• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadaşımda tiksindim

çüş artık kız acık acık nıyetını belli etmişş. sen gitme ki o erkan ayartmaya calıssın nasıl ahlaksız sınır bozucu uzaklas nısanlınada söyle oda konuşmasın o kızla ttt:53:

selam bile vermıyor nişanlım güyaerkan benı arabayla alacakya üniden gelip boşuna zahmet olmasın dıyeymiş

ilişkini kes bu kızdan canım bana da pek güvenilir gelmedi :50:nişanlına da konuşma selam verme bazı davranışları sözleri hoşuma gitmiyor dersin

Kin duyarsa duysun, nişanlınla aranı nasıl bozabilir ki?
Ararsa, mesaj atarsa cevap verme.
Eğer açıklama yapmak istemiyorsan bu ara stresliyim uzak durmaya çalışıyorum herkesten de.
Benide Erkan almaya geldi diye imalı konuştuysa demek ki konuştuğu kişiye bahsetti nişanlından, hatta planı da vardır onun, ay çok sinir bozucu. :41:
Zaten okulun kapanmasına ve düğününe de az bir zaman kalmış. Tamamen iletişimi kes, sonucu ne olursa olsun.

sen de arkadaşım yani
ne diyeyim sana
hem kızın tavırlarını biliyorsun
hem de yakın arkadaşım diyorsun
bak eternalhope ne güzel demiş: bu ara stresliyim de. kestir at. zaten anlar o merak etme

sen de arkadaşım yani
ne diyeyim sana
hem kızın tavırlarını biliyorsun
hem de yakın arkadaşım diyorsun
bak eternalhope ne güzel demiş: bu ara stresliyim de. kestir at. zaten anlar o merak etme

kızlar dedimya acıdım ya 3 çocuklu bı adamla nısanlı fln bende uzuldum arkadaslıgım öyle başladı

kızlar dedimya acıdım ya 3 çocuklu bı adamla nısanlı fln bende uzuldum arkadaslıgım öyle başladı

Acıma öyle herkese lütfen ve nişanlı olduğunu nereden biliyorsun eminmisin ? Dikkat et adımına sen bu tiplere karşı çünki onlar karşısındaki ne hayatta acımazlar.

aman ne uyuz bişeyya benmde öyle bir kız arkadaşım vardı ben görüşmüyorum artık bu anlattıgın kızda fena bişey miş

ona meydan vermem ben olsam kesınlıkle nişanlınada az çok bellı eet davranışlarını onaylamadıgını

onun acınıcak bi tarafı yok o tipler başlarının çagresıne herzaman bakarlar zaten

Back
X