En yakın arkadasım resmen beni taklit ediyor

Bir tane de bende var ama biz netten tanisiyoruz bir forum sitesinden. Kiz sacimi ne yapsam aynini yapar avatar koyardi. Ben butun resimlerini kopyalayip benimkilerle yanyana koyup yayinlamistim. Hatta bir resmim vardi kahkullu ve rofleliydim o zaman, kiz bir resim cektirmis aynini kestirip ve boyatip, resimde kahkulumun ayrildigi yere kadar aynini yapmis da cektirmis. Isin daha da komigi ben hamile kaldim 2 ay sonra hamile kaldi. Elinden gelse cinsiyetini de taklit edecek, gecenlerde mesaj atmis senin cin takvimine baktim, dogruysa benimki de kiz falan diye. Benim gozumde bu tipler acinasi tipler. Havam batsin, demek ki taklit edilesi kiskanilacak bir hayatim var :)

Kızlar cevremde bundan bir değil on tane var..Demekki bizlerin yerinde olmak istiyor ve deli gibi kıskanıyorlar yazıkk yaa cok acıdım şuann :1:özentii paçozlarrrrrr:49:

canım sana sunu söylemek istiyorum nasıl taklit eder diyemiyeceğim ama birini övmenin en iyi yolu onu taklit etmektir ...bence sevin seni sevdiğindendir kötülük yoktur içinde ...yani seni örnek alıyor.... senin gibi olmak istiyor demkkiii bunun için üzülme derimmm :89:

bende cok sinir oluyorum o tiplere yarın aynı benden bır tane daha görmeye ama arkadaslarında dediği gibi begenılen bır tıp taklıt edılebılır demekkı sende ölesin :) övülecek birisin ne mutlu sana banada :51:

KIZILAY YARDIM SANDIGI DAGITMIŞ GİBİ AYNI GİYİNMİŞLER YA DA junior ikizler gibi barbat bir durum kalbini kırmadan söyle

cnm snı çok iyi anlıyorum bu durumu benım eşimde amcasının oğluyla yaşıyor tmam aile flan filan ama bır yere kdar eşim saçını kestırıyor bakıyoruz oda kestırmış eşim yeşil mavi hastasıdır bakıyorum ondada aynı yanı bu başka bşey kıskançlıktan çıkmış yani berbat bşey :((

Benimde var öyle bir arkadaşım alışverişe çıkardık beraber ben aldıktan sonra değil aynı anda alırdı benle ben aa bu çok güzel dediğimde direk alıp denemeye giderdi şimdi kesinlikle çıkmıyorum.yani düşünün bazı ufak tefek şeyler neysede çizmemin gidip aynısını almıştı buna benzer birçok şey parfümümden vazgeçtim onun yüzünden sevgilim bir markadan bluz almıştı çok beğendi ve markasını bildiği için gidip direk aldı aynısını yani kıyafetlerimi dilediğim gibi giyemiyorum haber veriyordum ben bunu giycem diye pişti olmamak için. önceden çok sinir oluyordum ama artık takmıyorum yani beğeniyor demekki tarzımı diye düşünüyorum yoksa cidden sinir bozucu bir durum kafaya takarsak

benım bır arkadasımda boyle. neyapsam aynısını yapıyor. ben bıktım o bıkmadım yaa. müzıklerıme kadar Gırdı kız ya . sımdı artızlık yapmaya calışıyor ve bende bazen ezıklıyerek faarkına vardırıyorum. bıraz duzelme var. ama çok can sıkıcı bır durum. sende onun ulaşamayacağı şekkılde takıl derım. veya bu kadar uğraşmak yerne bellı etmelısın. De yanı ıkız Gıbı takılmaktan bıktım de. :47::47:

Back
X