- Konu Sahibi Minirainer
-
Maşallah valla10:30 gibi yanında olun bence çıktığında sizi görsün çiçek götürürsünüz bir notla eksiği var mı diye sorarsınız yeterli diye düşünüyorum birde naçizane tavsiyem çok panik biriyseniz biraz sakinleşmeden bebeği tutmayın ne olur ne gider Ve bence ona iyi bir iş başardığını anneliğin çok yakıştığını söyleyin ben bunu duymayı çok bekledim
Çok teşekkür ederim hep böyle iyi kalın olur mu Emin’im size de yakışacakYok yok ben bebeği ellemem zaten. O kadar tecrübesizim ki bebek konusunda, arkadaşım da 34 yaşında bu arada. Katana kadarız da bakmayın. Onda kız kardeş, yeğen yok ben tek çocuğum. Belki heyecanımız bundan.
Utandım, şaşırdım tepkilerinize.
Hani işe yaramazsam diye korktum galiba bilmiyorum ki, dünyaya bir bebeğin gelmesini görmek de çok heyecanlı bir şey.
Anneliğin çok yakıştığını söylemek, eminim içimden geçerdi bu da söylemek aklıma gelmezdi. Çok iyi oldu dediğiniz. Eminim size de çok yakışmıştır.
Hayatta her şey nasip kısmet İnan’ın rabbim ol der ve olurİnşallah, ben iki kere myom ve çikolata kisti ameliyatı geçirdim. Bir yumurtalığım hiç çalışmıyor, biri de çok az çalışıyor. Eşim de ilk evliliğindeki eşiyle iki kayıp yaşamış. Onun da çocuğu yok. Bi de guatrı var. Biraz yaralıyız anlayacağınız ve korkuyoruz yüzleşmekten.
Umarım bize de nasip olur, olmazsa evlat ediniriz diyoruz. Ben tek çocuk olduğum için çok istiyorum ama nasip. Olsun, arkadaşlarımızın çocuklarını da çok seviyoruz.
Çok sağolun hepiniz, ayrıca bir mutlu oldum. Hepinizin evlatları sağlıklı, mutlu olsun. Yarın inşallah arkadaşım da sağlıkla kucağına alır bebeğini de gelip yazarım buraya.
Benim de uzun zaman sonra yakin arkadasim anne oldu.Ben de cok heyecanliydim sabah 8 de hastanedeydim sadece bol bol agliyorsun herkes agliyor zaten hic bisey yapmana gerek yok.Uyuyamıyorum hanımlar,
En yakın arkadaşım yarın doğum yapacak. İlk doğumu, benim de liseden beri arkadaşım.
Sanki kendim doğuracak gibi heyecanlıyım. Benim çocuğum yok, tek çocuğum, yeğenim filan da yok. Hani sonradan bebek ziyaretine gitmek dışında böyle bir ana tanıklık da etmedim.
Uyuyamıyorum heyecandan. Şimdi ben ne yapayım, ne götüreyim, ne bileyim en yakın arkadaşlar ne yapar? Annesi, kayınvalidesi olacak da yanında ben ne yapmalıyım?
Sabah 8'de hastaneye geçeceklermiş, 11'de doğuma alacaklar, ben kaçta gitmeliyimi bile stres yaptım.
Valla uzaktan bakınca derde benzemiyor, en kötü dert de böyle olsun da böyle ağlarım filan ben hastanede işe yaramamaktan korkuyorum. Bu kızın kız kardeşi, doğum yapan bir yakını da yok anneleri saymazsak. Kendimi sorumlu hissettim.
Ya da yapmasan iyi olur dediğiniz bir şey var mı?
Rabbim hayırlısıyla size de anneliği nasıp etsin güzel yürekli kadın.Nasip değilse de çocuk evlat edinirsiniz sevginizle büyür.Ne güzel insansınız burda çok okudum yok arkadaşım benle hamileliğini paylaşıyor yok bebeğinden bahsediyor diye rahatsız olanları.İnşallah, ben iki kere myom ve çikolata kisti ameliyatı geçirdim. Bir yumurtalığım hiç çalışmıyor, biri de çok az çalışıyor. Eşim de ilk evliliğindeki eşiyle iki kayıp yaşamış. Onun da çocuğu yok. Bi de guatrı var. Biraz yaralıyız anlayacağınız ve korkuyoruz yüzleşmekten.
Umarım bize de nasip olur, olmazsa evlat ediniriz diyoruz. Ben tek çocuk olduğum için çok istiyorum ama nasip. Olsun, arkadaşlarımızın çocuklarını da çok seviyoruz.
Çok sağolun hepiniz, ayrıca bir mutlu oldum. Hepinizin evlatları sağlıklı, mutlu olsun. Yarın inşallah arkadaşım da sağlıkla kucağına alır bebeğini de gelip yazarım buraya.
Ayni satte sizde gidin hem moral hem destek olursunuz en azindan dogumdan once sizi gormesi cok guzel olur.Uyuyamıyorum hanımlar,
En yakın arkadaşım yarın doğum yapacak. İlk doğumu, benim de liseden beri arkadaşım.
Sanki kendim doğuracak gibi heyecanlıyım. Benim çocuğum yok, tek çocuğum, yeğenim filan da yok. Hani sonradan bebek ziyaretine gitmek dışında böyle bir ana tanıklık da etmedim.
Uyuyamıyorum heyecandan. Şimdi ben ne yapayım, ne götüreyim, ne bileyim en yakın arkadaşlar ne yapar? Annesi, kayınvalidesi olacak da yanında ben ne yapmalıyım?
Sabah 8'de hastaneye geçeceklermiş, 11'de doğuma alacaklar, ben kaçta gitmeliyimi bile stres yaptım.
Valla uzaktan bakınca derde benzemiyor, en kötü dert de böyle olsun da böyle ağlarım filan ben hastanede işe yaramamaktan korkuyorum. Bu kızın kız kardeşi, doğum yapan bir yakını da yok anneleri saymazsak. Kendimi sorumlu hissettim.
Sizde gidin destek olursunuz çok guzel doguma gidiş-geliş anı.Eğer çiçekçi yakınsa hastaneye arkadasınız dogumdayken çiçek alıp gelirdiniz hemenUyuyamıyorum hanımlar,
Yasak ama biz kapı önüne koyduk çok güzel duruyor,çiçekler öyle deÇiçekler hastane odasında yasak aklınızda olsun yaptırmayın ne güzel bir arkadassınız varlığınız ona yetecektir bence
Canim kiyamam sana.Uyuyamıyorum hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?