En yakin arkadasimin babasi bana küfür etti

Bence çantasını karıştırması, günlüğünü okuması vs. tuhaf değil. Düşünsenize eve geliyorsun, kimse yok ve evde daha önce hiç görmediğin bir çanta var. Kim olsa açar bakar, içindekileri karıştırır.

Ortada birşey yokken kalkıp sokak ortasında hakaret etmesi, oğlunu yanından alması filan tuhaf ama, genelde erkek çocuklarına böyle davranmaz babalar, kız arkadaşlarının yanında böyle küçük düşürmezler kızı sevmeseler de.

Bir yaşıma daha girdim.
Evimde hiç görmediğim bir çantayı karıştırmak normal mi??????????????????
Gökten düşmedi herhalde bu çanta.
E benim de evimde bir oğlum var ve eve arkadaşlarını getiriyor
Onlardan birinin olabilir demez miyim?

Evimde gördüğüm sahipsiz çantaya saatli bomba muamelesi yapıp hemen karıştırır mıyım????

Vallahi şok oluyorum bazı yorumlara ben. Kim olsa açar bakar, içindekileri karıştırır yazmış bir de.

ahlaksiz adamin sizin cantanizi kurcalamasi okumasi kufur etmesi tehtit etmesi tam bir hayvanlik..
lutfen siz de dışarıya cikarken Günlüğünuzu yaniniza almayin. Ne alaka yani? gunluksuz cikmam abi.. der gibi.. ve bir bilgi daha annenizin bilmesini istemediginiz birseyi bir kağıt parcasina asla yazmayin yazarsaniz da saklamayin sonucta görüldügu gibi üzülen siz oluyorsunuz...o arkadadin olaya taklasimi nedir?

Annene kesinllikle anlat.
Sonuçta annen senin bu adam kadar seviyesizleşmez seni korur en azından.
Ayrıca birdaha adam sana bunları derse.
Sakın susma cevabını ver.
Bu hakaretlerinden ötürü dava açacağım size de.
Ne seviyesiz insanlar var ya..:KK12:

Neler yazmistin tam olrak?
Cok kotu olmus bu ya, tuh.
Ben kardeslerim ablamgil okur diye bile biyerde birakmiyorum yazdiklarimi.

bir daha görüşme sen de
bu kadar seviyesiz ve karaktersiz insanlarla ne işin olabilir bu saatten sonra

1.kaç yaşındasın
2.en yakın arkadaşın ne tepki verdi
3.öpüşmeli sevişmeli şeyler yazıyor diye mi babası öyle dedi yoksa en yakın arkadaşınla mı öyle şeyler yazıyor diye ya da kısaca neye kızdı ki öyle dedi tam olarak?

Belliki oğlunun sana karşı bir ilgisi olduğundan şüphelenmiş samimiyetinize bakarak; ve günlüğünü okuması iğrençlik ötesi ne diyicem bilemiyorum, düzelteceğin birşey yok , korkun olmasın kimse bir aileye gidip kolay kolay sizin kızınız böyle diyemez , dese bile kimse evladını atmaz Bir kere o adamın haddini bildirir kimse evladını sokaktan toplamıyor, sen birdaha o arkadaşının evinin yakınından bile geçme , Ada'm rahatsız birşey belli, allah korusun neler duyuyoruz kimseye güven olmaz arkadaşınlada Arana mesafe koy bence

Merhaba arkadaşlar iyice dert kazani yaptim burayi ama moralim çok bozuk...
en yakin arkadaşım (erkek)ın babasi bi kaç hafta önce tesadüfen günlüklerimi okudu.Bugün karsilastigimizda ise bana milletin içinde cok afedersiniz o.... diye bağırdı..Hayir oyle sandiginiz gibi şeylerde yazmadım.Yazsam bile ona ne ki...neye uğradığımı şaşırdim herkes bana bakti kilitlendim hic bisey diyemedim arkadaşimi yanimdan cekip bidaha bu o.... yu getirme buralara dedi.Ustelik gunlugumun arasindaki okul belgelerimden falan annemin numarasini almış beni tehdit etti..daha once hic bu kadar gururum kırılmamıştı cok rezil hissettim hic bisey yapmadigim halde...Nasil duzeltebilirim
Adamın günlüğünüzü okuması cok sacma vesile olan arkadaşınız olabilir mi? Açıkcası hiç sanmıyorum bir babanın bu tarz şeylerle durup dururken uğraşacağını.

Malesef yaptığım hatalar var annemin bilmesini istemiyorum bazı ailenin hoş gorebileceği şeyler ama benim annemin değil
Insan aleyhine kullanilacak hatalarini neden gunlugune yazar ki? Tamam gunlugunuz size ozel ama onu saklamak kolay olmuyor maalesef, boyle densizler cikip okuyabiliyorlar, o gunlugu yok etmekte fayda var.

Kızım sen ergen değil misin? Adama orada tepkini koymadın mi? Çığlık çığlığı bağırıp ağlama krizlerine girip bana nasıl böyle dersin babam yaşımda adamsın hiç mi utanman yok. Senin de çocukların var. Onlara böyle davransalar hoşuna gider mi vs diye konuşup adamı susturacaktin. Bak nasıl kaçıyordu yanından.

Genc bı kızın cantasını karıstırıp bırde gunluk okuması hayırdır ne nıyetle yaptı bunu pıslık 27 yasımdayım babamın bır kere bıle cantama dokundugunu grmedım 3 yıllık evlıyım esım cantamın fermyarını dahı acmamıstır bı adam bı yabancının cantadında ne arıyor kı ? Ne bulmak ıcın bakıyor ? Neden gunlugu okuyor ? Igrenc sey !!!
oraya takıldım hayvan herif adi
babam dahi açıp günlüğümü okumamış çantamı karıştırmamıştır
kendisine emanet edilen birinin çantasını karıştır özelini oku utanmadan karşısına çık o.... de ağzının yırtılmasını hak ediyor kö.....

Kızım sen ergen değil misin? Adama orada tepkini koymadın mi? Çığlık çığlığı bağırıp ağlama krizlerine girip bana nasıl böyle dersin babam yaşımda adamsın hiç mi utanman yok. Senin de çocukların var. Onlara böyle davransalar hoşuna gider mi vs diye konuşup adamı susturacaktin. Bak nasıl kaçıyordu yanından.
+1

anne babaların, çocuklarına bu psikolojiyi yaşatmasına sinir oluyorum.
o kim ki sana hakaret etme yetkisine sahip?
altta kalmasaydın keşke
aynen
zaten o yaratık bu kızın arkasında kimsenin olmayacağını bildiği için sayıp sövmüştür
annesinin arkasında duracağını falan bilse ağzını bile açamazdı

ya bu arada konu sahibi yazıp duruyoruz dünya kadar soru sorulmuş birine bir cevap ver yahu telapati yöntemiyle mi anlayacağız

Konuyu açıp sonrada bir gram bir şey yazmadan gitmiyorlar mı offff ki off . İnsanlar burda sana bir şeyler yazıyor, fikir veriyor !! O insanların fikirlerine saygınız olsun ya ...

o lafı alır münasip bir yerine geri sokardım. özel hayatıma tacizden gider şikayeti basardım. arama kaydı mesaj ne varsa alırdım. hiç mi birşey yapamıyorum hukuki olarak, temiz bir dayak işimi görürdü. yatarsamda yatayım. o lafı bin kat getiririm burnundan şerefsize bak. o adamın ebesinin çorap rengini hatırlamasına bizzat yardımcı olurum.

Back
X