Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona daha önce kocanızdan bahsedip şikayet ettiniz mi?En yakın arkadaşım sürekli kocamın babalığını gömüyor ben iyi bi şey anlatsamda hep babalığını gömmeye çalışıyor sizce neden
Bi konu açıldığında çocukla ilgili seninde işine geldi rahatsın falanNe diyor mesela ne haddine ki susturmak sizin elinizde
Başka konularda etmiştimOna daha önce kocanızdan bahsedip şikayet ettiniz mi?
Rahatsız oluyorsanız rahatsız olduğunuzu söyleyinBi konu açıldığında çocukla ilgili seninde işine geldi rahatsın falan
e sen de anlatma ozeliniEn yakın arkadaşım sürekli kocamın babalığını gömüyor ben iyi bi şey anlatsamda hep babalığını gömmeye çalışıyor sizce neden
Ama ben babalığı hakkında hiç kötü konuşmadımki çok iyi bi babae sen de anlatma ozelini
benim de bir arkadasim var artik esi hakkinda konusmayi bıraktık ama adam hakkinda neler dedi , her doldugunda sakinlesmek icin ev icini, esinin cimriligini, pisligini anlatti durdu.
haliyle ben de gömüyorum adami, komik caps görünce gonderiyorum kocasini gomen
kocasini düşünen esini kotulemeyecek bu kadar basit.
İyi de burda eşinizi değil,sizi eleştirmiş. Eşinizle ilgili ne söylüyor?Bi konu açıldığında çocukla ilgili seninde işine geldi rahatsın falan
Diyemiyorum işte çok yakınımRahatsız oluyorsanız rahatsız olduğunuzu söyleyin
Bunları eşimle ilgili diyo işte çocukla alakalı bi konu açıldığında onun yüzüne karşı eşimde çok iyi bi baba yani onu anlamadımİyi de burda eşinizi değil,sizi eleştirmiş. Eşinizle ilgili ne söylüyor?
e tamam da iste esini - evinin ozelini anlatarak sen başlatmissin işi. o da baslamis devam ediyor.Ama ben babalığı hakkında hiç kötü konuşmadımki çok iyi bi baba
Nasıl yapılıyor üyelik iptalie tamam da iste esini - evinin ozelini anlatarak sen başlatmissin işi. o da baslamis devam ediyor.
ona bu vizeyi rahatlamak icin esini kotuledigin zaman sen vermissin
ablam da on yillik evli kocasinin en ufak bir kötü ozelligini duymadim. kocasi mukemmel mi? tabii ki degil. ama evini yaymayan insanin evinin icini kimse bilemez. evini disariya anlatan da yuz yil gecse de boyle hadsiz elestiri alir.
o bahsettigim arkadasimin kocasi cimri mesela eve et alsa uc gün canı acir. arkadasim demez ama bu adam icin ne kadar "iyi bir baba" dese de ben inanmam. ailesine cimri insandan iyi baba olmaz.
siz esinizi nasil kotulediniz bilmiyorum ama onda da benzer sey olusmustur belki
neyse bu size ders olsun. bundan sonra ne bacınıza ne dostunuza evinizde olan kötü seyi anlatmayın. ne guzel kk uyeliginiz var. yazin buraya oyle rahatlayin, biz gomelimelestiriden sıkılırsaniz cemkirir uyelik iptali yapar rahatlarsiniz
en azindan gercek insanlara yorum yapma hakki vermezsiniz
siz izin verdiğiniz için.En yakın arkadaşım sürekli kocamın babalığını gömüyor ben iyi bi şey anlatsamda hep babalığını gömmeye çalışıyor sizce neden
Diyemiyorum işte çok yakınım
resminin ustune tiklayinca forum secenekleri var, orada yaziyor uyelik iptali diye.Nasıl yapılıyor üyelik iptali
Eski arkadaşım olurdu mesela, ona bu hakkı siz tanımışsınız. Hadsiz insanları çevrenizde barındırmayın.En yakın arkadaşım sürekli kocamın babalığını gömüyor ben iyi bi şey anlatsamda hep babalığını gömmeye çalışıyor sizce neden
Sizin yaptığınız da hoş değil , kadına göre yakın arkadaşısınız ama böyle yaptığınıza göre hiçte iyi bir arkadaş değilmişsiniz , birinin size anlattığıyla dalga geçmek hoş değil , hemde burda alay edercesine söylüyorsunuz bunu , size anlatması sizin dalga geçmeniz ya da gömmeniz haddini vermez eğer verdiğini düşünüyorsanız da bu sizin içinizin kötülüğü kusura bakmayın, herkesle arkadaş olunmaz herkese de her şey anlatılmaz dedikleri herkes siz gibisinize sen de anlatma ozelini
benim de bir arkadasim var artik esi hakkinda konusmayi bıraktık ama adam hakkinda neler dedi , her doldugunda sakinlesmek icin ev icini, esinin cimriligini, pisligini anlatti durdu.
haliyle ben de gömüyorum adami, komik caps görünce gonderiyorum kocasini gomen
kocasini düşünen esini kotulemeyecek bu kadar basit.
evet alay ediyorum .Sizin yaptığınız da hoş değil , kadına göre yakın arkadaşısınız ama böyle yaptığınıza göre hiçte iyi bir arkadaş değilmişsiniz , birinin size anlattığıyla dalga geçmek hoş değil , hemde burda alay edercesine söylüyorsunuz bunu , size anlatması sizin dalga geçmeniz ya da gömmeniz haddini vermez eğer verdiğini düşünüyorsanız da bu sizin içinizin kötülüğü kusura bakmayın, herkesle arkadaş olunmaz herkese de her şey anlatılmaz dedikleri herkes siz gibisiniz![]()