• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşım kocamı gömüyor

tamisabet

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
125
Puanlar
48
En yakın arkadaşım sürekli kocamın babalığını gömüyor ben iyi bi şey anlatsamda hep babalığını gömmeye çalışıyor sizce neden

Ne diyor mesela ne haddine ki susturmak sizin elinizde

En yakın arkadaşım sürekli kocamın babalığını gömüyor ben iyi bi şey anlatsamda hep babalığını gömmeye çalışıyor sizce neden
Ona daha önce kocanızdan bahsedip şikayet ettiniz mi?

e sen de anlatma ozelini
benim de bir arkadasim var artik esi hakkinda konusmayi bıraktık ama adam hakkinda neler dedi , her doldugunda sakinlesmek icin ev icini, esinin cimriligini, pisligini anlatti durdu.
haliyle ben de gömüyorum adami, komik caps görünce gonderiyorum kocasini gomen
kocasini düşünen esini kotulemeyecek bu kadar basit.

e sen de anlatma ozelini
benim de bir arkadasim var artik esi hakkinda konusmayi bıraktık ama adam hakkinda neler dedi , her doldugunda sakinlesmek icin ev icini, esinin cimriligini, pisligini anlatti durdu.
Ama ben babalığı hakkında hiç kötü konuşmadımki çok iyi bi baba

İyi de burda eşinizi değil,sizi eleştirmiş. Eşinizle ilgili ne söylüyor?
Bunları eşimle ilgili diyo işte çocukla alakalı bi konu açıldığında onun yüzüne karşı eşimde çok iyi bi baba yani onu anlamadım

Ama ben babalığı hakkında hiç kötü konuşmadımki çok iyi bi baba
e tamam da iste esini - evinin ozelini anlatarak sen başlatmissin işi. o da baslamis devam ediyor.
ona bu vizeyi rahatlamak icin esini kotuledigin zaman sen vermissin
ablam da on yillik evli kocasinin en ufak bir kötü ozelligini duymadim. kocasi mukemmel mi? tabii ki degil. ama evini yaymayan insanin evinin icini kimse bilemez. evini disariya anlatan da yuz yil gecse de boyle hadsiz elestiri alir.
o bahsettigim arkadasimin kocasi cimri mesela eve et alsa uc gün canı acir. arkadasim demez ama bu adam icin ne kadar "iyi bir baba" dese de ben inanmam. ailesine cimri insandan iyi baba olmaz.
siz esinizi nasil kotulediniz bilmiyorum ama onda da benzer sey olusmustur belki
neyse bu size ders olsun. bundan sonra ne bacınıza ne dostunuza evinizde olan kötü seyi anlatmayın. ne guzel kk uyeliginiz var. yazin buraya oyle rahatlayin, biz gomelim😅elestiriden sıkılırsaniz cemkirir uyelik iptali yapar rahatlarsiniz
en azindan gercek insanlara yorum yapma hakki vermezsiniz

e tamam da iste esini - evinin ozelini anlatarak sen başlatmissin işi. o da baslamis devam ediyor.
ona bu vizeyi rahatlamak icin esini kotuledigin zaman sen vermissin
ablam da on yillik evli kocasinin en ufak bir kötü ozelligini duymadim. kocasi mukemmel mi? tabii ki degil. ama evini yaymayan insanin evinin icini kimse bilemez. evini disariya anlatan da yuz yil gecse de boyle hadsiz elestiri alir.
o bahsettigim arkadasimin kocasi cimri mesela eve et alsa uc gün canı acir. arkadasim demez ama bu adam icin ne kadar "iyi bir baba" dese de ben inanmam. ailesine cimri insandan iyi baba olmaz.
siz esinizi nasil kotulediniz bilmiyorum ama onda da benzer sey olusmustur belki
neyse bu size ders olsun. bundan sonra ne bacınıza ne dostunuza evinizde olan kötü seyi anlatmayın. ne guzel kk uyeliginiz var. yazin buraya oyle rahatlayin, biz gomelim😅elestiriden sıkılırsaniz cemkirir uyelik iptali yapar rahatlarsiniz
en azindan gercek insanlara yorum yapma hakki vermezsiniz
Nasıl yapılıyor üyelik iptali

siz izin verdiğiniz için.

Nasıl yapılıyor üyelik iptali
resminin ustune tiklayinca forum secenekleri var, orada yaziyor uyelik iptali diye.
simdi yapmayin tabii de dolup tasinca annenize, baciniza, dostunuza anlatana kadar içinizdekileri konu acin yazin burada tanımadığınız kadinlara diyorum.
evin içini disari aktarınca agzi olana konusma hakkini siz veriyorsunuz çünkü.
belki siz yilin 350 günü iyisiniz 15 gunu kötüsünüz esinizle ama o 15 gunde yakininca insanlar evliliginizin tamami oyle zannediyor olabilir.
benim onerim acik acik rahatsiz olduğunuzu soylemeniz. insanlar kendi sınırlarını kendileri cizerler, siz rahatsiz oldugunuzu dile getirmezseniz belki daha uzunca sure boyle devam eder sonra iliskiniz hepten kopar. oyle olana kadar en iyisi acik iletisimde olmak.
ama ille de soyleyemem derseniz
esinizle ilgili elestirdigi bir zaman "evet eş olarak beni üzdüğü zamanlar oldu ama masallah cok iyi bir baba. kizim cok sansli onun gibi babasi oldugu icin. alisana kadar birbirimizi yedik ama simdi iyi ki diyorum, bebekle tamamlandik" falan diye yapin reklaminizi. belki algisi degisinca son verir elestirilerine

Niye arkadaşınızın babasımıymışta babalığını yorumluyor. Bu kadar pasif olmayın şakayla karışıkta olsa nesi var kız kocamın mis gibi baba diyin.

Eski arkadaşım olurdu mesela, ona bu hakkı siz tanımışsınız. Hadsiz insanları çevrenizde barındırmayın.

e sen de anlatma ozelini
Sizin yaptığınız da hoş değil , kadına göre yakın arkadaşısınız ama böyle yaptığınıza göre hiçte iyi bir arkadaş değilmişsiniz , birinin size anlattığıyla dalga geçmek hoş değil , hemde burda alay edercesine söylüyorsunuz bunu , size anlatması sizin dalga geçmeniz ya da gömmeniz haddini vermez eğer verdiğini düşünüyorsanız da bu sizin içinizin kötülüğü kusura bakmayın, herkesle arkadaş olunmaz herkese de her şey anlatılmaz dedikleri herkes siz gibisiniz 😂

Sizin yaptığınız da hoş değil , kadına göre yakın arkadaşısınız ama böyle yaptığınıza göre hiçte iyi bir arkadaş değilmişsiniz , birinin size anlattığıyla dalga geçmek hoş değil , hemde burda alay edercesine söylüyorsunuz bunu , size anlatması sizin dalga geçmeniz ya da gömmeniz haddini vermez eğer verdiğini düşünüyorsanız da bu sizin içinizin kötülüğü kusura bakmayın, herkesle arkadaş olunmaz herkese de her şey anlatılmaz dedikleri herkes siz gibisiniz 😂
evet alay ediyorum .
o da katiliyor attigim videolara "evet ayni xy" diye cevap veriyor.
sen kocana saygı duymazsan kimse senin kocana saygi duymaz
ayni sey evlatlar icin de gecerli. nerede bjr anne baba cocugunu insanlara kötülüyorsa o cevrede o cocuk ilk harcanan olur, insanlar ona karisir- cocuksa bagirirlar vs vs. yasadigimiz toplumun özü bu.
ayrica o benim en yakin arkadaslarimdan hatta nikah sahidi ben oldum
daha nisan olmadan "bu adam annesinin agzindan cikmiyor, cimri" dedim uyardım, "simdi herkese haber verdik nişan olmadan ayrilamam. oyle biri çıkarsa bosanirim zaten" dedi evlendi.
karisi lohusayken rahata alisirsa ucretsiz izin alir diye karisindan market alisverisi esirgeyen, "gelirken cocuga süt alir misin" dediginde "onu da bana kitledin ya helal olsun" diyen, cocuguna bir ninni soylememis, karisi memleketten gelecek diye dagittigi evi temizlemeyip her seferinde sigara deligi koltukalr, yerlerde küller, çöpler birakan ve annesinin agzina bakan bir kocasi var.
tabii ki elestirecegim ya da dalgasini geçeceğim.
karikatür gibi bir adam
hatta bir keresinde misafirlige gitmistik. arkadasim dunyanin en titiz insanidir, evi kocasina ve cocuga ragmen cicek gibidir. bizi de cagirmis ozenmis yemekler yapmis. kocasi giderayak tüm klozete fiskirta fiskirta yapmis, sifonu cekmeden cikmis. ben tuvalete girdigim gibi gördüm ciktim, benden sonraki arkadas girmis utanmis benden bilirler diye almis eline klozet fircasini igrene igrene temizlemis😂😂 ben bu adamla nasil dalga gecmeyeyim ki?
arkadaşim da ne yapsin, bir sekilde bu hayata dayanmak icin birilerine anlatip yakiniyor ama ona da diyorum bu yaptigin yanlis, insanlari dusman etme adama diye. kocasi kötü kocadir ama ailesine - arkadaslarina vs saygılidir. efendi , yardimsever biridir. Ailesine de rahatlamak icin esini anlata anlata ailesi de adamdan sogudu. yani madem bosanmayacaksin neden insanlarin gozunde kocani düşürüyorsun. benim annem evliliginin 40 yilina yaklasiyor ki hic ketum biri degildir agzindan bakla islanmaz. ama o kadar yilda bir kere kulak misafiri olmadim babam hakkinda kötü konustuguna.
ben de yeni evliyim, simdilik hayat laylaylom cicim aylari ama anlatip rahatlamak istesem cevreme anlatmam bu foruma yazar rahatlarim. çıkış yapinca çıktığın- neredeyse kimsenin seni/esini tanimadigi bir ortam.
harika bir özgürlük alani:)

Back
X