Sevgili güzellikler,
Erkek arkadaşımla yaklaşık bir yıldır beraberiz mutlu bir birlikteliğimiz var. En yakın arkadaşlarımız da bizden bir ay sonra bir ilişkiye başladılar aslına bakarsanız aralarını ben yaptım. Gerçekten çok uğraştım erkek arkadaşımın arkadaşı başta istemedi ben çok konuştum çünkü benim arkadaşım gerçekten çok iyi bir kızdı. Neyse sevgili oldular benim arkadaşım bana, sevgilisi de sevgilime soğuk davranmaya başladı. İlk aylar tonlarca plan yaptık erkek arkadaşım ben ve kız arkadaşım üniversiteliyiz diğer çocuk okumuyor. O planların hepsi genelde benim sayemde gerçekleşecek şeyler işte benim evimde kalmalar benim bulunduğum şehirde hep gittiğim kamp alanında kamplar vs. Bunlar benim için hiç sorun olmadı çünkü hep ben teklif ettim. Onları nasıl desem aileden biri gibi gördüm erkek olan sevgilimin kız olan da benim en yakın arkadaşlarımız sonuçta. Neyse bir gün yakın arkadaşım sevgilisinin yanına gitti onu görmeye, benim sevgilimle aynı şehirde çocuk. Biz bu planı beraber yapmıştık beraber gidecektik ben ondan haber bekliyordum açıkçası habersiz gidip fotoğraf atıp ben buraya geldim :) deyince bozuldum biraz. Bozulduğumu anladı ama neye olduğunu anlamadı birkaç kez sordu ısrar edince böyle böyle dedim özür diledi ani oldu dedi ben de tamam önemli değil dedim bu konu böyle geçti gitti. Daha sonra sevgilisi yakın arkadaşımı ziyarete gitti sorun şu ki erkek arkadaşımın annesi beni hiç sormuyor ve buna üzülüyorum yakın arkadaşım da bujun farkında ve kızlarla olan bir whatsapp grubundan erkek arkadaşının onu annesine uzun uzun anlattığını annesinin sevindiğini sorduğunu vs söyledi ben konuyla ilgili yorum yapamadım çünkü nasıl bir his bilmiyorum... Erkek arkadaşı kendisini ziyarete gittiğinde biz sevgilimle üç ay görüşememiştik o zaman çok üzgündüm her şey ters gidiyordu. Bana yakın arkadaşım sevgilisiyle fotoğrafını attı konuşuyorduk dediğim gibi ilk mesajı o attı. Sonra birden rahatsız etme köpek dedi şaka da olsa bu denir mi ne kadar ayıp. Doğal olarak sinirlendim aradı açmadım bir süre konuşmadım. Erkek arkadaşı kendi evine dönünce bana seninle konuşmamoz lazım dedi efendim dedim konuyu biliyorsun neden böyle yapıyorsunuz sorun ne dedi söylemedim beni kendilerinin mutluluğunu kıskanmakla suçladı. Kızlar kıskanacak olsam aralarını neden yapayım size yemin ediyorum dertlerine ağladım bir alo dediler koştum yapmadığım fedakarlık kalmadı. Neyse bunu da bir şekil hallettik ama bariz tavırlıydım. Bardağı taşıran son damla şu oldu ki haklı olduğumu düşünüyorum. Erkek arkadaşım maça gitti farklı bir şehre, yakın kız arkadaşım ve sevgilisi de o şehre yakınlardı ve aynı maça onlar da gitti. Ben öğrendim ki maç biletlerini erkek arkadaşım almış. Sinirlendiğim nokta şu ki sevgilimin arkadaşının maddi durumu olmadığından bu biletleri alır mısın diye rica etmemesi değil. Bizim biletleri ayarla bak unutma diye emrivaki yapması. Bunu da erkek arkadaşım telefonda konuşurken dur ben onların biletlerini ayarlayacağım şimdi deyip kapatmasıyla öğrendim yani bana ben onların biletlerini aldım diye dedikodularını yapmadı. Bu maç gününden birkaç gün önce de o yakın kız arkadaşımla kuzeni whatsapp grubundan buluşma planladılar maç sonrası ki buluşma benden farklı bir şehirde ama sevgilim de orada nezaketen bile çağırmadılar. Bu konu da konuşmadan kapandı gitti çünkü anlatmak istemedim anlamayacaklardı. Zurnanın zart dediği yer şurası oldu bir iki ay kadar oluyor ki bu arkadaşımın sevgilisinin daha önce bir kızla beraber olduğunu öğrendim vicdanı sorumluluk hissettim söyleyecektim vazgeçtim geçmiş sonuçta dedim. Bir gün kız arkadaşım telefonda konuşurken söyledi kimseye söyleme biriyle beraber olmuş dedi ne diyeceğimi bilemedim dedi sen bundan başka bir şey biliyor musun dedi bir nevi beni denedi bem de bundan başka bir şey bilmiyorum diye ağzımdan kaçırdım o da bunu önceden bildiğimi anladı. Erkek arkadaşımın söylediğini sandı ama tepki vermedi sonra bu konuşma aramızda kalsın falan dedi sdn seninkine söyleme ben benimkine söylemeyeyim. Tamam dedim. O günden beei sevgilisi sevgilime kendisi bana soğyk davranıyor sanırım aralarında konuştular. Bundan 23 gün önce bir mesaj attım gördü cevap vermedi kızdım o da evi taşıdığını müsait olmadığını söyledi bir baktım twitterda erkek arkadaşıyla yorumlaşıyor. Bem de sinirlendim o günden önce iyiydik yazıyordu kendisi falan o gün ben öyle göeüp cevap vermemesine kızdıktan sonra hiç konuşmadık hiç yaxmadı. Erkek arkadaşı da sevgilimle olan erkekler grubunda soğuk davranıyormuş. Özür dilerim çok uzun oldu ama bana kabahatlerimi söyler misiniz, insan kaybetmek benim son isteyeceğim şey ben nerede hatalıyım da böyle oldu onlarla konuşmalı mıyım soemalı mıyım sorun ne diye sizce? Prenseslerim biliyorum uzun oldu kusura bakmayın cevap verecek olan herkese teşekkürler...