- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Her sabah gunaydın mesajı atar konusurduk.En son 3 gun yazmadı.Acıkogretım sınavları vardı.Ama sevgılısıyle hep gorustu konustu.Sınavlar bıtınce yazdı.Çok soguk konustuk.Sonra 1 2 kez daha soguk konustuk.Birdaha konusmadıkbenim en yakın diyeceğim kişi erkek ona rağmen 1 ay konuşmamazlık ettiğimiz olmaz yani siz de bir sıkıntı olmalı..
Bence yakın arkadas degılmısız.Sevgılısınden ayrılsın kesin yazacakyok genel olarak ikiniz için dedim
Sevgılısı var.Derdı falan yok da yokKeşke özetleseydin
Ne uzun konuydu(!)
Hamiledir, sevgilisi vardır, evlidir, ya da anlatmaya bile üşendiği uzun soluklu derdi vardır.
Mesaj atmak tarihe karıştı bu arada.
Genelde arayıp “hayırdır” diye soruyoruz
Bence yakın arkadas degılmısız.Sevgılısınden ayrılsın kesin yazacak
Kınama bence, elbet sana eski ilgisini gösterecekYoo derdı falan
Sevgılısı var.Derdı falan yok da yok
Yoo kınamıyorum da neden böyle yapıyor.Hanı hep elınde telefonu.Insan bı sorar napıyon neydıyon.Neden yazmıyosun aramıyorsun bir problem mi var diıye.Çocuk da cidden evlense mutsuz olacagı bir ınsanKınama bence, elbet sana eski ilgisini gösterecek
Belki ilk defa aşırı övgü aldığı sevgilisi oldu
Dostlar arasında olur bu tür gel gitler
2 gun önce sezaryanla dogurdu o.Hastaneden çıkmadı sanırım.Kardesımle dogurdugu gun gıttık baska konusmadık.Bebegı cok tatlı.Kocası sen eşime bak falan dedi de gitmıycem.Sezaryanlı o yuzden bak dıyor.Çalışıyorum dıycemEvli adamdan çocuk yapan arkadaşınız mı bu?
Onun akıbeti ne oldu acaba sizi görmüşken soruyum dedim
Kocası değil ki o kadın onun metresiO
2 gun önce sezaryanla dogurdu o.Hastaneden çıkmadı sanırım.Kardesımle dogurdugu gun gıttık baska konusmadık.Bebegı cok tatlı.Kocası sen eşime bak falan dedi de gitmıycem.Sezaryanlı o yuzden bak dıyor.Çalışıyorum dıycem
Naptı ki.Haklısın.Bende mesafe koyucam onunla aramaButun darbeleri en yakinlarimdan yedim ben ve daha 6 ay once en sevdigim dostum dedigm arkadsmdan hayatimin hayat dersini aldim bosver alisirsin
Göbeğiniz aynı anda kesilmedi yaYoo kınamıyorum da neden böyle yapıyor.Hanı hep elınde telefonu.Insan bı sorar napıyon neydıyon.Neden yazmıyosun aramıyorsun bir problem mi var diıye.Çocuk da cidden evlense mutsuz olacagı bir ınsan
Hiç utanmıyor da utanmaz adam ya sinir oldum terbiyesizlerO
2 gun önce sezaryanla dogurdu o.Hastaneden çıkmadı sanırım.Kardesımle dogurdugu gun gıttık baska konusmadık.Bebegı cok tatlı.Kocası sen eşime bak falan dedi de gitmıycem.Sezaryanlı o yuzden bak dıyor.Çalışıyorum dıycem
Biz herkese kocasi dedık anneme falanKocası değil ki o kadın onun metresi
Adamın dıger karısı bılmıyor.Adam sözde bosanamıyormusta.Gercı adam hıc kendı evıne gıtmıyor ama ıstese bosanır.Dogulu oldugundan dıger kadın bosamıyormusHiç utanmıyor da utanmaz adam ya sinir oldum terbiyesizler
Adamın karısının haberi var mı gerçek eşinin yaniBiz herkese kocasi dedık anneme falan
Biz en son 6 ay önce falan gorustuk arkadasımla.Göbeğiniz aynı anda kesilmedi ya
Kısa süre de olsa, onda başka bir şey bulmuştur, keyfini çıkarıyordur.
Üstelik çalışan insan için 1 ay o kadar az zaman ki
Biz 3 ayda bir görüşüyoruz nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?