- Emoji Skoru
- 257
- Puanlar
- 53
Merhaba herkese iyi geceler direkt konuya gireyim 3 yıllık üniversitede tanıştığım bir kız arkadaşım var biz bu kızla çok iyiydik,geçen seneye kadar geçen sene aramızda biraz bozulmalar oldu ama hep ayakta tutmaya çalıştım/çalıştı,en büyük problemimiz ise bu kızın pick me olması.Örnek vereyim dolmuşa bindik bir grup çok sesli konuşuyordu ben de rahatsız oldum o da neyse indik başladı kanka yağğğ çok rahatsız oldum tüm enerjimi emdiler tamam bir kere dersin susarsın gün boyu surat astı o gün,daha sonra sürekli midesi bulanıyor sigaradan diyince trip atıyor,birde çok darlıyor kanka not atsana kanka şunu atsana kanka ne yazdık kanka hoca ne dedi vs vs.Asıl mevzuya gelirsek kendi içimde kopma noktama biz 1 hafta önce felan buluştuk, buz gibiydi bir şey yapmadım sordum sebebini -arkadaşımın anneannesi öldü yanında olamadım- dedi saçma geldi gezerken o gün herkese sıcaktı bana soğuktu sadece yuttum bir şey demedim memlekete gitti arkadaşının yanına dün geldi buluştuk soğuktu yorgundur dedim ellemedim daha sonra asıl olay ise bugün buluştuk yine soğuktu okuldan sonra dışarı çıktık mağazaya girdik tek dediğim ben bu mağazayı sevmiyorum döndü dedi ki beğenmiyorsan dışarıda bekle x yuttum,kafeye geçtik oturuyoruz başka arkadaşımı gördüm 5 dk yanlarına uğradım,ona da sordum bak sorunsa uğramayacağım yok dedi git 10 dk oldu olmadı aradı beni kanka nerdesin geliyorum x dedim, birden tamam x dedi, adımla seslendi, geldim noldu kanka dedim bir şey yok dedi telefona bakıyor,dedim ben bunaldım artık trip mi çekicem,çekmek istemiyorsan git dedi ağlamaya başladım,bir şekilde barıştık ama çok soğudum napmalıyım
Son düzenleme: