- 11 Nisan 2013
- 85
- 26
- 98
- Konu Sahibi WhitePrenses
-
Yani problem ettiğiniz şeyi anlayamadım ben. Şimdi...
O sizden hoşlanıyor ama siz bir şey hissetmiyorsunuz ve dostluğunuz bozulacak diye mi üzülüyorsunuz?
Sizde ondan hoşlanıyorsunuz, neden açılmıyor da böyle davranıyor diye mi üzülüyorsunuz?
Sizi denediğini düşünüyorsunuz ve buna mı üzülüyorsunuz?
Sizi neden denesin? Deniyorsa zaten ne kadar ayıp bir şey bu.
Birine birini ayarlamak olayını da çok banal buluyorum. Çok saçma. Bu yaptığı da ayıp.
Eğer hisleriniz karşılıklıysa ne mutlu, umarım yakında açılırsınız birbirinize.
Ama olay tek taraflıysa görüşmemekte fayda var.
Şimdi şöyle açıklık getireyim
Bende ondan hoşlanıyorum yani ilgim var Ona karşı ama o çok arasicak belli ediyor gibi ama etmiyor gibi:/
Bana çok sevdiği arkadaşıni sundu çünkü benim mutlu olmamı çok istiyormus o çocuk da kendisi gibiymis yani (okul bölüm aile yapısı açısından) ve ben onun bana olan bu yaklaşımını neden yaptığıni düşünüyorum.. 2 yıldır sesi çıkmayan çocuk,dostluk adına böyle şeyler söyleyince üzüldüm çünkü etrafımdakiler dahil herkes onun bana karşı boş olmadığını söylüyor .. tüm bunlara rağmen hâla söylüyorlar ve bende onun bakışlarından eminim ama dili başka söylüyor neden
Merhaba kızlar.. 2 yıldır yakın bi arkadaşım var ve hiç belli etmeden bana karşı ilgisi oldugunu seziyordum ama hiç bunu kendime dahi itiraf edemiyordum,aramizdaki ilişki dostluktan bi adım ötedeydi ve aramizda ne kardeşim ne dostum kelimeleri geçmiyordu.. ancak çok yakındik ben onun görüştüğü kızları bilirdim anlatırdı , o benim uzatmali sevgilimi bilirdi anlatırdım.. evime kadar gelmiş bi insan ve aynı okuldayiz.. Ve benim ilişkim uzun bi zaman önce bitti onun da ciddi görüştüğü kimse yok,sürekli bir arada olamasakta yazısır birbirimizden haberdar oluruz.. Bana çok sık olarak sana birini bulup evlendiricem diyordu ama ben beni zarfladigini düşünüyordum. Bundan 2gün önce basbasa görüştük ve bana gerçekten çıkartıp bi arkadaşınin fotografini gösterdi.. o an ne hissettiğimin tarifi yok ama hiç bozuntuya vermedim fotografa bakmadan telefonu geri ittim,uzun süre kimseyi düşünmüyorum dedim.. Ve o günün sonunda bana yalandan da olsa herkesin senin gibi dostum kardeşim diyebilecegi bi insan olmalı hayatında diye yazmış.. Ya ama ben o bakışlari hiç dostça bulmuyorum acaba bana birini sunmakla beni mi denedi hemen sevgilisinden ayrılır ayrılmaz birine bakacak mi diye? Yada ne bileyim benden şüphelendi de umutlanmasin diye mi böyle yaptı hiç anlamıyorum kızlar yardim edin fikirlerinizi duymaya ihtiyacım var
Ondan bi sonraki gün yani dün beni yine çağırdı işte bana alisveris yapmaya gidelim dedi gittik bütün gün birlikte gezdik yemek yedik alışveriş yaptık ama dediğim gibi aramizda birşey çok fazla kalıyor dostluğa göre.. Şu anda da uludağa kayak yapmak için plan yaptık 2 günlük gidicez ama tek değil 4 kişiyiz,bende orda Onu iyice gözlemleyip karar vereyim diyorum.. He bi de kızlar unutmadan; etrafimdaki herkes ben hiç birşey söylemeden , bu çocukta sana karşı birşey var ama şimdi ama 3 yil sonra diyorlar ki evimize geldiğinde ablamda bunu demişti .. hani acaba ben çevreden mi etkileniyorum bilmiyorum,o halde neden o çocuğun fotoğrafini gösterip bence olabilir şimdi demiyorum tabi dedi(( :'(
Ondan hoslaniyorsun, onun ilgisi, onunla vakit gecirmek hosuna gidiyor ama bir iliski icin iki tarafta adim atmadi...
O sana kanka muhabbeti yapincada canin yaniyor, ozet bu, dogru muyum?
Simdi bence arkadas kisvesi altinda flort var, emin ol, sen bu hissi aliyorsan dogrudur...
Erkek birisinden hoslanmasa, onunla dur alisverise gideyim vs. diye zaman harcamaz...
Gider arkadaslariyla playstation oynar...
Yasiniz kac bilmiyorum ama eger cok fazla yorumladiginizi dusunmuyorsaniz ve her acidan dusunduyseniz siz adim atin...
Ben kesin duramaz atardim o adimi cunku...
Su kayak icin haftasonu belli olur her sey merak etme, diger iki kisi cift mi sadece arkadas mi?
Yalniz bak sana ayarlayalim modu cok sacmaymis tek onu cozemedim, sizi de yanlis yonlendirmek istemem...
Ya evet işte o fotoğrafi gösterene dek umudum vardıacaba sevgilimden ayrılır ayrılmaz birini ariyor muyum diye mi test etti
Gideceğimiz insanlarda arkadaş,çift yok aramızda , ya böyle aktaramadigim daha çok şey var.. belki şimdi olmasa da sen onun Aklindasin hep diyorlar ne bileyim bunu hissettiriyo bakışlarini yakaladim hep ama dile getiremiyoruz çünkü fazla samimi ve yakın arkadaşız.. ama asla aramızda "dostum kardeşim,arkadaşım"kelimeleri geçmedi bugüne dek..
Cok test ettigini dusunmuyorum, cunku erkeklerin o kadar cakal dusunduklerini dusunmuyorum ama akil veren varsa baska...
Bence haftasonu tatiliniz kirilma noktasi olacak...
Eger hala adim yoksa siz adim atin madem...
Biraz kendini geri mi çeksen acaba
Hani gel alışverişe gidelim dediğinde çıkmak istemiyorum desen
Yani araya biraz sınır koysan
Bu durum sana zarar verir bunun farkında olman lazım
Hoşlanıyosun boş değilsin ben böyle bir durumda olmak istemezdim sanırım
Net olmalı benim için her şey
Yerinde olsam öğrenirdim düşüncelerini bir şekilde
hafta sonunu bekle bakalm ona gore sende yoluna bakarsn.. olumsuz sonuc cıkartrısan bence arana mesafe koy cunku hoslandgın kımseyle dostluk arkadaslık yanyana yurumez. o sana sevgılısını gosterse ıleride canın yanar
Bence kesinlikle senden bi adım beklıyo cocuk.. bırdaha konusu acıldıgında benım hoslandıgım bırı ar fln de ozaman bak bakalım ne dıcek . Ayrıca resim gösterme işi flnda tamamen seni ölçmekle alakalı yani ondan hoşlanıyomusun yoksa başkasıyla cıkarmısın dıye bence. Tamamen açık açık söylemesende bi ufak açık vermelisin :)
Mutlaka sorar kimden hoşlanıyorsun diye
Ben beni denemekten ziyade benden şüphelenip umudunu kes deme şekli olarak görüyorum ama böyle diyecek olsa bakışları bunu yalanlıyor
Nasıl bi açık versem ki acaba yani ben de hiç belli etmiyorum işin açıkçasi burda haklısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?