En yakın arkadaşım

Adamın dıger karısı bılmıyor.Adam sözde bosanamıyormusta.Gercı adam hıc kendı evıne gıtmıyor ama ıstese bosanır.Dogulu oldugundan dıger kadın bosamıyormus
Yazık yaa haberi yok resmen adam başka ev açmış kendine iki şrfsz allah belalarını versin. Neyse konu dağılmasın onların er geç belalarını verir allah. En yakın arkadaşını da sen mesaj at belki senden bekliyodur

Sanmıyorum ki.O kesti mesajları.Valaa bu arkadasımın sonu hayırlı degil.Ailesi duysa reddeder onu

Sanmıyorum ki.O kesti mesajları.Valaa bu arkadasımın sonu hayırlı degil.Ailesi duysa reddeder onu
Duysa keşke herkese rezil olsa yaptıgı şrfszlk. O adamın da çevresi duysa da kimse yüzlerine bakmasa dışlasalar herkes yolda görünce yolunu değiştirse. Ama nasıl ortaya çıkmayacak o çocuk büyüyecek sonuçta
Hiçbir şey gizli kalmaz hele çocuk hiç kalmaz
Nüfusta da kaydı vardır ortaya çıkar çocuk okula gider aşıya gider hastaneye gider çıkar yani. Bu iki şrfszin de sonunu bana söyler misin belalarını çektiklerinde çok sinirlendim çünkü bi rahatlıyım.

En yakın arkadaşına gelince bence boşver başka arkadaşın yok mu bazen araya sebepsiz soğukluk giriyor görüşmezsen çok üzülür müsün eğer çok seviyosan açık açık bi konuş

Ben hatırlatıp daha çok üzmek istemezdim. Ama nasılsın diye de sorulur
en yakınım diyorsun ya ona layık olsun istiyorsun, diğer insanlardan farklı olsun istiyorsun.hatırlatmaktan ziyade, napıyorsun nasılsın demesini beklemiştim. neyse arkadaşın konusunu zaptetmeyim :) ama insanlar böyle artık iyi gün dostu

O da bir şey mi, babam vefat etti 2 ay önce.cenazesine yarım saat uğradı ve bir daha aramadı en yakın arkadaşım dediğim insan.. insanlardan soğudum iyice

Başın sağ olsun, Allah rahmet eylesin inşallah. İnsan aramaya çekiniyor ama yakın arkadaşınsa çekinmemesi lazım aslında. :/ ne yazık ki böyle günlerde anlıyorsun insanların nasıl kişiler olduklarını...

Senin arkadaşım dediğin kişi şu pavyonda çalışan mı? Geceleri bebeğe sen bak ben işe gideceğim diyen? O sen miydin karıştırdım mı yoksa? Eğer sensen de pes yahu, hala arkadaşım da arkadaşım. Kız sana zarar verecek göremiyor musun? Kocası kocası diyip de durma bence, kocası falan değil. Adam başkasıyla evli.

Boşver sen de arama niye kafana takıyorsun ki hayatına o olmazsa devam edemeyecek misin? İnsanlar bazen nankör olabiliyor. Zamanında en yakın arkadaşımla bir günümüz ayrı geçmezdi. Her derdinde, sıkıntısında, iyi gününde hep yanındaydım nişanında, düğün hazırlıklarında vs. afedersiniz tuvalet banyosunu bile temizledim (düğün zamanı temizliğe yardım için gitmiştim) bir tane bile başka arkadaş yoktu yardıma gelen. Zamanla evlenip gittiği şehirde kendince çevre yaptı benim bulunduğum şehirde annesi var oraya geliyor gidiyor ben sosyal medyadan görüyorum davet ediyorum uğramadan gidiyor bi kahvemi içmeye bile gelmeden gider oldu ben de kestim arayıp sormayı. Demek ki benimle olan ilişkisi çıkar ilişkisiymiş dostluğu sahteymiş üzüldüm tabi ama hiç onu kafama takarak kendime dert edinecek değilim çok şükür gayet mutlu hayatım var. Sen de kendi hayatına odaklanmalısın boşver giden gitsin

Valaa kızın annesi duyarsa kalpten gider.Şuan maddi durumları aşırı kötü.Kız işe gidemez bebek var.Adamın çalışması lazım.Kızın ailesi kıza eve gel falan diycek.O da gidemez bebek var.Ya bebegı bıze bırakıcak ya adam bakıcak.Ama bizde kardesımle duzenlı ıse gırıcez yanı evde olmıycaz.İlla ki duyacak ailesi.Ama adama birsey olmaz .Diger arkadasıma da yazmıycam bakalım nolcak

Çok haklısınız.Bu kızın da tek amacı koca sahıbı olmak.Evlenınce zaten benı aramıycak bılıyorum.Erkek arkadasım sukur herseye yetıyor ama onun boyle aramamasına anlam veremıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…