En yakın arkadaşım ve Eşim

bir kaç yakın arkadaşım var.
eşimle istediği gibi mesajlaşır da konuşur da.
hiç aklıma kötü bir şey düşmez.
aileden falan biri bir şey diyecek olursa vay o kişinin haline.

bilemiyorum, ben güveniyorum sonsuz, kimseye de güvenin demem ama.

sizin içinize kurt düştüyse yavaştan arkadaşlığınızı bitirin.

neden ihmal ediyorsunuz görüsmeyin . ne o oyle bekar ısınız eve gelip süpriz yapıyor .

Benim arkadasim yok ama olsa kesinlikle esim evdeyken kabul etmem ve de onunla telefonla iletisime gecmesine izin vermem ben. Mesafe koyarim araya. demek ki cevrendeki herkes birseylerin farkinda ki dikkat etmen gerektigini soyluyor...
Özür dileyerek soruyorum cevaplamak zorunda değilsiniz sadece merak ettim. Hiç arkadaşınız Yok mu gerçekten ?

Supheleniyorsaniz arkadasinizla iliskinizi kesin cok zor bir durum degil.Esinize niye soyluyorsunuz ki dusunmeyecegi varsa dusunur.Arkadasiniz guzel ve alimliysa da baska birilerini bulabilir dunyada bir tek sizin evli olan esiniz kalmadi diye dusunuyorum.Ayrica yapicak olan her zaman yapar kisi degisir arkadasinizla olmaz baskasiyla olur haberiniz bile olmayabilir.

Eşinizde numara ne duruyor ki?Çok gereksiz.

Araya mesafe koyun ama eşinizin telefondan da engellemek lazım.Sonuçta eşinizle muhatap oluyormuş.

Benim eşim de benim arkadaşlarımla iletişim kurar, ben de onun arkadaşlarıyla kurarım. Hatta daha geçen hafta bölüm seçimiyle ilgili bir arkadaşıyla 1 saate yakın telefonda konuştum. O arkadaşın da sevgilisi var bu arada. Gün içinde tonla tanımadığım kadınla iletişimde bulunan kocamı gelip de sırtımı yasladığım arkadaşımdan kıskanacak değilim. O da aynı sekilde benim için böyle düşünüyor.
Ama aklıma en ufak, en küçük bir yanlışlık düşerse, olsun ya da olmasın, o arkadaşımla görüşmem. Evime sokmaya çekindiğim insanla ne konuşabilirim? Eşime de görüşmesini istemediğimi söylerim ama sebebini söylemem.
Her zaman her yerde söylediğim gibi eşleriniz niyetini bozarsa, ister arkadaşın olsun ister kardeşin, o kazığı yersiniz. Gider iş arkadaşıyla aldatır, hayat kadınıyla aldatır. Ama aldatır. Kankalarınızdan eşinizi saklayarak neyi kimdrn koruyorsunuz anlamıyorum.

aynı şeyi sen yapsaydın ve eşin senin en yakın erkek arkadaşıyla görüşmeni istemeseydi adamcağızın ne yobazlığı kalırdı ne gerikafalılığı.. ama konu kadın olunca ne diyoruz içine sinmiyorsa görüştürme onları..

feminist ikiyüzlülüğünden hoşlanmıyorum. ben birbirine namahrem olan evli insanların kadın erkek farketmeksizin görüşmemesinden yanayım çünkü.

Feminizme nerden geldiniz anlamadım? Toplumda kadına da saygın bir yer istemenin evli insanların flört etmesiyle ne alakası var?

Ne yapalım peki işyerinde insanları kadın erkek ayrı mı oturtalım? Ben arkadaşım yanındayken arkadaşımın sevgilisiyle eşiyle sohbet ettim ama edep sınırları içerisinde. Herkes sınırını bilsin sosyal hayatta.Bu işin feminizmle değil EDEPle alakası var. Harem selam yaşamak istiyorsanız yallahhhh Arabistana

Feministler ikiyüzlü değil gayet mert insanlar. Edepsiz adapsız tiplerle ilişki yaşayıp sonra da ona mı baktı buna mı baktı dememek için sosyal hayattan soyutlanma gibi bir çözüm bulanlar! ezik

Valla siz belli ki takmissiniz kafaya. Annenizle bile gorusturmeyin esinizi bence noolur noolmaz(!) ne de olsa dunyada kalan son erkek esiniz yani
Ben bi de şunu anlamıyorum. Yapacak olan illa yapar. İster arkadaşıyla mesafe koysun ister eşitle görüştürmesin vs. Yapacaksa o adam aldatır yani. Neyin telaşı bu

Sanırım mesele erkek-kadın arkadaşlığı değil, bu tür durumlarda "arkadaşımın eşi" ile samimiyetim kısmı önemli. Hani o sıradan bir erkek ya da kadın değil, yakınım dediğim kişinin eşi. Bu durumda ekstra hassasiyet gerekebilir arkadaşınızın huyuna göre. Şimdi bu arkadaşınız sizin huyunuzu suyunuz illa ki biliyordur,kıskanıp kıskanmayacağınızı ya da rahatsız olup olmayacağınızı bilmesi, en azından hareketlerinizden sezinlemesi lazım. Sırf bu sebepten ortada birşey olmasa bile sizi incitmemek için tavır alması gerekir,denge kurması gerekir. Siz biraz daha hissettirin o mesafeyi bakalım ne olacak

Ben bi de şunu anlamıyorum. Yapacak olan illa yapar. İster arkadaşıyla mesafe koysun ister eşitle görüştürmesin vs. Yapacaksa o adam aldatır yani. Neyin telaşı bu

ay ek yapayım bari:)
yaparsa da ne karakterde biriyle evlenmiş olduğumu görürüm fena mı? o potansiyelde bir adamla evli olmak istemem şahsen.

Yanlış bir şeyler var diye hissediyorsan görüşme, görüştürme arkadaşınla. Böyle bir şey oladabilir olmayadabilir. Ben olsam görüşmem. Ölmezsiniz görüşmezseniz sizde. Ne uğraşıyorsun, kafana takıyorsun. Eşine açıklama yapmak zorunda da değilsin kesin ve net bir şekilde görüşmeyeceğinizi söyle bitsin.

arkadaşlar merhaba. İlkokuldan beri görüştüğüm sevdiğim bir arkadaşım var gayet güzel alımlı da bir kız. Eşimle sevgililik zamanlarımızda buluşup bana sürpriz hazırladılar beraber bir yerlere gidip hediye almışlardı ben söylemedim o zaman ama hiç haz etmemiştim. Neyse bir süre sonra ablam biraz arkadaşımdan uzaklaşmamı söylemişti eşine bakışlarını hiç beğenmiyorum demişti içime kuşku girdi ya zaten iyice işkillendim. Bütün ailem ve çevrem bile bunu bana zamanla tekrarlamaya başladı. Evlendik arkadaşım bir gün bana geldi eşime derin bakışını gördüm. Eşimle cuma mesajı olarak mesajlaşmışlar eşim bunu silmiş bana arkadaşım söylemişti konuştuklarını. Geçenlerde bana sürpriz yapmak için evime geldi, eşimle konuşmuş müsait mi sürpriz yapacağım diye, hediye falan almış. Eşimde gitme akşam biz bırakırız seni gibisine konuşmuş. Kfam çok karışıyor ben mi kuruntu yapıyorum yoksa ihmalkarlık mı yapıyorum bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım? Ayrıca eşime bazı seyleri söylediğimde hayır öyle bişey olamaz gibisi konuşuyor.
Bana biraz dolduruşa gelmişsiniz gibi geliyor. Ilkokuldan beri arkadaşınizsa az çok bilirsiniz nasil biri olduğunu. Daha önce eski sevgilinize vs davranislari nasildi? Hic boyle bir supheye dusmus muydunuz? Ailenize belki laf arasında davranışlarından rahatsız olduğunuzu söylemiş olabilir misiniz onlar da bunun üzerine tepki vermiş olsunlar?
Bana biraz takıntı yapıyorsunuz gibi geliyor. Eşinize de bence bu konudan çok bahsetmeyin.ilgisi yoksa bile aklına düşürebilirsiniz.

Benim yakın arkadaşım eşimi arayip sürpriz yapacağım karın evde mi diye sorsa ve eşimde akşam gitme kal biz bırakırı z dese olay cikarirdim. Ne mubasebet böyle bir iletişim olsun ki...

Bu arada esin onunla cuma mesajlarını siliyor ise bu çok sıkıntılı. Sen suphelisin kızarsın diye cuma mesajını silen adam o kadına akşam kal biz birakiriz demez!

Anlamsiz caba iste. Arkadasina guvenmiyorsun anlarim ama esine guvenmiyorsan onunla ayni evde nasil yasarsin? Sen evde yokken alir sokaktan birini de eve atar yapar cani ne istiyorsa. Bu kadar kolay. Guvensizlik cok zor,hangi bir kadini esinden uzak tutabilirsin ki?

Dikkat etmende fayda var ki yakin arkadasim dedigin kisiden suphe ediyorsan o yakin arkadas degildir zaten. En ufak suphen dahi olsa uzak durmani tavsiye ederim..

Gerçekten yakın arkadaş değil sanırım.. Ben bu tarz şeyler düşünemiyorum pek. Ne arkadaşlarıma hissettim, ne de eşim hissetti. Zira eşimin 3 çok yakın erkek arkadaşıyla alkollü mekanlara gider sabaha kadar eğleniriz hep beraber. Diğerleri azıcık sap, beni hanımsız girilemeyen ortamlara girmek için kullanıyor eşek sıpaları. :D Hoş bu adamlar çok yakın olmasada benim ilkokul arkadaşlarım,eşimin de kankardeşleri. Herkese çok yakın arkadaş demediğimiz için bu tarz hisler de pek gelmiyor..

Ama şunu söyleyebilirim, içine kurt düştüyse sil o kızı gitsin. Çünkü sağlıklı bir arkadaşlık olmaz daha.

arkadaşlar merhaba. İlkokuldan beri görüştüğüm sevdiğim bir arkadaşım var gayet güzel alımlı da bir kız. Eşimle sevgililik zamanlarımızda buluşup bana sürpriz hazırladılar beraber bir yerlere gidip hediye almışlardı ben söylemedim o zaman ama hiç haz etmemiştim. Neyse bir süre sonra ablam biraz arkadaşımdan uzaklaşmamı söylemişti eşine bakışlarını hiç beğenmiyorum demişti içime kuşku girdi ya zaten iyice işkillendim. Bütün ailem ve çevrem bile bunu bana zamanla tekrarlamaya başladı. Evlendik arkadaşım bir gün bana geldi eşime derin bakışını gördüm. Eşimle cuma mesajı olarak mesajlaşmışlar eşim bunu silmiş bana arkadaşım söylemişti konuştuklarını. Geçenlerde bana sürpriz yapmak için evime geldi, eşimle konuşmuş müsait mi sürpriz yapacağım diye, hediye falan almış. Eşimde gitme akşam biz bırakırız seni gibisine konuşmuş. Kfam çok karışıyor ben mi kuruntu yapıyorum yoksa ihmalkarlık mı yapıyorum bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım? Ayrıca eşime bazı seyleri söylediğimde hayır öyle bişey olamaz gibisi konuşuyor.
Şuphelendiyseniz vardir bi sıkinti birakmayin pesini belli etmeden kimseye üstumde durun arkadasunizlada mesafe koyun esnizle hediye almalar filan ne alaka

Back
X