En azından neden artık aramadğımın nedenlerini anlatmış olurum.Çünkü anlayacak kadar ince düşünceli birisi değil.Bence onunla konuşmanız gerekli değil.
Konuşunca ne diyeceksiniz ki? Aaa kocanla birlik olup benle alay etme; ha birde dünyanın merkezi sen değilsin mi diyeceksin?
Bunun özgüvensiz ya da pasif olmakla alakası yok. İlişkiyi keseceksin; niyetin buysa..
Sessiz kalma bu kadar. Arkadaşın da değil o senin. Arkadaşının dertlerine destek olacağı yerde gidip eşiyle dalga geçmek gibi küstah bir harekettte bulunuyorsa arkadaş demem ben ona. Benim de başıma böyle birşey geldi ve artık o arkadaşıma çok dolmadığım müddetçe birşeyimi anlatmıyorum. Sende anlatma. Hatta sen muhattap bile olma. Laf mı sokuyor sende sok. Böyle insanlara anlayış,hoşgörü gösterme. bak sen üzülüyorsun,o kendi keyfinde,belki aklında bile değilsin.
Öyle canım nasıl kinci bir görsen.Evlendikten sonra arkadaşlarını daha iyi tanımışmış öyle derdi hep benimle alakası yok tabi.Asıl biz seni daha iyi tanımış olduk diyeceksin ama işte.Sadece o hastalanabilir, o üzülebilir, o bizi arayamaz.Sessiz isen seni ezmeyi bir marifet sanyıor.acık acık ben seninle görüşmek istemiyorum kusura bakma de. edepsiz şey. utanmadan bi de hesap soruyor.
Densize bak sen yaa
Herkesin psikolojik olarak çöktüğü dönemler olabilir canım ama bu kimseye onu yargılama, deli deme hakkını vermez.
Hele ki sevgilisine senin hakkında böyle konuşma cesaretini hiç vermemeli.
Ondan arkadaş olmaz zaten.
Ben bir daha konuşmamanı öneririm.
Öyle canım nasıl kinci bir görsen.Evlendikten sonra arkadaşlarını daha iyi tanımışmış öyle derdi hep benimle alakası yok tabi.Asıl biz seni daha iyi tanımış olduk diyeceksin ama işte.Sadece o hastalanabilir, o üzülebilir, o bizi arayamaz.Sessiz isen seni ezmeyi bir marifet sanyıor.
arkadaşlarını daha iyi tanımışmış, önce kendini bi tanısın bence.
Canım üstelik çok fazla da anlatmam ben derdimi kimseye.İşte çok az bahsederim bazen bu yani.Öyle çok önemli problemlerim de yok yani en önemlisi uykusuzluk.Demek daha kötü olsam beni tanımayacak bu hiç.
Bir de yeni evlendiğinde evine temizlik için milleti çağıracak bu şimdi.Başta benim dışımda gelirim diyen olmamış.Ailesi de en iyi arkadaşın o demişler benden için.Tabi temizlilçiye ne gerek var bizler dururken herhalde en iyi ben olurum.Ama şimdi dünyanın en kötü arkadaşı olmuşumdur.
Aynen canım bir de tabiatımda yok insanların ağzının payını vereyim, işte laf dokundurtuyum hiç.Aynen sessiz kalınca üzerine daha çok geliyorlar kendilerini haklı görüyorlar.Canım senin benim gibi insanlar elbette böyle insanlarla dostluk kurmamalı ama etrafta onlara dalkavukluk yapan insan mutlaka oluyor.Öyle insanlar olduktan sonra sırtları yere gelmez bunların.Şimdi ben evine gitmeyi düşünüyorum ama bu şimdi benim evime kadar geliyor demek ki ben haklıyım diyip daha da marifet sanacak huylarını.Ama gitmezsem bu kez ayaküstü insanların yanında azarlamaya, tartışmaya çalışıyor.Gidip gitmemekte kararsızım:44:Bak canım sen de üniversitedesin galiba benim gibi o yüzden tahmin edebiliyorum çok benzerlerini bende yaşadım.
Karşımdakini kaybetmiş olmamak için lafları sineye çektim , büyüklük bende kalsın dedim.
Fakat bazı insanlar var ki bunu eziklik zannediyor öyle olunca da hep senin üzerine oynuyorlar.
Tavrını net koy derim. Belli ki senin bu arkadaşın laftan anlamıyor çünkü.
Sen derdini ona neden anlatıyorsun destek olması için.
Hakkında sevgilisiyle kikirdeyecek konu çıksın diye değil.
O bu kafayla çok arkadaş kaybeder
Böyle arkadasim olacagina hic olmasin
Ne demek ya ruhsal durumunla dalga gecmesi?
Cok ayip gercekten.
Görüsme konusma arama sorma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?