• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadaşım öptü beni

Nerde o kadın erkek arkadaşlığını savunan üyeler?piste alalım sizi
taraflardan biri farklı bir niyet taşımıyorsa kadın-erkek arkadaş olabilir pekala.ama insanlar arkadaşlarından hoşlanabilir hatta evlenebilir ne var ki bunda?

• Beğen
Reactions: KV_
taraflardan biri farklı bir niyet taşımıyorsa kadın-erkek arkadaş olabilir pekala.ama insanlar arkadaşlarından hoşlanabilir hatta evlenebilir ne var ki bunda?
Ama işte taraflardan biri arkadaş gözüyle bakıp diğeri niyeti bozuyorsa ki erkek milletinin genelinin kafa yapısı belli böyle arızalar çıkıyor işte sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşanıyor bide arkadaşlar arkadaşlık sonunda evleniyorsa ortada arkadaşlıktan çok başka birşey var demektir

Kimse bana kadın erkek arkadaş olur kanka olur,aynı evde oturur kalkar demesin,olmuyor olmazzzzzz

Benide gençken hemde gay olduğundan emin olduğum bir erkek arkadaşım öpmeye kalkmıştı. Düşün hemde gay..tam olamamis demekki oda..neyse güvenme erkek milletine.

• Beğen
Sizde varya abi kardeşiz diyenler evleniyor kanka derdik bir zamanlar diyen evleniyor sonrada neden böyle yaptı diyorsunuz e görüyorlar bunları etrafında ilişkiye dönebilir diyorlar

Ee sonra noldu peki, ben orayı merak ettim.
Zaten evden gitmeyerek hata yapmışsınız o ayrı da.
Görüşecek misiniz bir daha? Özür diledi mi tekrar iletişime geçti mi

Ben cok cirkinim herhalde hic bir arkadasim beni opmedi, evlerine de çok gittim oysa...
Neyse arkadasin ya senden hoslaniyormus ve nabiz yoklamaya calismis ya da agir abazaymis, gecmis olsun.

E vallahi ben de bundan muzdaribim, bu kadar erkek arkadaşım vardır birlikte yeyip içip bazen başbaşa bazen çift olarak takıldığım, hiç biri platonik olmadı bana ama yaaaa :KK48: Yok hayır en yenisi de zaten 8 yıllık falan :kızgın:

Not: Konu sahibi, senin arkadaş klasik Türk erkeği, hatunla evde yalnızız bir kaktırayım belki o da bana boş değildir demiş ama baltayı taşa vurmuş. Bundan sonra iflah olmazsınız artık. Ha hislerini açsa böye böyle ben senden hoşlanıyorum dese gene kurtarmaz ama kabul edilebilir diyelim ama bu direkt öpme olayını girdiyse tek sebebi hormonlardır.

Arkadş işşiz hiç parası yok eve çağırıyor gidiyorsun öpüyr taciz oluyor patates kafası bu olsa gerek:KK76:

Nerde o kadın erkek arkadaşlığını savunan üyeler?piste alalım sizi

burda :halay:

valla uzun zaman görüşmediğim bi arkadaşım vardı. buluşacaktık ama hastalandı kendisi. bana gel istersen dedi. tamam dedim. inanmayacaksınız çay içtik pes oynadık sohbet muhabbet derken çıktım eve geldim.

E vallahi ben de bundan muzdaribim, bu kadar erkek arkadaşım vardır birlikte yeyip içip bazen başbaşa bazen çift olarak takıldığım, hiç biri platonik olmadı bana ama yaaaa :KK48: Yok hayır en yenisi de zaten 8 yıllık falan :kızgın:

Not: Konu sahibi, senin arkadaş klasik Türk erkeği, hatunla evde yalnızız bir kaktırayım belki o da bana boş değildir demiş ama baltayı taşa vurmuş. Bundan sonra iflah olmazsınız artık. Ha hislerini açsa böye böyle ben senden hoşlanıyorum dese gene kurtarmaz ama kabul edilebilir diyelim ama bu direkt öpme olayını girdiyse tek sebebi hormonlardır.

Biz cok mu cirkiniz, kokuyor muyuz acaba, hic mi giderimiz yok :KK70:
Bence arkadas secmeyi iyi biliyoruz :KK66:

Ama işte taraflardan biri arkadaş gözüyle bakıp diğeri niyeti bozuyorsa ki erkek milletinin genelinin kafa yapısı belli böyle arızalar çıkıyor işte sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşanıyor bide arkadaşlar arkadaşlık sonunda evleniyorsa ortada arkadaşlıktan çok başka birşey var demektir
haklısınız ama böyle şeyler oluyor diye genellemek yanlış bence.insanlar sonradan uyum görüp bir şeyler yaşayabilir,ilk başta kıvılcım olması gerekmez ki.

• Beğen
burda :halay:

valla uzun zaman görüşmediğim bi arkadaşım vardı. buluşacaktık ama hastalandı kendisi. bana gel istersen dedi. tamam dedim. inanmayacaksınız çay içtik pes oynadık sohbet muhabbet derken çıktım eve geldim.
+1
Yani, ev olmasa da bir erkek arkadaşımla yalnız kaldığımız ortamlar oldu. Hiç de öpmeye falan kalkışmadı beni yani.
Boşuna tüm erkek milletine fatura kesmeyelim, o sizin arkadaşlarınızla alakalı bir durum. Benimki gayet normal arkadaş yani. :kahve:

• Beğen
yine erkek kaynaklı bir hata kadına mal oldu.neden evine gittin sorusunun neden mini etek giydin,neden şort giydin sorularından farkı nedir? arkadaşınız yanlış sinyal almış ve hata etmiş.kadınlar ve erkekler arkadaş olabilir,illa her şey cinsellik barındıracak değil ki.

haklısınız ama böyle şeyler oluyor diye genellemek yanlış bence.insanlar sonradan uyum görüp bir şeyler yaşayabilir,ilk başta kıvılcım olması gerekmez ki.
İşte piyasa o kıvılcıma hakim olamayan tiplerle dolu istisnalar kaideyi bozmaz ama hormonlarına hakim olamayan adam çok

İşte piyasa o kıvılcıma hakim olamayan tiplerle dolu istisnalar kaideyi bozmaz ama hormonlarına hakim olamayan adam çok
adamları da yetiştiren anneler var sonuçta.bu sorunun temeli yetiştirme tarzında bitiyor.evet riskli ama her erkek böyledir diyemeyiz.benim çok samimi erkek arkadaşlarım var bir kez bile böyle şey yaşamadım insanoğlu çiğ süt emmiş nolacağı,cinsiyetten bağımsız,belli olmaz.

Back
X