• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakin arkadasim iletisimi kesti

Bilemem, ama öylece bırakıp sineye çekmek de olmaz. En azından karşı taraf biraz utanır belki de verir 🤷🏼‍♀️ hiç sesini çıkarmamaktan iyidir
Utanmak mı? Yüzü bile kızarmaz emin olun.Sosyal medya üzerinden saldırıya geçmesi de korkunç bir kişiliğe sahip olduğunu gösteriyor bence.
Bazen belayı defetmek için sadaka veririz ya.Ben öyle düşünür uzak dururdum şahsen.

Utanmak mı? Yüzü bile kızarmıyordur emin olun.Sosyal medya üzerinden saldırıya geçmesi de korkunç bir kişiliğe sahip olduğunu gösteriyor bence.
Bazen belayı defetmek için sadaka veririz ya.Ben öyle düşünür uzak dururdum şahsen.
Gerçi siz de doğru söylüyorsunuz. Nişandan önce küsüp böyle bir şey yaptığına göre utanması yoktur. Bilmiyorum, enayi yerine konmak hiç hoşuma gitmezdi benim. Artık konu sahibi daha iyi bilir, tanıyan o

İçten içe seni kıskanıyor olabilir. Sosyal medyadan laf sokması cok leş bi hareket.karakteri hakkında cok şey söylüyor.

Back
X