Merhaba, benim 8 senelik çok yakın hatta en yakın kız arkadaşımın 3 senedir sevgili olduğu bi çocuk var. Arkadaşım geçen sene sevgilisini aldatmıştı ben bunu biliyordum engel olmaya çalıştım ama olmadı. Ben de bunu tabii söylemedim arkadaşımın sevgilisine.
Arkadaşımla her gün telefonda konuşuruz dertleşiriz farklı şehirlerdeyiz şuan. O sevgilisiyle aynı şehirde.
Geçen ay sevgilisi kızın onu aldattığını öğrendi. Sonra benle arkadaşımın mesajlarını okuyunca benim de bu durumu bildiğimi öğrenmiş. Çocuk bana yazdı. Sen bu durumu biliyormuşsun neden engel olmadın falan diye. Çocuk bu durumu öğrenince ayrıldı tabii. Arkadaşım ama çok seviyor 1 aydır kendimi affettirmeye çalışıyor. Ama ben 1 aydır neredeyse her gün arkadaşımı arıyorum yazıyorum hiç cevap vermiyor. 3 gün sonra cevap veriyor mesela. Ya da cevap vermiyor instaya fotoğraf atıyor. Telefona falan da bakıyor yani.
Bu olaydan önce arkadaşımla mutlaka her gü konuşurduk. En son neden benle konuşmuyorsun bi sorun mu var falan dedim çok sınav var ondan dedi.
İki sorum var
Birincisi sizce çocuk kıza benimle konuşmasını yasaklamış olabilir mi? O seni baştan çıkarttı falan diyerek. Arkadaşım da kendini affettirmek için benimle konuşmuyor olabilir mi?
İkinci sorum ben artık arkadaşıma 1 haftadır yazmıyorum aramıyorum. Böyle devam etmeli miyim? Ona sinirli olmakta haklı mıyım