- Konu Sahibi Minirainer
-
Uyuyamıyorum hanımlar,
En yakın arkadaşım yarın doğum yapacak. İlk doğumu, benim de liseden beri arkadaşım.
Sanki kendim doğuracak gibi heyecanlıyım. Benim çocuğum yok, tek çocuğum, yeğenim filan da yok. Hani sonradan bebek ziyaretine gitmek dışında böyle bir ana tanıklık da etmedim.
Uyuyamıyorum heyecandan. Şimdi ben ne yapayım, ne götüreyim, ne bileyim en yakın arkadaşlar ne yapar? Annesi, kayınvalidesi olacak da yanında ben ne yapmalıyım?
Sabah 8'de hastaneye geçeceklermiş, 11'de doğuma alacaklar, ben kaçta gitmeliyimi bile stres yaptım.
Valla uzaktan bakınca derde benzemiyor, en kötü dert de böyle olsun da böyle ağlarım filan ben hastanede işe yaramamaktan korkuyorum. Bu kızın kız kardeşi, doğum yapan bir yakını da yok anneleri saymazsak. Kendimi sorumlu hissettim.
i
Ya da yapmasan iyi olur dediğiniz bir şey var mı?
Benim hastanemde ona da izin yoktu hastanenin en alt girişinde bi yer yapmışlar oraya koyuyolardıYasak ama biz kapı önüne koyduk çok güzel duruyor,çiçekler öyle de
Doğuma girmeden bir elini tut mutlaka herkes olur ama sen başka iyi gelirsin onaUyuyamıyorum hanımlar,
En yakın arkadaşım yarın doğum yapacak. İlk doğumu, benim de liseden beri arkadaşım.
Sanki kendim doğuracak gibi heyecanlıyım. Benim çocuğum yok, tek çocuğum, yeğenim filan da yok. Hani sonradan bebek ziyaretine gitmek dışında böyle bir ana tanıklık da etmedim.
Uyuyamıyorum heyecandan. Şimdi ben ne yapayım, ne götüreyim, ne bileyim en yakın arkadaşlar ne yapar? Annesi, kayınvalidesi olacak da yanında ben ne yapmalıyım?
Sabah 8'de hastaneye geçeceklermiş, 11'de doğuma alacaklar, ben kaçta gitmeliyimi bile stres yaptım.
Valla uzaktan bakınca derde benzemiyor, en kötü dert de böyle olsun da böyle ağlarım filan ben hastanede işe yaramamaktan korkuyorum. Bu kızın kız kardeşi, doğum yapan bir yakını da yok anneleri saymazsak. Kendimi sorumlu hissettim.
Cok yakinsaniz dogum saatine yakin gidip odasinin suslenmesine vs yardim edebilirsin o an kimsenn aklina bu gelmez belki sorarsin katkin olur. Hediye olarak simdi birsey almana luzum yok gibi bebek gormesine zaten gidince hediyeni verirsin ancak anne taci gibi seyler olabilir o ana ozel seyler bunu da arkdsnla knsunca Anlarsin sahsen benm hastane odami biri suslese cok hosuma giderdi lakin suan esim disinda kimse yardm edemicekUyuyamıyorum hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?