• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakin arkadasim memnuniyetsiz

Insanın modunu da aşağı çekiyorlar enerjini tüketirler ... yüzüne söyledin mi hiç konuşabilirsin senide büyük oranda etkiler bu durum çok büyük sorunları olmadığı sürece bana da çok saçma geliyor öldüm bittim gittim halleriiii iyyyy ortada bişey yokken😬😬😬🥶🤯🥶🤯 görüşme sıklığını azalt yada bu tarz şeyleri Konuşma o istemediğini etkilendiğini açık açık söyle

Canım biraz şükretmesini bil. Şükredecek ne çok sebebin var, hala bu hayıflanman niye? Neden hala bu kadar negatif ve mutsuzsun? Küçük mucizeni de bekliyorsun hali hazırda, sence bu mutsuzluğun mantıklı mı? Bak beni de üzüyorsun.

diyin, aklını başına getirin.
İstiyorsanız direkt yazımı copy paste yapın💁🏼‍♀️

Sorunum en yakın arkadaşım . Çok seviyorum. Her sorununda bugüne kadar yanında oldum . Onunla güldüm onunla ağladım. Çocuğu olmuyordu onun için dualar ettim . Kendi evladımın sevincini bile yaşayamadım o incinmesin diye. Şimdi rabbim onu da bir evlatla müjdeledi ama gene memnuniyetsiz. Her konuda hep üzgün hem sıkıntılı. Ağzından bi kere ayy bugün de ne kadar mutluyum ya dediğini duymadım hep bir sıkıntısını anlatıyor ve malesef hep aynı konu. Artık tahammül edemiyorum . Aradığında açmak bile istemiyorum. Benimde enerjimi aşağı çekiyor . Onu incitmeden nasil soylesem bilmiyorum:KK43:
boyle insanlari tutmayin hayatinizda enerjinizi emerler vampir gibi.. bebeginize yazik size yazik..

Sorunum en yakın arkadaşım . Çok seviyorum. Her sorununda bugüne kadar yanında oldum . Onunla güldüm onunla ağladım. Çocuğu olmuyordu onun için dualar ettim . Kendi evladımın sevincini bile yaşayamadım o incinmesin diye. Şimdi rabbim onu da bir evlatla müjdeledi ama gene memnuniyetsiz. Her konuda hep üzgün hem sıkıntılı. Ağzından bi kere ayy bugün de ne kadar mutluyum ya dediğini duymadım hep bir sıkıntısını anlatıyor ve malesef hep aynı konu. Artık tahammül edemiyorum . Aradığında açmak bile istemiyorum. Benimde enerjimi aşağı çekiyor . Onu incitmeden nasil soylesem bilmiyorum:KK43:
Böyle bi iki arkadaşım vardı. Enerjimi çeken vampir tipler. Görüşmeyi kestim. Çünkü sadece mutsuz olunca arar beni. Ben üzülürüm ona dinlerim saatlerce. Sonra bana derki senin hiç mi derdin yok var tabiki ama anlatmayi sevmiyorum işte. İçimde yasayip çözmeye çalışan bı tipim.biktim usandım ikisinide kestim . Beni sadece mutsuz ken arayıp ama memnun olmayan tipler bunlar. Benim modumu düşürüyor. Çekemiyorum artk. Kendi derlerim bana yeter. Açmıyorum telefonu cevap veremiyorum. Böyle daha mutluyum

Bence kendisi de biliyor öyle olduğunu ama bir şey yapamıyor. Kararlı bir şekilde mücadele etmek gerekir bardağın dolu tarafını görebilmek için. Dünyada milyarlarca insan sadece bardağın boş tarafını görüyor. Bence yapılabilecek çok şey de yok. Daha az görüşebilirsiniz.

Sizi zaten duygusal olarak incitmiş biri, siz ne derseniz diyin incinmek ve incitmek için bahane bulacaktır. Beyin kimyası böyle çalıştığı için. Sadece dinlerken şunu söyleyin “ dikkat ettim de hiç mutlu değilsin, sürekli negatif yorumluyorsun, mutsuzluktan mı besleniyorsun acaba? Belki bir psikiyatristten yardım alsan? Depresyon vs olabilir mi? Senin için endişeleniyorum.” Laf sokarsa da senin iyiliğin için, senin için üzülüyorum, kızcağız hayatını nasıl daha yaşanabilir hale sokabilir diye düşündüm der ve bir daha da aradığında sürekli lafını kesip gittin mi? Bence görüşmelisin, ben yorum yapamıyorum canım bence bir uzman desteği almalısın.

Biraz görüşmeyi kesin. Malum zaten pandemi var. İnsan şükretmeyi bilmeli, zaten ölüp gideceğiz mutsuzluğun ne anlamı var.. Hem bebeği de varmış ona mutsuzluk aşılamasın şimdiden. Negatif enerjiye inanırım. Siz de bebek bekliyormussunuz, etkilenmemeye dikkat edin. Sağlıcakla 🙂

Back
X