• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakin arkadasimdan hoslaniyorum

by2016

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2015
260
113
53
33
Türkiye
Merhaba,
Ben 23 yasinda, kaliteli bir universiteden mezun ve cevresi tarafindan begenilen bir genc kizim. Universiteden bu sene mezun olup yuksek lisans sinavina hazirlanmak icin 1 seneligine memleketim olan eskisehire dondum. Kendimi su an cok yalniz hissediyorum. Hayatimda birisi yok ve memlekette kalan 2-3 arkadasim var. bir tanesi erkek ve sanirim ben ondan hoslaniyorum. Ancak kimsem olmadigi icin mi boyle yoksa hislerim gercek mi kestiremiyorum. Gecen sene o bana karsi farkli hissettigini soylediginde kesin bir tavirla reddettigim icin su an konuyu acamiyorum. O su an yurtdisinda oldugu icin sik sik konusmuyoruz. En son 2 defa ben yazdim ancak saat farkindan dolayi o gec gordugum icin yazmadim ozur dilerim diye yazdi sonra ben de tekrar bir sey demedim o da tekrar yazmayinca 10 gundur falan konusmadik. (Donmesine 2 ay var) Gecen seneki hisleri gercek mi ya da su an soylesem ne tepki verir bilmiyorum. Su an etrafimda ya da aklimda hicbir erkek yokOnunla birlikteyken gecen zamandan cok keyif aliyorum. Surekli aklimda o var. artik yasimdan dolayi ciddi bi iliski yasamak ve evlilige goturmek istiyorum ama arkadasligimi da riske atmak istemiyorum. Allah rizasi icin bana bir yol gosterin

Çok bir yaşanmışlık olmadığı için hisleri değişmiştir belki de.

Madem bu kadar etkileniyorsunuz döndüğünde hislerinizi açarsınız karşılıklı olup olmadığını da öğrenmiş olursunuz.

Geçen sene siz hislerinden dolayı ona sırtınızı dönmediyseniz oda size dönmez herhalde

O sana olan ilgisini söylediği halde bugün arkadaş kalabildiyseniz, sen ona böyle bişey söylediğindede arkadaşlığınız riske girmez demektir.Yani belliki oda karşılık verirse bir kazancın olacak,ama fikri değiştiyse de bi kaybın olmicak.Ben olsam söylerdim.

Bence sen boşluktasın
Bu yüzdende hazirda olan
erkek arkadsindan hoslandigini
dusunuyorsun

Emin olmadan bisey soyleyip
çocugu umutlandirma derim ben...

Eğer duygularından eminsen deneyebilirsiniz.Ben şuan üniversitedeki en yakın arkadaşımla evliyim mesela,ama arkadaşken ona karşı hep farklı hissediyordum o da boş değildi tabi 4 yıl böyle geçti mezun olunca baktım bişeyler eksik ilk adımı da ben attım hatta, sonuç arkadaşken tanıdığımız için birbirimizi nerde ne düşündüğümüzü söylemeden anlayabiliyoruz her evlilik gibi tartışmalar da olmazsa olmaz tabi.Hakkında hayırlısı olsun lady2016

En cok swvdigim bir soz var nasilda dogru bir söz .atesle barut yanyana durmaz:KK60:

Yorumlariniz icin tesekkur ederim. Universitedeyken bir iliskim olmustu 2 senelik. Baslarda iyiydi ama sonlara dogru cok kalbim kirildi. Erkek arkadasimla o kadar uzaklastik ki birbirimize ben hep kendimi sorguladim ve yanlisi kendimde aradim. Iliskim bittikten sonra Ozguvenim iliskiler konusunda hayli zayifladi. Simdi 1 yildir kimse yok hayatimda. Bir erkegin beni takdir etmesi, ruhsal ya da fiziksel olarak begenmesi vs. cok uzak geliyo. Garantisini kimse veremez ama artik yanimda gercekten beni seven, takdir eden, yaptiklarimi begenen biri olsun istiyorum. Memlekete donup yakin arkadasimla birkac kere gorustugumden beri onu bu gozle tartiyorum ve sonuclar genelde olumlu. Onun yaninda cok iyi hissediyorum kendimi ve oldugum gibi davranabiliyorum. Ama en bastan nasil denir ki gorucu usulu evleniyo gibi, ben ciddi istiyorum evlenmeyeceksek hic baslamayalim falan. Hem zaman kaybetmek istemiyorum hem isin ucunda arkadasligim var. bi yandan da sinava hazirlaniyorum ne yapicam nerden girip cikicam bilmiyorum

Aaaa dunku konumu bu, bir an yalnis yeremi yazdim dedim:KK35:
Dogru yere yazdiniz. Ben gunduz ders calistigim icin ancak aksam yorum yazabildim. Insan tanimadigi insanlara daha rahat acabiliyormus kendini. Bir de tarafsiz yorumlara ihtiyacim var. ama yine de yakin arkadaslarimla dertlesiyormus gibi hissediyorum.

Dogru yere yazdiniz. Ben gunduz ders calistigim icin ancak aksam yorum yazabildim. Insan tanimadigi insanlara daha rahat acabiliyormus kendini. Bir de tarafsiz yorumlara ihtiyacim var. ama yine de yakin arkadaslarimla dertlesiyormus gibi hissediyorum.
baktim kimse yazmamis sonra yeni konu sandim yazinca baktim dunku konu:KK66: neyse artik konuna gelince insanin icini dokmesi rahatlsmasi cok iyi geliyor fikirler ogrenince daha rahatlaniyor en iyisini yaptin. tekra soylim kalbinin sesini dinle nasil olsa bayadir taniyorsun kendisini dene anlasabilirsen devam edersin tepkinli davran tabiki herseyde oldugu gibi umarim hayirlisi olur mutluluklar:KK24:

Back
X