insan en yakın arkadaşının hoşlandığı çocuktan hoşlanır mı erkek kalmamış gibi sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…