En yakın arkadaşım

Cnnhkn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
94
7
86
31
Kizlar merhaba. İçimde bi kırgınlık var ve birileriyle paylasmam gerekiyor icimde kaldi.
Benim 4 senedir yediğim içtiğim ayrı gitmeyen bir arkadaşım vardı. Bir gün sınıfça bir pikniğe gittik. Orada bana baya mesafeli davrandı başka kişilerle gezdi dolaştı tabi bende buna biraz alindim ve ertesi gün hic konusmadik. O benim yanima gelmedi bende onun yanina hic gitmedim. Neyse sınıfta bir arkadasimiz var. Bu arkadaşla oyle cok samimi degildik ikimizde. (Hatta bazen beraber cekistirirdik oyle yapti boyle yapti diye. O bana anlatırdı bende ona, bilirsiniz yakın arkadaslar çekiştirir iste). Onunla samimi olmaya başladı ben cok şaşırdım. Samimi olmadığımız bu arkadaşla benim aramda ufak bir tartışma çıktı bi gun aramızda. Bende en yakın arkadaşım olan kişiye bunu anlattim boyle boyle dedi diye. Bana sadece " bosver" dedi. (Normalde olsa saydirirdi. Ben onun icin bircok kez o kisiyi karşıma almis biriyim konusmadigimda oldu hatta). En yakın arkadasimla arama mesafe girdiğini farkettim ve telefonla aradim ne oluyor boyle diye. Bana tavırlı bir şekilde birşeyler soyledi bende icimdekileri anlattim. Bana söylediği bir cümle var ondan sonra telefonlari kapattik zaten. " Bana neden onu ( samimi olmadığımız arkadasimla olan tartismadan bahsediyor.) anlatiyorsun ki ben seninle onun aranda kalmak zorunda miyim dedi. O kadar şaşırdım ki. 3 günlük insanla benim aramda kalmıs. Tatile girdik ve tatilden beri toplasaniz 4 5 kere konuştuk o da hastalik oldu bilmem ne. Benim kırgın oldugumun farkinda degil sanırım böyle iste aklima geldikce cok üzülüyorum anlatmak istedim size

Bu tarz problemlerim benim de var maalesef insanlar bazen çok tuhaf olabiliyor Bu arkadaşlık ilişkileri konusunda hep zarara uğrayan taraf oldum İçimde o kadar çok kırgınlık birikti ki anlatmıyorum bilmiyorlar Aslında tahmin etmeleri gerekir Ama beni umursamayan insanlar empati yapmakla uğraşmazlar tabi . Silip attilar iste.. Gercekten benim de icimde cok seyler var anlatmaya hangi birinden başlasam bilmiyorum içim daraliyo..... Neyse iste hayat böyle galiba

Ben yirmi senelik arkadaslarimi sildim. Bir bakiyorsun aslinda seni sevmemis cikiyor. Menfaatci cikiyor. Ya da bambaska biri cikiyor onun icinden.
Kirginlik kolay atlatilmiyor ama kendinize daha cok deger verin. Size böyle yapandan da uzak durun. Cünkü gözden cikarmis sizi belli.
Üzücü seyler ama yasaniyor. Arkadas konusunu kapattim galiba icimde sonsuza kadar.

Bende hep kırılan taraf oldum hep ama. Artik arkadaşlık kurmaya korkuyorum. Ona hiv bi kotuluk yapmadim bana bu sekilde bir cümle kurdu icim paramparca oldu gerçekten..

Bana mesaj attiginda arada hala kanka diyor. Kardeslik kan bağı 2 günlük birine beni sattıginda mi oluyor ?. İcimdeki kirginligin farkinda degil. Agzima geleni söylemek istiyorum ama susuyorum çünkü anlamayacak biliyorum üzülen yine ben olucam..

canım üniversiteyse her sene herkes çok değişiyor sen çizgini bozma
ve sen kime ne dersen muhakkak karşı tarafa ulkaşacağını bil
üniversitede yakın arkadaş yoktur, nadirende oluyor ama yakın arkadaşım olacak diye dert etme

Hayatınıza bakın daha ne güzel dostluklar kurarsınız eminim.
Aklında olanın aklına gelmiyormuşsun baksana..

Simdi de o kızla caniminici kuzum diye fotografta yorumlasiyorlar o kadar sinirim bozuluyor ki anlatamam. Cok zoruma gidiyor aglayasim geliyor sinirden insanlara iyilik yapıyorum kötülük görüyorum biktim artik

Sanırım hic yakın arkadaşım olmayacak herkesten bir kazik yedim ama bu beklemedigim bir kisiydi beni cok sarsti

Hayatın karşına ne çıkaracağı belli olmuyor canım. Çok değer verdığın birini kıskanman içinin acıması çok doğal kendini üzme,yıpratma herşey düzelir inşallah
O seni umursamıyorsa sen de bırak gıtsın

Haklısïn sanirim. Gönül isterdi ki bu guzel arkadasligimiz hic bozulmasin ama zaten hic arkadaşım olmamis ki dimi..

Evet cnm kendini bunlara kafanı takıp üzme. Yeni arkadaslıklar kurmaya bak çevrendekilerle de bi hayli mutlu olabilirsin

Bende hep kırılan taraf oldum hep ama. Artik arkadaşlık kurmaya korkuyorum. Ona hiv bi kotuluk yapmadim bana bu sekilde bir cümle kurdu icim paramparca oldu gerçekten..
Emin ol ben çok daha agirlarini isittim 6 yillik arkadasimdan . Hayatindaki olumsuzluklara sinirlenip bana patladi alttan aldim yetmedi zaafim olan bi konuda bi laf söyledi ve bozuldum bu sefer de komplekslisin diye üzerime geldi neler neler saydi anlatamam . yaziklar olsun yani diyecek hem çok şeyim var hem de hic birşey demek gelmiyor icimden . ona karsi da sessiz kaldim öyle laflar etti ki agzimi acip bi kelime demedim Allah biliyor kirginligimi da ona ragmen duruşumu bozmayisimi da

Peki o olaydan sonra bir daha konustunuz mu ? Biz arada konuşuyoruz ve bana hala samimi davranıyor hiç birşey olmamış gibi ama ben sogudum ondan ve ayni sekilde davranamiyorum

Peki o olaydan sonra bir daha konustunuz mu ? Biz arada konuşuyoruz ve bana hala samimi davranıyor hiç birşey olmamış gibi ama ben sogudum ondan ve ayni sekilde davranamiyorum
Hayir hic konusmadik bide üzerine hakliymis gibi beni feysten watsaptan engellemiş. Hem suçlu hem güçlü. Ne kizginligim ne kirginligim geçecek gibi değil. Çünkü gerçekten agzimi acip kotu bi söz söylemedim onca hakaretine rağmen. Dost dedim düşmandan beter cikti .

Cok uzucu gerçekten((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…