arama sende..uzun bi süre ne ara ne de mesaj çek..yokluğunu farkederse sana mesaj atar sende biraz soğuk davranırsın
bence kesnlkle aramakta ısrar etme daha fazla sewgılısyle knsmaya waktı war onn msjlrını aramlarnı goruo snnkılerı mı gormuo sacma yanı bence o yuzden o senle arasnı soğuttuysa sende brz usteleme boswer arkadas konusunda bend cok dertlıımdr ztn
sz ne zmndan berı arkdssnz pekı? ya cnm cok takma kafana ben kac kazık yedm bole cok ıı arkdssn snıosn bı bakıosn neler oluo bu bsy dııl yanı o senden uzaklastysa sende cok ısrr etme bswer sewglın dıılkı o pesınden kosasın
cnm bu bahsettiğin arkadaş ben olabilir miyim?haha
şaka bi yana aynen bahsettiğin şekilde sorumsuz bi arkadaşım ben.Etrafımdakiinsanlar hep ararlar ama ben açmam yada duymam ya da işim olur.Ama bu onları sevmediğim anlamına gelmez hiçbir şekilde.Sorun benden kaynaklı.Telefonla konuşmayı sevmiyorum.Bunu da onlara mantıklı bişekilde açıklayamadığım için bu durumu geçiştirmeye çalışıyorum.4yılımı birlikte geçirdiğimarkadaşlarımdan ayrılmak zorunda kaldım bu yıl.Ve şuan çoksorunlubidönem geçiriyorum.Kimsenin benim yüzümden canı sıkılsın üzülsün istemiyorum.bu yüzden de onlara arada sevgidolu mesajlar atıyorum ama konuşamıyorum.Pek açıklayıcı olmadı ama umarım durumu anlatabilmişimdir :44:
Yani bu durum arkadaşının sana değer vermediği anlamına gelmez.Benimiçin onlar çok deeğerliler.
uzun bı suredırde arkdssnz sayılır cnm benm yanı ınsnlrı tanıamıosn ıste maalesef benım kardesım dedıım ınsndan ole bı kazık yedımkı yanı o yuzden bunlr tırıwırıwe eer 4snelık bı arkdsnsa senn derdnı dınlemekten sıkılmamalı bence yerı geldıınde sende onu dnlemıo msn snk..
yanı sen blrsn tbı ben fkrmı soyluorm dert ıcın demedm zaten arkds dedıın dost dedıın derdnıde paylasr arkdsnn we bundn hc sıklmaz yanı bn sklmam
Erkek arkadaşı olanlar kız arkadaşa soğuk oluyor alışıyorlar o aşk sözlere ,terk edildiği vakit o arkadaş senindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?