Yorumlariniz icin tesekkur ederim. Universitedeyken bir iliskim olmustu 2 senelik. Baslarda iyiydi ama sonlara dogru cok kalbim kirildi. Erkek arkadasimla o kadar uzaklastik ki birbirimize ben hep kendimi sorguladim ve yanlisi kendimde aradim. Iliskim bittikten sonra Ozguvenim iliskiler konusunda hayli zayifladi. Simdi 1 yildir kimse yok hayatimda. Bir erkegin beni takdir etmesi, ruhsal ya da fiziksel olarak begenmesi vs. cok uzak geliyo. Garantisini kimse veremez ama artik yanimda gercekten beni seven, takdir eden, yaptiklarimi begenen biri olsun istiyorum. Memlekete donup yakin arkadasimla birkac kere gorustugumden beri onu bu gozle tartiyorum ve sonuclar genelde olumlu. Onun yaninda cok iyi hissediyorum kendimi ve oldugum gibi davranabiliyorum. Ama en bastan nasil denir ki gorucu usulu evleniyo gibi, ben ciddi istiyorum evlenmeyeceksek hic baslamayalim falan. Hem zaman kaybetmek istemiyorum hem isin ucunda arkadasligim var. bi yandan da sinava hazirlaniyorum ne yapicam nerden girip cikicam bilmiyorum