• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşıma aşık oldum

senle ciddi düşünseydi emin ol o hareketlerin hiç birini yapmazdı...en fazla arkadaşça sevişirsiniz heralde :)) boşver sen boşluktan ona aşık olduğunu sanıyorsun bence. Kendini geri çek, asla açılmaaaa

Bu samimiyet göstergesi midir?
Saçmalık!
7 yıllık evliyim, apandisit ameliyatindan sonra gaz çıkarmam bekleniyordu, hastane odasinda gaz çıkarınca eşimden özür diledim, eşim arada hızlı yemek yediyse hıçkırıkla karışık gırplarsa döner benden özür diler.
Arkadaşlar bunlar samimiyet değil iğrençlik!
Evlendikten sonra yazarsınız buraya "kocam duş almıyor yardım edin", "kocam sürekli geğiriyor ne yapabilirim" diye.
Yani bunlar nasıl normal geliyor ben de anlamıyorum..ben de 16 yıllık evliyim uyku haline bişey diyemem oluyodur mutlaka ama ne ben ne eşim birbirimizin yanında yapmayız bana göre büyük saygısızlık,iğrenirim,soğurum..küfürden hıoşlanmam mesela benim yanımda dikkat eder,ağzından kaçarsa trafikte ya da maç seyrederken tepki veririm..salak saçma muhabbetler,hareketler nasıl normal geliyo,nasıl tepki verilmiyo anlamıyorum

Yani bunlar nasıl normal geliyor ben de anlamıyorum..ben de 16 yıllık evliyim uyku haline bişey diyemem oluyodur mutlaka ama ne ben ne eşim birbirimizin yanında yapmayız bana göre büyük saygısızlık,iğrenirim,soğurum..küfürden hıoşlanmam mesela benim yanımda dikkat eder,ağzından kaçarsa trafikte ya da maç seyrederken tepki veririm..salak saçma muhabbetler,hareketler nasıl normal geliyo,nasıl tepki verilmiyo anlamıyorum
Uyurken insan şuursuzdur olur ben de yapıyorumdur, esim de yapıyordur, kaslarını kontrol edemezsin sonuçta, ama ben anlamıyorum yaaa simdi biri gegirse digerleri hohohaaa diye gülüyorlar, komik degil ki bunlar, iğrenç

Sana değer veren biri olsa sanırım yanında geğirip, ısırmaz. Hadi diyelim aklı kıt sizi güldürmek için yapıyor ama başka kızların çıplak fotolarını da göstermez. Elinin altındasınız yani amiyane tabirle fazla mal göz çıkarmaz

Universite son siniftayim, bu yilin basinda bir proje icin biriyle tanistim. Cok kisa zamanda cok yakin arkadas olduk, cok fazla zaman gecirmeye basladik. Tanistigimiz zamanlarda dort yillik sevgilisinin bir yildir kendini aldattigini ogrenmisti. Bu nedenle basta cok arkadasca zaman geciriyorduk ancak zaman ilerledikce biraz flortoz hareketler sergilemeye basladi benimle cok ilgilenmeye basladi, benim de cok uzun suredir iliskim olmadigi icin ve boslukta oldugum icin bundan etkilendim ve ondan cok hoslaniyorum.
Su anki arkadas grubumuz uc erkek ve benim, erkeklerin yaninda inanilmaz ayrintili cinsel sohbetleri benim yanimda konusmaktan cekinmiyor, veya gegirip rahat rahat osuruyor. Bunlara ragmen ondan sogumuyorum, son zamanlarda ozellikle benim evime geliyor sarilip film izliyoruz ya da surekli elimi tutuyor geliyor yanimda uyuyor, ilerde evlenmek hakkinda sakalarimiz oluyor ve surekli bir flortoz bir sakalasma var aramizda. Ister istemez umutlaniyorum bu hareketlerinden.
Bir yandan da surekli connected veya anonim chat gibi uygulamalar kullaniyor, tandem gibi uygulamalardan tanistigi kizlardan nude aliyor bunlar hakkinda bana cok rahat konusup bana bunlari gosteriyor. Bunlara uzuluyordum ancak yarin bir kizla bulusmaya cikacagini soyledi cok uzuldum. Acilmali miyim ne yapmaliyim? Bir iki hafta sonra proje icin gorusmek zorunda kalmayacagiz, iliskimi kesmeli miyim? Benim icin uygun biri olmadigini biliyorum ancak bana cok iyi geliyor, onun yaninda kendimi cok iyi hissediyorum.
Of universte ikide benim de vardı böyle çok yakindik. İkizlerdi bitane daha vardı aynı üç erkek tek kız bendim. Goygoylar devam ediyordu. Cinsellik bel altı argo falan ama egleniyoduk çok ben ikizlerden birine vurulmuştum onun uğruna o kadar zayiflamistim ki begenmez diye ama yine de olmadi farkindaydilar onunda az çok ilgisi vardı bana karşı ama hiç söylemedi bende hiç dile getirmedim. Onlara gider yemek yapardık bekar evleri vardı sonra ben sevgili yaptım bozuldu aramız. Aradan 7 yıl gecti hala Instagramda ekliyiz ama iyiki olmamış diyorum. Ama o heyecan çok başka anlıyorum açılma bence bozulmasın.

Böyle birine açılınca, ne olmasını beklediğimize bağlı ,size verilecek tavsiye. Bence tabiri caizse bu adam sizi emzik yapmış. Oyalaniyor işte

Yeni ilişkiden hemde aldatilarak çıkmış bir erkek sizi yara bandı olarak kullanıyor ve siz buna hoslanti diyorsunuz...adamın size saygısı yok sen içindeki o boşluğu dolduruyorsun o yarasını sarıyor sonunda uzulenn sen olacaksin

Aldatan kişi diğer kız kardeşimiz yani değil mi kesin eminsin..

Ayrıca da midem bulandı. Allah aşkına kokusu da mı soğutmuyor? Öğürme falan olmuyor mu koku burnuna gelince?

Ben lavabodan çıkarken klozete sıvı sabun fıslatıp bir de o şekilde sifon çekiyorum, benden sonra biri girerse aklında öyle kalmayayım diye. Düşün bak lavabo.

Adam kokusu sana gelir de aklında o buram buram kokusuyla kalır diye bile düşünmemiş. Önemsenmediğini fark etmen için daha ne olması lazım içinden dışına çıkaracakları konusunda?

Sakın açılma ayrıca bence. Hatta mümkün olduğunca kapat kendini buna.

Duygusal boşluk dolduracak sevip sevilecek ne tertemiz adamlar var.

Universite son siniftayim, bu yilin basinda bir proje icin biriyle tanistim. Cok kisa zamanda cok yakin arkadas olduk, cok fazla zaman gecirmeye basladik. Tanistigimiz zamanlarda dort yillik sevgilisinin bir yildir kendini aldattigini ogrenmisti. Bu nedenle basta cok arkadasca zaman geciriyorduk ancak zaman ilerledikce biraz flortoz hareketler sergilemeye basladi benimle cok ilgilenmeye basladi, benim de cok uzun suredir iliskim olmadigi icin ve boslukta oldugum icin bundan etkilendim ve ondan cok hoslaniyorum.
Su anki arkadas grubumuz uc erkek ve benim, erkeklerin yaninda inanilmaz ayrintili cinsel sohbetleri benim yanimda konusmaktan cekinmiyor, veya gegirip rahat rahat osuruyor. Bunlara ragmen ondan sogumuyorum, son zamanlarda ozellikle benim evime geliyor sarilip film izliyoruz ya da surekli elimi tutuyor geliyor yanimda uyuyor, ilerde evlenmek hakkinda sakalarimiz oluyor ve surekli bir flortoz bir sakalasma var aramizda. Ister istemez umutlaniyorum bu hareketlerinden.
Bir yandan da surekli connected veya anonim chat gibi uygulamalar kullaniyor, tandem gibi uygulamalardan tanistigi kizlardan nude aliyor bunlar hakkinda bana cok rahat konusup bana bunlari gosteriyor. Bunlara uzuluyordum ancak yarin bir kizla bulusmaya cikacagini soyledi cok uzuldum. Acilmali miyim ne yapmaliyim? Bir iki hafta sonra proje icin gorusmek zorunda kalmayacagiz, iliskimi kesmeli miyim? Benim icin uygun biri olmadigini biliyorum ancak bana cok iyi geliyor, onun yaninda kendimi cok iyi hissediyorum.
Mustafa Ceceli den yine hüsran şarkısını açıp ağlayarak dinlersin gidip acilirsan

Ne yapti ne etti beni ilgilendirmez ama hem senle sarilip film izleyip hem elini tutacak hem de kizlardan bahsedecek. Bakis acisi olarak hos degil boyle biri sizi uzer.

Yorumlariniz icin tesekkur ederim, disardan ne kadar kotu ve sacma gorundugunu farkettim. Gozumu actiniz, yorum yapan herkese tesekkur ederim. Projemiz bitti ben de mesafemi koyuyorum, dersten gectigimizi ogrendikten sonra tum iletisimimi kesmeye karar verdim. Bahsettigim kizla iliskiye baslamis gibiler zaten, iliski kesmek en dogrusu olacak. Tekrar tesekkurler.

Back
X