- 1 Şubat 2015
- 3.693
- 9.611
- 358
- Konu Sahibi dokuzdokuz
Neyse dua et ki morelin bozulmuş. Ya moralin bozulsaydi, ağzından öpünce çocuk...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi siz kendinizi geri çekebilmişsiniz. Kendimi tutamadım ve seviştik diyeceksin diye çok korktum.![]()
taraflardan biri farklı bir niyet taşımıyorsa kadın-erkek arkadaş olabilir pekala.ama insanlar arkadaşlarından hoşlanabilir hatta evlenebilir ne var ki bunda?Nerde o kadın erkek arkadaşlığını savunan üyeler?piste alalım sizi
Ama işte taraflardan biri arkadaş gözüyle bakıp diğeri niyeti bozuyorsa ki erkek milletinin genelinin kafa yapısı belli böyle arızalar çıkıyor işte sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşanıyor bide arkadaşlar arkadaşlık sonunda evleniyorsa ortada arkadaşlıktan çok başka birşey var demektirtaraflardan biri farklı bir niyet taşımıyorsa kadın-erkek arkadaş olabilir pekala.ama insanlar arkadaşlarından hoşlanabilir hatta evlenebilir ne var ki bunda?
Aklına gelsin. Böyle saf bakmayın dünyaya. Evde tek başına işiniz ne? Adam gayet sinyali vermiş!bu aşk değil yalnız bu taciz, kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
Ben cok cirkinim herhalde hic bir arkadasim beni opmedi, evlerine de çok gittim oysa...
Neyse arkadasin ya senden hoslaniyormus ve nabiz yoklamaya calismis ya da agir abazaymis, gecmis olsun.
Nerde o kadın erkek arkadaşlığını savunan üyeler?piste alalım sizi
E vallahi ben de bundan muzdaribim, bu kadar erkek arkadaşım vardır birlikte yeyip içip bazen başbaşa bazen çift olarak takıldığım, hiç biri platonik olmadı bana ama yaaaaYok hayır en yenisi de zaten 8 yıllık falan
Not: Konu sahibi, senin arkadaş klasik Türk erkeği, hatunla evde yalnızız bir kaktırayım belki o da bana boş değildir demiş ama baltayı taşa vurmuş. Bundan sonra iflah olmazsınız artık. Ha hislerini açsa böye böyle ben senden hoşlanıyorum dese gene kurtarmaz ama kabul edilebilir diyelim ama bu direkt öpme olayını girdiyse tek sebebi hormonlardır.
haklısınız ama böyle şeyler oluyor diye genellemek yanlış bence.insanlar sonradan uyum görüp bir şeyler yaşayabilir,ilk başta kıvılcım olması gerekmez ki.Ama işte taraflardan biri arkadaş gözüyle bakıp diğeri niyeti bozuyorsa ki erkek milletinin genelinin kafa yapısı belli böyle arızalar çıkıyor işte sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşanıyor bide arkadaşlar arkadaşlık sonunda evleniyorsa ortada arkadaşlıktan çok başka birşey var demektir
+1burda
valla uzun zaman görüşmediğim bi arkadaşım vardı. buluşacaktık ama hastalandı kendisi. bana gel istersen dedi. tamam dedim. inanmayacaksınız çay içtik pes oynadık sohbet muhabbet derken çıktım eve geldim.
İşte piyasa o kıvılcıma hakim olamayan tiplerle dolu istisnalar kaideyi bozmaz ama hormonlarına hakim olamayan adam çokhaklısınız ama böyle şeyler oluyor diye genellemek yanlış bence.insanlar sonradan uyum görüp bir şeyler yaşayabilir,ilk başta kıvılcım olması gerekmez ki.
adamları da yetiştiren anneler var sonuçta.bu sorunun temeli yetiştirme tarzında bitiyor.evet riskli ama her erkek böyledir diyemeyiz.benim çok samimi erkek arkadaşlarım var bir kez bile böyle şey yaşamadım insanoğlu çiğ süt emmiş nolacağı,cinsiyetten bağımsız,belli olmaz.İşte piyasa o kıvılcıma hakim olamayan tiplerle dolu istisnalar kaideyi bozmaz ama hormonlarına hakim olamayan adam çok