En yakın arkadaşım

benim en yakın diyeceğim kişi erkek ona rağmen 1 ay konuşmamazlık ettiğimiz olmaz yani siz de bir sıkıntı olmalı..
Her sabah gunaydın mesajı atar konusurduk.En son 3 gun yazmadı.Acıkogretım sınavları vardı.Ama sevgılısıyle hep gorustu konustu.Sınavlar bıtınce yazdı.Çok soguk konustuk.Sonra 1 2 kez daha soguk konustuk.Birdaha konusmadık

Ben sizin hayali bir karakter olduğunuzu düşünüyorum. Konularınızı çat pat biliyorum, bir de özellikle girip baksam neler çıkar.
Tepki çekecek konular.
Tepki olmazsa ilgi çeksin.
KPSS'ye hazırlanmayacak mıydınız n'oldu o iş?
Acilen kendinize gerçek bir dünya kurmalısınız.

Yoo derdı falan
Sevgılısı var.Derdı falan yok da yok

Zaten hazırlanıyorum sınava.Gayet gercegim.Zaten artık öyle konular acacak bir hayatım da yok

Kınama bence, elbet sana eski ilgisini gösterecek
Belki ilk defa aşırı övgü aldığı sevgilisi oldu
Dostlar arasında olur bu tür gel gitler
Yoo kınamıyorum da neden böyle yapıyor.Hanı hep elınde telefonu.Insan bı sorar napıyon neydıyon.Neden yazmıyosun aramıyorsun bir problem mi var diıye.Çocuk da cidden evlense mutsuz olacagı bir ınsan

O
Evli adamdan çocuk yapan arkadaşınız mı bu?
Onun akıbeti ne oldu acaba sizi görmüşken soruyum dedim
2 gun önce sezaryanla dogurdu o.Hastaneden çıkmadı sanırım.Kardesımle dogurdugu gun gıttık baska konusmadık.Bebegı cok tatlı.Kocası sen eşime bak falan dedi de gitmıycem.Sezaryanlı o yuzden bak dıyor.Çalışıyorum dıycem

Kocası değil ki o kadın onun metresi

Yoo kınamıyorum da neden böyle yapıyor.Hanı hep elınde telefonu.Insan bı sorar napıyon neydıyon.Neden yazmıyosun aramıyorsun bir problem mi var diıye.Çocuk da cidden evlense mutsuz olacagı bir ınsan
Göbeğiniz aynı anda kesilmedi ya

Kısa süre de olsa, onda başka bir şey bulmuştur, keyfini çıkarıyordur.

Üstelik çalışan insan için 1 ay o kadar az zaman ki

Biz 3 ayda bir görüşüyoruz nerdeyse

Hiç utanmıyor da utanmaz adam ya sinir oldum terbiyesizler

Biz en son 6 ay önce falan gorustuk arkadasımla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…