En yakın arkadaşım ve Eşim

icindeki sese kulak var. ama birsey yapmak isteseydi bu zamana kadar yapardi? evlilige engel olurdu?

benim köpegi cogunlukla beraber gezdirdigin arkim var. bazen esim cikarsa dur haber verim kizla beraber cikin derim, esim ne gerek var der.
cünki esimden acikcasi beklemiyorum böyle birsey, ha ummadik tas bas yarar ozaman hayatini karartirim.

Zor bir durum çünkü kişiden kişiye değişir. Şimdi ben olsam o arkadaşın, bana böyle birşeyi Nasıl yakıştırabilir diye iletişimi keserdim.
Ama bide şöyle bir şey var, herkes herkese aşık olabiliyormuş, yani bunun bir çok örneğini hepimiz duyup görmüşüzdür. Sanırıö hislerine güvenmen gerek ama okadar kişi objektif olarak rahatsız olmuşsa o zaman bir enerji başlamış olabilir. En büyük hata ama gidip eşine bu konuyu açman. Resmen adamın aklına sen sokacaksın, yapma sakın böyle bir şeyi izle kontrol et vs ama eşinin ruhu duymasın..

O arkadaşın derin derin bakan gözüne....İdeal erkek diyen diline....:) Neyse...Cıvık cıvık ilişkiler, hiç hoşlanmam böyle şeylerden.Sizin arkadaşınızsa gündüz görüşün niye geceleri eviniz de ağırlıyorsunuz ki..Hiç yaşamadığım şeyler olduğu için birşey diyemeyeceğim ama akşam adam ayağını uzatmak ister ,yorgundur az kestirmek ister sizin yanınızda o ne yapıyor ki ?Çok enteresan cuma mesajı nedir ya? Anası mı bacısımı ki mesaj atıyor.İnanın bu ilişkiler bana çok saçma geliyor.Eşinizin rahatsız olması lazım aslında.

Esinizin telefonunun onda ne isi var anlamadim. Arkadasinizla ikiniz gorusun. Ucunuz degil. Bu arada eger guvenmiyorsaniz da arkadas listenizden cikarin yavas yavas.

Buna gericilik yonazlık densede dinimizne diyorsa bizim için en guzelini emretmiş haremlik selamlık. Simdi ne alaka diye bilirsiniz. Hergun tv de haberlerde arkadas karısıyla kız kardesinin kocasıyla, komsusuyla vs haberleri gorunce artık ne gunlere kaldık dedirtiyor. Canım sana gelince bu hayatta olmaz,olmaz! Hersey olayor artık. Arkadaslarınızla eslerinizi yada cift cift gorusmeyi bırakın kimin kimi ayartacı hic belli olmuyor.bunu kendiniz için yapın insan en yakınından hancerlendigi zaman önru boyunca kimseye guveni kalmıyor. Acısı da hic bir zaman hafiflemiyor. Seninkiler yapıyor diyem ihtimalde olsa goz ardı etme derim

Eğer bir şeyi size birden fazla insan söylüyorsa dikkate alın!
Arkadaşlarınız yerini bilsin ben en yakın haftada 1 görüştüğümüz çiftlerde bile erkekleri sosyal medyama eklemem ben o sınırı koyuyorsam onlar da koyacak. Içinize şüphe düştüyse yavaş yavaş mesafe koyun ama kavga değil çünkü sonra dert yanma barışma bahanesiyle yazar esinize

O sizin arkadasiniz esinizin degil. Kim olsa arkadasinin esini aramasindan rahatsiz olur. Supriz eve gelmeler de hos degil, haber verilmeli. Bu kadar rahat insanlari hic sevmem. Kafasina gore takilabilir ama herkesin ozeli var, evime gelecekse beni arayip musait misin, planin var mi diye sorulmasini tercih ederim ben. Evliliginizin cok icine sokmayin hatta mumkunse disarida kalsin. Ben olsam sorunlarimi ya da esimle ilgili seyleri de paylasmam. Hatta uzak dururum boyle birinden.

Yani benim ilkokul arkadaşım bana dandik bir oturmaya gelme isini bile supriz adi altinda eşimle konuşarak planlıyorsa bende huylanırim...Kaç yıllık arkadaşsınız bu supriz yapmalar felan bana gereksiz geldi.Ablanda uyarmıs bence bu konuda cok radikal bir karar alıp cikarmalısın bu arkadaşı hayatından.

Buna gericilik yonazlık densede dinimizne diyorsa bizim için en guzelini emretmiş haremlik selamlık. Simdi ne alaka diye bilirsiniz. Hergun tv de haberlerde arkadas karısıyla kız kardesinin kocasıyla, komsusuyla vs haberleri gorunce artık ne gunlere kaldık dedirtiyor. Canım sana gelince bu hayatta olmaz,olmaz! Hersey olayor artık. Arkadaslarınızla eslerinizi yada cift cift gorusmeyi bırakın kimin kimi ayartacı hic belli olmuyor.bunu kendiniz için yapın insan en yakınından hancerlendigi zaman önru boyunca kimseye guveni kalmıyor. Acısı da hic bir zaman hafiflemiyor. Seninkiler yapıyor diyem ihtimalde olsa goz ardı etme derim
Bunun haremlikle selamlıkla ne alâka sı var ki.Bizler de komşularımızla arada toplanıp yiyip içiyoruz kimse kimseye art niyetli bakmıyor.Yani beni 18 yıldır kimse ayartmaya çalışmadı bende çalışma dım.Bunlar cahiliye döneminin haraketleri hanımefendi olacak olan kitli kapılar ardında da olur.Napalım elimizde kaleşnikof larla kocalarımızı nöbete mi bekleyelim.Gitmek isteyen defolup gider.Bu konu da bambaşka bir şeyden bahsediyor kadın.

arkadaşlar merhaba. İlkokuldan beri görüştüğüm sevdiğim bir arkadaşım var gayet güzel alımlı da bir kız. Eşimle sevgililik zamanlarımızda buluşup bana sürpriz hazırladılar beraber bir yerlere gidip hediye almışlardı ben söylemedim o zaman ama hiç haz etmemiştim. Neyse bir süre sonra ablam biraz arkadaşımdan uzaklaşmamı söylemişti eşine bakışlarını hiç beğenmiyorum demişti içime kuşku girdi ya zaten iyice işkillendim. Bütün ailem ve çevrem bile bunu bana zamanla tekrarlamaya başladı. Evlendik arkadaşım bir gün bana geldi eşime derin bakışını gördüm. Eşimle cuma mesajı olarak mesajlaşmışlar eşim bunu silmiş bana arkadaşım söylemişti konuştuklarını. Geçenlerde bana sürpriz yapmak için evime geldi, eşimle konuşmuş müsait mi sürpriz yapacağım diye, hediye falan almış. Eşimde gitme akşam biz bırakırız seni gibisine konuşmuş. Kfam çok karışıyor ben mi kuruntu yapıyorum yoksa ihmalkarlık mı yapıyorum bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım? Ayrıca eşime bazı seyleri söylediğimde hayır öyle bişey olamaz gibisi konuşuyor.
Eşimle çoğu kız erkek arkadaşlarımız ortak . Ama ne o benim kız arkadaşlarımla görüşür ne ben onun erkek arkadaşlarıyla görüşürüm. Tertemiz oh mis kafa rahat.

Bunun haremlikle selamlıkla ne alâka sı var ki.Bizler de komşularımızla arada toplanıp yiyip içiyoruz kimse kimseye art niyetli bakmıyor.Yani beni 18 yıldır kimse ayartmaya çalışmadı bende çalışma dım.Bunlar cahiliye döneminin haraketleri hanımefendi olacak olan kitli kapılar ardında da olur.Napalım elimizde kaleşnikof larla kocalarımızı nöbete mi bekleyelim.Gitmek isteyen defolup gider.Bu konu da bambaşka bir şeyden bahsediyor kadın.
guzel arkadasım guvenne bileceginizînsanşar arasında olmanız dan dolayı sanslısınız. Belki dosluk kurarken iyi analız ederek saglam arkadaslıklar edindiniz. Benim yazdıgıma neden rahatsız oldunuz kotu bir sey soylemedim bugunun gerceklerini dile getirdim. Olmayan seylerden bahsetmedim. İstisna insanlar elbet var ama guven yok

arkadaşlar merhaba. İlkokuldan beri görüştüğüm sevdiğim bir arkadaşım var gayet güzel alımlı da bir kız. Eşimle sevgililik zamanlarımızda buluşup bana sürpriz hazırladılar beraber bir yerlere gidip hediye almışlardı ben söylemedim o zaman ama hiç haz etmemiştim. Neyse bir süre sonra ablam biraz arkadaşımdan uzaklaşmamı söylemişti eşine bakışlarını hiç beğenmiyorum demişti içime kuşku girdi ya zaten iyice işkillendim. Bütün ailem ve çevrem bile bunu bana zamanla tekrarlamaya başladı. Evlendik arkadaşım bir gün bana geldi eşime derin bakışını gördüm. Eşimle cuma mesajı olarak mesajlaşmışlar eşim bunu silmiş bana arkadaşım söylemişti konuştuklarını. Geçenlerde bana sürpriz yapmak için evime geldi, eşimle konuşmuş müsait mi sürpriz yapacağım diye, hediye falan almış. Eşimde gitme akşam biz bırakırız seni gibisine konuşmuş. Kfam çok karışıyor ben mi kuruntu yapıyorum yoksa ihmalkarlık mı yapıyorum bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım? Ayrıca eşime bazı seyleri söylediğimde hayır öyle bişey olamaz gibisi konuşuyor.
Takipte kalin.

Mesajlaşmaları çok saçma o arkadaşınla ilişkini kes kendi adıma konuşayım ben evine bekar arkadaş sokmuyorum :)

guzel arkadasım guvenne bileceginizînsanşar arasında olmanız dan dolayı sanslısınız. Belki dosluk kurarken iyi analız ederek saglam arkadaslıklar edindiniz. Benim yazdıgıma neden rahatsız oldunuz kotu bir sey soylemedim bugunun gerceklerini dile getirdim. Olmayan seylerden bahsetmedim. İstisna insanlar elbet var ama guven yok
Haremlik selamlık muhabbeti geriyor beni.Mevlüt hariç böyle ortamlarda bulunmam.Eşimle daima göz teması kurmak isterim.Bunun iyi insanlar la denk gelmekle alâka sı yok bence, aradaki mesafeyi korumakla alâka sı var.İnsanın kendi annesi ile eşi ile bile bir mesafesi olmalı bence bir yerden sonra geri çekilmesi gerektiğini bilmeli.Böylece bunlar yaşanmaz.Cıvık ,laubali insanlar her yer de belli eder kendini onlarada sadece Allah ın selamını vermeli.Samimi olunmamalı ben öyle düşünüyorum.

İçinde en ufak kuşku varsa arkadaşınla mesafe koy ve eşinle olan iletişimini bir şekilde kesmesini sağla.
He birde eşine asla böyle birşeyi ima bile etmeseydin keşke. Bu durum aranızdaki ilişkinin güven temelini sarsar. Kuşkunu her zaman kendine sakla, gözlemle ve kendine göre gereğini yap. Çok yakın arkadaşımın bir lafı vardı bu gibi durumlar için çok severim; kurdun aklına kuzuyu sokma!

Haremlik selamlık muhabbeti geriyor beni.Mevlüt hariç böyle ortamlarda bulunmam.Eşimle daima göz teması kurmak isterim.Bunun iyi insanlar la denk gelmekle alâka sı yok bence, aradaki mesafeyi korumakla alâka sı var.İnsanın kendi annesi ile eşi ile bile bir mesafesi olmalı bence bir yerden sonra geri çekilmesi gerektiğini bilmeli.Böylece bunlar yaşanmaz.Cıvık ,laubali insanlar her yer de belli eder kendini onlarada sadece Allah ın selamını vermeli.Samimi olunmamalı ben öyle düşünüyorum.
Aslında sanki farklı seylerden bahsediyormjsuz gibi gorunsede ortak noktada birlesiyoruz.

Aslında sanki farklı seylerden bahsediyormjsuz gibi gorunsede ortak noktada birlesiyoruz.
Allah iyi insanlar la karşılaştırsın diye dua edip kapatalım bence de yoksa sabaha kadar sohbet edicez.İyi geceler ;)

Feminizme nerden geldiniz anlamadım? Toplumda kadına da saygın bir yer istemenin evli insanların flört etmesiyle ne alakası var?

Ne yapalım peki işyerinde insanları kadın erkek ayrı mı oturtalım? Ben arkadaşım yanındayken arkadaşımın sevgilisiyle eşiyle sohbet ettim ama edep sınırları içerisinde. Herkes sınırını bilsin sosyal hayatta.Bu işin feminizmle değil EDEPle alakası var. Harem selam yaşamak istiyorsanız yallahhhh Arabistana

Feministler ikiyüzlü değil gayet mert insanlar. Edepsiz adapsız tiplerle ilişki yaşayıp sonra da ona mı baktı buna mı baktı dememek için sosyal hayattan soyutlanma gibi bir çözüm bulanlar! ezik
yallah arabistana yazmasaydın cevap verirdim. neyse artık senin aydınlanman başkası aracılığıyla olacak çünkü benim işim olmaz..

Vala en yakin arkadasın sonra kuman ckar arkadasnza soleyin uyarn yada esinize cok sacma bnce bn olsam yani kuruntuluk degil en pis fitnelik gelir k.bakmayin

Back
X