Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çekme, yol ver..Ağladım ben buna zoruma gitti 4 yıldır tribini her şeyini çekiyorum ondan gördüğüm muamele sürekli bu sivri dili
Duygularını abartılı yaşıyor,herkes ona düşman herkes onu kıskanıyor herkes onu kırıyor kendi kimseye bir şey yapmıyor amaKarakterleriniz uyuşmayabilir, arkadaşlığınız artık zevk vermiyor olabilir, karşılıklı farkı düşünceleri taşıyor olabilirsiniz vs. daha bir sürü sebep olabilir ancak anlattıklarınız kadarıyla arkadaşınızın hiçbir pick me davranışı olduğunu düşünmüyorum. Yaşlarınız henüz genç olduğundan sanırım duygularınızı daha yüksek yaşıyor olabilirsiniz. Bu yüzden yaşı daha ileri birçok arkadaş da bana katılacaktır bunlar dert değil. Hoşlanmıyorsanız görüşmeyi kesin gitsin. İnanın bunun zor bir şey olmadığını ileriki yaşlarınızda daha net anlayacaksınız.
Yapamam son seneme az kaldı yalnız kalmak istemiyorumArkadaşlık ömür boyu sürecek bir kaide yok ki .bazen ilişkilerde Arkadaşlık vs çatırdamaya başlar ve biter .kendinize kafa yapınıza daha uygun insanlar illaki vardır. Bunun için üzülmeyin
Maalesef öyle,ben hep bir tık mesafe koyarım arkadaşlarımla bunla koyamadımArkadas misiniz sevgili misiniz anlamadim yani...
Tam ergen sevgili ilişkisi yasiyorsunuz şuan
KeşkeÇekme, yol ver..
canınıza kastınız yoksa sallayın gitsin. dünya insan dolu en ağır toksik kendisi.Merhaba herkese iyi geceler direkt konuya gireyim 3 yıllık üniversitede tanıştığım bir kız arkadaşım var biz bu kızla çok iyiydik,geçen seneye kadar geçen sene aramızda biraz bozulmalar oldu ama hep ayakta tutmaya çalıştım/çalıştı,en büyük problemimiz ise bu kızın pick me olması.Örnek vereyim dolmuşa bindik bir grup çok sesli konuşuyordu ben de rahatsız oldum o da neyse indik başladı kanka yağğğ çok rahatsız oldum tüm enerjimi emdiler tamam bir kere dersin susarsın gün boyu surat astı o gün,daha sonra sürekli midesi bulanıyor sigaradan diyince trip atıyor,birde çok darlıyor kanka not atsana kanka şunu atsana kanka ne yazdık kanka hoca ne dedi vs vs.Asıl mevzuya gelirsek kendi içimde kopma noktama biz 1 hafta önce felan buluştuk, buz gibiydi bir şey yapmadım sordum sebebini -arkadaşımın anneannesi öldü yanında olamadım- dedi saçma geldi gezerken o gün herkese sıcaktı bana soğuktu sadece yuttum bir şey demedim memlekete gitti arkadaşının yanına dün geldi buluştuk soğuktu yorgundur dedim ellemedim daha sonra asıl olay ise bugün buluştuk yine soğuktu okuldan sonra dışarı çıktık mağazaya girdik tek dediğim ben bu mağazayı sevmiyorum döndü dedi ki beğenmiyorsan dışarıda bekle x yuttum,kafeye geçtik oturuyoruz başka arkadaşımı gördüm 5 dk yanlarına uğradım,ona da sordum bak sorunsa uğramayacağım yok dedi git 10 dk oldu olmadı aradı beni kanka nerdesin geliyorum x dedim, birden tamam x dedi, adımla seslendi, geldim noldu kanka dedim bir şey yok dedi telefona bakıyor,dedim ben bunaldım artık trip mi çekicem,çekmek istemiyorsan git dedi ağlamaya başladım,bir şekilde barıştık ama çok soğudum napmalıyım
örnek olarak verdiğin hiçbir davranış bu tanıma uymuyor sen bu terimi bildiğine emin misinen büyük problemimiz ise bu kızın pick me olması.
neden triplerini cekmek zorundasin anlamadim?Merhaba herkese iyi geceler direkt konuya gireyim 3 yıllık üniversitede tanıştığım bir kız arkadaşım var biz bu kızla çok iyiydik,geçen seneye kadar geçen sene aramızda biraz bozulmalar oldu ama hep ayakta tutmaya çalıştım/çalıştı,en büyük problemimiz ise bu kızın pick me olması.Örnek vereyim dolmuşa bindik bir grup çok sesli konuşuyordu ben de rahatsız oldum o da neyse indik başladı kanka yağğğ çok rahatsız oldum tüm enerjimi emdiler tamam bir kere dersin susarsın gün boyu surat astı o gün,daha sonra sürekli midesi bulanıyor sigaradan diyince trip atıyor,birde çok darlıyor kanka not atsana kanka şunu atsana kanka ne yazdık kanka hoca ne dedi vs vs.Asıl mevzuya gelirsek kendi içimde kopma noktama biz 1 hafta önce felan buluştuk, buz gibiydi bir şey yapmadım sordum sebebini -arkadaşımın anneannesi öldü yanında olamadım- dedi saçma geldi gezerken o gün herkese sıcaktı bana soğuktu sadece yuttum bir şey demedim memlekete gitti arkadaşının yanına dün geldi buluştuk soğuktu yorgundur dedim ellemedim daha sonra asıl olay ise bugün buluştuk yine soğuktu okuldan sonra dışarı çıktık mağazaya girdik tek dediğim ben bu mağazayı sevmiyorum döndü dedi ki beğenmiyorsan dışarıda bekle x yuttum,kafeye geçtik oturuyoruz başka arkadaşımı gördüm 5 dk yanlarına uğradım,ona da sordum bak sorunsa uğramayacağım yok dedi git 10 dk oldu olmadı aradı beni kanka nerdesin geliyorum x dedim, birden tamam x dedi, adımla seslendi, geldim noldu kanka dedim bir şey yok dedi telefona bakıyor,dedim ben bunaldım artık trip mi çekicem,çekmek istemiyorsan git dedi ağlamaya başladım,bir şekilde barıştık ama çok soğudum napmalıyım