En yakın arkadaşıma aşık oldum

İğrenç ya, kendisine nude gönderen kızın vücudunu ona buna gösteriyor mu utanmadan?
Yanında osuruyor, geğiriyor mu? Elalemin kızlarıyla yaşadığı şeyleri erkeklere ve sana mı anlatiyor?
Böyle bir adamdan hoşlanmak için insanin kendine bir gram saygı duymaması lazım.
Tek kelimeyle iğrenç
Arkadaş olman hata.
Benim de var erkek arkadaşlarım,yeri geliyor aynı çadırda uyuyoruz. Asla yanımda osuran, benimle münasebetsiz şeyler paylaşan kimse olmadi. Olmasın da
Kendinin asil bu sohbetlerde ne şekil aldığını merak ettim ben.
Erkekler en ayrıntılı şekilde cinsellik konuşacak sen de dinleyeceksin.
Bilerek yapıyorlar :))
Dinleyen bir saftirik bulmuşlar altını kaziyorlar ne arkadaşı ya.

gerçekçi olun lütfen. hiç olur mu? adam beş dakika boş durmayan biri.
elinde telefon chat uygulama yetmiyor
dilinde cinsellik o karı böyle o karı şöyle iğrenç sohbetler
haftasonu size gelip elele gözgöze adı konulmamış yakınlaşmalar
bugün yarın başka bir kızla date
poposu bile boş durmuyor.osuruk bilmem ne. yani adam iğrenç bir insan. bu insandan hoşlandığınız için ne kadar büyük boşlukta olduğunuz belli. siz ona benim sana duygum var deseniz o bunu sana libidom var diye algılar ve bir an önce yatak muhabbetine girişir. kadınları et olarak gören biri.skor peşinde.direkt arkadaşlığınızı bitirin ve eve sokmayın her yerden engelleyin. yoksa bunlar benim başıma neden geldi neden kullanıldım diye konu açarsınız.

Başlık çok alakasız olmuş zaten beraber sarılıp film izlemek uyumak etmek pek yakın arkadaşların yapacağı şeyler değil bence bu aşkta değil siz şuan sadece aşık olduğunuzu sanıyorsunuz ama o kadar falsosu varki aşık olmamak için bence anında uzaklaşmalısın adam geniş rahat bence sana anlatan seni de başkalarına anlatır güvenme....

Seni elinin altinda tutuyor bosluga duserse kullanmak uzere.. Ne arkadas olarak deger veriyor ne de duygusal hisleri var

en yakın arkadaşlarımdan biri bu şekilde yakınlaştığı arkadaşıyla evlendi. arkadaşım kız. o da sevgilisinden ayrılmıştı. evlendiği an hata yaptığını anladı. 8 sene sonra 1 çocukla 8 sene mutsuz geçmiş bir evliliği bitirdi

En yakın arkadaş mı?
En yakın arkadaşlık böyle bi şey değil de, kendine hiç mi saygın yok, sana hiç mi saygı duymuyorlar, sen bundan hiç mi rahatsız olmuyorsun, samimiyeti böyle bi şey mi zannediyorsunuz hepiniz? Gaz çıkarmak, gegirmek, cinsel içerikli konuşmak nedir ya bi kadının yanında? Herifler zaten dingil de, senden yüz bulmasalar devam edemezlerdi. Böyleleriyle işin ne? Cool, rahat falan olmak böyle bi şey değil, haberin olsun. Hepsi dağ ayısı birer pislik.

images
Konuyla alakasız ama bir fizikçi açıklayabilir mi? Karadelik tanim olarak gerçekten delik midir? Her şeyi içine çekiyor ve çok yoğun, bana delik değilmiş gibi geliyor. Çünkü bana göre boşluk yokluk demektir.

Konuyla alakasız ama bir fizikçi açıklayabilir mi? Karadelik tanim olarak gerçekten delik midir? Her şeyi içine çekiyor ve çok yoğun, bana delik değilmiş gibi geliyor. Çünkü bana göre boşluk yokluk demektir.
İngilizce aratmak neden aklıma gelmedi bilmiyorum. Cevap şuymuş:

Don't let the name fool you: a black hole is anything but empty space. Rather, it is a great amount of matter packed into a very small area - think of a star ten times more massive than the Sun squeezed into a sphere approximately the diameter of New York City.

Karadelik boşluktan başka her şeydir denilebilir demiş, isim biraz yanlış verilmiş.

Boklu osuruklu konu bi anda çok bilimsel, entelektüel bi şeye dönüştü :D

Emin misiniz üniversiteli olduğunuza. Lise sona giden biri yazmış gibi okudum. Kendinize değer verin ilk önce

Universite son siniftayim, bu yilin basinda bir proje icin biriyle tanistim. Cok kisa zamanda cok yakin arkadas olduk, cok fazla zaman gecirmeye basladik. Tanistigimiz zamanlarda dort yillik sevgilisinin bir yildir kendini aldattigini ogrenmisti. Bu nedenle basta cok arkadasca zaman geciriyorduk ancak zaman ilerledikce biraz flortoz hareketler sergilemeye basladi benimle cok ilgilenmeye basladi, benim de cok uzun suredir iliskim olmadigi icin ve boslukta oldugum icin bundan etkilendim ve ondan cok hoslaniyorum.
Su anki arkadas grubumuz uc erkek ve benim, erkeklerin yaninda inanilmaz ayrintili cinsel sohbetleri benim yanimda konusmaktan cekinmiyor, veya gegirip rahat rahat osuruyor. Bunlara ragmen ondan sogumuyorum, son zamanlarda ozellikle benim evime geliyor sarilip film izliyoruz ya da surekli elimi tutuyor geliyor yanimda uyuyor, ilerde evlenmek hakkinda sakalarimiz oluyor ve surekli bir flortoz bir sakalasma var aramizda. Ister istemez umutlaniyorum bu hareketlerinden.
Bir yandan da surekli connected veya anonim chat gibi uygulamalar kullaniyor, tandem gibi uygulamalardan tanistigi kizlardan nude aliyor bunlar hakkinda bana cok rahat konusup bana bunlari gosteriyor. Bunlara uzuluyordum ancak yarin bir kizla bulusmaya cikacagini soyledi cok uzuldum. Acilmali miyim ne yapmaliyim? Bir iki hafta sonra proje icin gorusmek zorunda kalmayacagiz, iliskimi kesmeli miyim? Benim icin uygun biri olmadigini biliyorum ancak bana cok iyi geliyor, onun yaninda kendimi cok iyi hissediyorum.
Sadece kendine biraz olsun saygı duymani öneririm.

Açılmak yerine kendini geri çekersen verdiği tepkiye göre sana karşı hissettiklerini anlayabilirsin.

Universite son siniftayim, bu yilin basinda bir proje icin biriyle tanistim. Cok kisa zamanda cok yakin arkadas olduk, cok fazla zaman gecirmeye basladik. Tanistigimiz zamanlarda dort yillik sevgilisinin bir yildir kendini aldattigini ogrenmisti. Bu nedenle basta cok arkadasca zaman geciriyorduk ancak zaman ilerledikce biraz flortoz hareketler sergilemeye basladi benimle cok ilgilenmeye basladi, benim de cok uzun suredir iliskim olmadigi icin ve boslukta oldugum icin bundan etkilendim ve ondan cok hoslaniyorum.
Su anki arkadas grubumuz uc erkek ve benim, erkeklerin yaninda inanilmaz ayrintili cinsel sohbetleri benim yanimda konusmaktan cekinmiyor, veya gegirip rahat rahat osuruyor. Bunlara ragmen ondan sogumuyorum, son zamanlarda ozellikle benim evime geliyor sarilip film izliyoruz ya da surekli elimi tutuyor geliyor yanimda uyuyor, ilerde evlenmek hakkinda sakalarimiz oluyor ve surekli bir flortoz bir sakalasma var aramizda. Ister istemez umutlaniyorum bu hareketlerinden.
Bir yandan da surekli connected veya anonim chat gibi uygulamalar kullaniyor, tandem gibi uygulamalardan tanistigi kizlardan nude aliyor bunlar hakkinda bana cok rahat konusup bana bunlari gosteriyor. Bunlara uzuluyordum ancak yarin bir kizla bulusmaya cikacagini soyledi cok uzuldum. Acilmali miyim ne yapmaliyim? Bir iki hafta sonra proje icin gorusmek zorunda kalmayacagiz, iliskimi kesmeli miyim? Benim icin uygun biri olmadigini biliyorum ancak bana cok iyi geliyor, onun yaninda kendimi cok iyi hissediyorum.
Bu ne saçmalık el ele tutuşup sarılarak film izlemek aşırı mantıksız çocuk mavi boncuk dağıtıyor anlamsız biri gözünüzü açın lütfen

veya gegirip rahat rahat osuruyor.
Bu samimiyet göstergesi midir?
Saçmalık!
7 yıllık evliyim, apandisit ameliyatindan sonra gaz çıkarmam bekleniyordu, hastane odasinda gaz çıkarınca eşimden özür diledim, eşim arada hızlı yemek yediyse hıçkırıkla karışık gırplarsa döner benden özür diler.
Arkadaşlar bunlar samimiyet değil iğrençlik!
Evlendikten sonra yazarsınız buraya "kocam duş almıyor yardım edin", "kocam sürekli geğiriyor ne yapabilirim" diye.

Üzülürsün lattelipasta. Bak taa burdan hissettim.
Bir latte bir pasta al keyfine bak. Bu adamdan sevgili olmaz.

Benim eşim bile benim yanımda erkek muhabbeti etmiyor yahu ne münasebet?
Beraber uyuyorsunuz ama açılmadınız?
Açılmaktan kastiniz tam olarak nedir çözemedim ama ilişki isterseniz muhakkak kabul edecektir, çeşit olur ona da.
Niye kendinize biraz saygı duymuyorsunuz :(

Sağlıklı ilişki göremedim.

Back
X