ben en yakın arkadasımdan dert yanmak istiyorum.kız resmen beni taklit ediyo.giyim tarzından tutunda saca makyaja kadar
acıkcası hiç hosuma gitmiyo.bıktım artık. en iyi arkadasım diyorum ole görüyorum o üniyi kazanınca ben cok sevindim git dedim ben kazanamama rağmen cok sevindim ben kazanıncada bana gitme bosver dedi.hatta gidemiycek nasılsa gözüyle baktı.belli etti yani
ben üniye gitttiğimde beni ziyarete geldi ve ordaki arkadaslarımın dediği ikizin kadar sana benziyo die dalga falan gectiler saclar aynı kıyafettler aynı fizik neredeyse aynı.ondan sonra dikkat etmeye başladım ben ne alırsam sonradan gidip bulup alıyo:44:ama bende görüp beyendiği bişeyi kesinlkle soylemiyo gidip alıyo ona msj atarken v yerine w harfini kullanıyorum oda aynen yada baska karakterlerde aynısını yapıyo gecen eyeliner aldım dedim o gözünün üstüne normalde fardan baska bişe kullanmaz baktım makyaj cantamı karıstıyo ertesi gün kadıköyde baktım aynı markadan falan alıyo acıkcası dünyayı bilmeyen hiç bişeyden hbri olmadan yasayan bi insandı sayemde cok sey ögrendi ama kücük dagları ben yarattım modunda beni önemsemiyomus gibi yapıyo ama agzımdan cıkan hersözü beynine kazıyo ben bu noktaya kızıyorum ve karsımdaki insana baktıgımda resmen benle ilgili herşeyi her detayı görüyorum hatta benim kendi kurdugum cümleleri kelimeleri duyuyorum resmen giynişi kuşanışı ve benim biriyle konusurken verdiğim öğütleri ondan duyuyorum ve hiç hoşuma gitmiyo
sizce nasıl davranmalıyım benimle aynı olumaya calısıp birde üstüne beni kandırdrmasını izin mi vermeliyim?
yoksa artık bu gidişe durmu demeliyim?
bu arada sırf ona benzemekten kurtulmak için sac rengimi deiştiriyim dedim dergiden gösteriyodum ertesi gün bana ben o sayfayı kopardım aynı renge boyatırız dedi
ya arkadaslar sorarım size sizin iyi niyetler beslediğiniz insanın en yakın arkadasınız sandıgınız insanın üniverisite gibi bi olayda ki bunu yeni ögrendim anneme bosver gönderme ne işi var demesi normal mi ki ben o gitsn die binlerce dil döktüm

sizce nasıl davranmalıyım benimle aynı olumaya calısıp birde üstüne beni kandırdrmasını izin mi vermeliyim?
yoksa artık bu gidişe durmu demeliyim?
bu arada sırf ona benzemekten kurtulmak için sac rengimi deiştiriyim dedim dergiden gösteriyodum ertesi gün bana ben o sayfayı kopardım aynı renge boyatırız dedi

ya arkadaslar sorarım size sizin iyi niyetler beslediğiniz insanın en yakın arkadasınız sandıgınız insanın üniverisite gibi bi olayda ki bunu yeni ögrendim anneme bosver gönderme ne işi var demesi normal mi ki ben o gitsn die binlerce dil döktüm
Son düzenleme: