en yakın arkadaşımla başım dertte :(

Bu senin kıskançlığın değil ki,arkadaşının açgözlülüğü..Dışarda erkek mi kalmadı da en yakın arkadaşının eşine sulanıyorsun. Eğer sürekli baktığından, eşine farklı bir ilgi gösterdiğinden eminsen görüşmeyi en azından bir müddet kes bence.Ben tamamen keserdim mesela ,ama o benim tabi :):)

Sen böyle yapmayacağına göre biraz mesafe koy araya bari.

Biraz noktalama işareti kullansaydiniz keske. Bi esimin en yakin arkadasi demişsiniz bi benim arkadasim demissiniz hicbi sey anlamadim.

öncelikle hepinize teşekküür ederim işlerim yoğun anca bakabildim şimdi şöyle benim eşim yabancı bu arkadaşım 8 yıldır arkadaşım daha önce ne bi sevgilime nede hoşlandığım bir kişiye böyle davranmadı .yeni evliyim ben .arkadaşım müşteri temsilcisi ve 3 dil biliyor bugüne kadar türk sevgilisi olmadı türk erkekleriyle anlaşamıyor mutlaka yabancı bir erkekle evlenmek istiyor benim hiç bu traz düşüncem olmadı kader kısmet Allah eşimi çıkardı karşıma ingilizcem var kendimi idare edebilcek kadar :) o yıllarca bunun için uğraşıp benim yabancı biriyle evlenmemi kaldıramıyor sanırım çünkü ilk duyduğunda yatağının üstünde tepinmişti nasıl olur ya diye :) o zamanda tanıştırdığımda kaç yıllık arkadaşım sonuçta anlıyorum tuhaflık sezmiştim ve hoşuma gitmemişti ve onla pek biraraya gelmedik son zamanlar çok yalnız olduğundan şikayet edip duruyordu birde kemik hastalığı var sürekli ağrıları oluyor bu arkadaşı önceden göstermiştim beğenmemişti dün öle bi karar aldık buluşturduk çocuk zaten sessiz bi tip bu benim eşimle makara yapıyo hep ona bakarak hep onu konuşturmaya çalışarak ve bel altı espiriler yaparak ben eşimi uyardım lütfen muhatap olma oda anında fren yaptı zaten sonra sordu noldu diye dedim hayatım mben bu tarz muhabbetleri sevmem lütfen sen ona karşılık verme oda peki aşkım ben senin arkadaşın kırılır eder diye dediki öledir eşime sonsuz güvenim var yani olay bu arkadaşlar hissediyorum hala watsaptan yazıyo bana cuma olmasın cumaresi olsun diyen şahış cumartesi planımız var deyince cuma olsun diyor birde şimdi karşıma alıp artık görüşmek istemediğimi söyliycem yapıcak birşey yok sanırım başka

Biraz noktalama işareti kullansaydiniz keske. Bi esimin en yakin arkadasi demişsiniz bi benim arkadasim demissiniz hicbi sey anlamadim.

pardon aceleden ve öfkeden benim kız arkadaşımla eşimin yakın arkadaşının arasını yapmak istedik ama kız arkadaşım yüksek ihtimal benim eşime asılıyor özetle yani ben bunu hissediyorum

aynen şimdide cuma olması cumartesi çalışıyorum diyen bizim cumartesi plan yaptığımızı öğrenince cuma diye kıvırıyor hayır dedim sen cumartesi deyince bizde cumaya başka plan yaptık delircem zaten az kaldı

eşimle evlenmeden öncede birşeyler sezip mesafe koymuştum o zamanda bana sormadan eşimi faceden eklemişti oda arkadaşım diye kabul etmişti bende sinirlenmiştim sonuçta benim sevgilim ben olsam sorarım daha bir kere tanıştın ne ekliyorsun hoşuma gitmemişti ve bir süre sonra eşim sildi facesinden bunu o yüzden eşime yaklaştırmıyorum kendisi niye yaptığımın farkında değil tabi eşimin arkadaşıyla çok samimiyiz bunu biliyor sürekli bizim evimize gelir gider birlikte aktivitelerimiz olur o yüzden onu kullanır mantıklı bence

Görüşmelere eşin gitmesin tek sen git eşinle onu aynı ortamda bulundurma. Bu kadar içinde şüphe varsa vardır birşey kadın önsezileri kolay kolay yanlış çıkmaz.

normalde iş yerinde aynı bayanlamı muhattapsınız siz eşinizin davranısı o bayana karsı nasıl

benim işyerimdekilerlede diğerleriylede gayet seviyelidir eşim samimiyette var ama vıcık vıcık bir adam değildir evden çıkmaz bilgisayar oyunları yüzünden zorla çıkarız benim gitmemede izin vermez kısaca dibimden ben istemesemde ayrılmaz :)

Kadının kadına yaptığını erkekler yapmıyor
Eğer rahatsız oluyorsan ve tam emin değilsen,eşinle kesinlikle görüştürme-sen görüş.
Tepkilerine göre sende görüşmeyi kesersin ya da devam edersin.
Ama benden sana tavsiye eşine bu hislerini belli etme, olmayan şeyi oldurursun.

hoşlandığını söylüyor evet eşimin arkadaşı sessizdir ama dün gayet hoşsohbetti sadece uyumlu bir çocuk bizimki daha yırtık :) hoşlandım diyor ama ben emin değilim ne olursa olsun ben görüştürmiycem eşimi onunla kesin kararlıyım ve eminimki çocukla tek görüşünce olmadı istemiyorum diyecek ve işte o zaman kapımı suratında yapışmış olarak bulucak

yanılmıyorsun bence, fiili eyleme geçilmediyse bile hissiyat vardır arkadaşında eşine karşı, yoksa insan zaten konduramaz uzunca bi süre takip eder ben mi yanlış anlıyorum diye.

evet kendimi o kadar kötü hissediyorumki anlatamam sabaha kadar kabuslar gördüm ağlamışım uyandığımda yanaklarım ıslaktı bunu haketmedim çok sevdiğim bir arkadaşım ve çok ciddi bir hastalığı var tedavisi olmayan hep üzüldü destek oldum tamam gönül bu bişeler hissetse bile bana ve eşime gerçi eşimin dünyadan haberi yok :) sezdirmemeliydi ne yapabileceğini sanıyorki eşim ben olmasam bile onunla olmaz hayatta imkanı yok ne elde ediceni sanıyor ya da sadce beni huzursuz etmek içinmi yapıyor anlamadım çözemedim insanlar bazen ne kadar kötü oluyorlar yazık gerçekten

kız arkadaşınızın hareketleri daha önce de öyle miydi son zamanlarda mı böyle hissetmeye başladınız. Önce bunu netleştirin sonra mesafe koyun. Eşinize bişey belli etmeyin siz soğutun arayı.

zaten mesafe koymuştum sevgiliyken eşimle sadce ben görüşüyodum arkadaşımla ikisini bir araya getirmedim iki kere görüştüler o zamanda rahatsız olmuştum .şimdi gene aynı hareketler evlendik diye belkide geçen sefer yanıldım diye düşünmüştüm ama hareketler aynı

evet kesinlikle öyle yapıcam

arkadaşlar çok teşekkür ederim aslında yapılacak olanı biliyordum ama şimdi dahada emin oldum gerçekten aşırı kıskançlığı olan biri değilim şöylede bir durum var yani kendimi övemek için söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın ama eşim yakışıklı bir adam değildir bense tam tersi :) yani elim ayağım bay adüzgündür eşim hala bile der beni nasıl sevdin diye ama onu en yakışıklı erkeklere değişmem o kadar güzel bir kalbi varki arkadaşımlada birşey olamaz ben olmsam bile olmazdı çünkü eşimin başka bir arkadaşı için çok önce söylemiştim oda bana aşkım kusura bakma senin arkadaşın ama berkenin ona bakıcanı sanmamamgüzel bir kız değil berke dış görünüşe çok önem verir demişti yani eşim ona asla ve asla bakmaz ben olmasam bile imkanı yok o konuda kendimden eşimden çok eminim ama az bir arkadaşlığımız olmadı bunu yapmayı düşünmesi bile kalbimi parça parça etti

aynısını annem de yaşadı malesef, kıskançlıktan olduğunu düşünüyorum ben yoksa başka mümkünatı yok. görsen annem kankasıydı sanki doğum günlerinde hediye almalar her gün oturmaya çağırmalar filan bi ara öyle sıkı fıkı olmuştuk ki o aileyle her gün ya biz onlarda ya onlar bizde tabi küçüktüm dikkatimi çekmedi ama babamın telefonunu bi karıştırdım ki aman yarabbi ne mesajlar nasıl aşk mesajları bide böyle yedi yirmidört ağzında allah lafı namaz kılar herkese din iman edebiyatı parçalar kapalı da filan bi kadın.nasıl yapar bunu anneme diye ağladım durdum tabi kimseye bişey diyemedim. o yüzden yakın da olsa dikkatli olmak lazım, insan bu herşeyden önce kendi isteğini düşünür. hele ki hastaysa bazı şeyler daha az umrunda olur.

dediğim gibi bu cevabında herşey gizli aslında. eşin sana aşık, evliliğin de güzel arkadaşın seni kıskanıyor. sevilen bi kadın daima kıskanılır. hepimizde var bu duygu, mesela ben yalnız bi kadın olsam yakınımda çok güzel bi evlilik görsem illa ki kıskanırım tabi bu bana göre ancak imrenme şeklinde bi kıskanma olabilir ama bazı kadınlar malesef olayı abartıp o kadını değil beni sevsin psikolojisine filan da girebiliyolar.

aynen arkadaşım katılıyorum ne başına gelirse en yakınından geliyor .yaşımız olmuş 30 sanırım ben sevgili bulup işler ciddileşince pskolojisi bozuldu yemin ederim daha öncede birçok erkek arkadaşımla tanıştı hiç böyle birşey hissetmedim neden şimdi niye bilmiyorum çözmeyede uğraşmıycam hayatımdan çıkarıcam

Kadın hissediyorsa doğrudur. -paranoyak olanlar hariç elbette- Uzaklaşın arkadaşınızdan, sinek küçük ama mide bulandırır. Eşimin erkekten çok bayan arkadaşı var, görüşürler bende konuşurum. En ufak bir başka niyet sezersem o kadını hayatımdan sonsuza dek çıkarırım.

bilmiyorum bana çok yabancı bu duygular konduramıyordum ama var aklında bu düşünce ya bir kamerayla çekebilseydim hiç tanımayan insanlar bile ne halt etmeye çalıştığını anlardı örnek olarak şunu anlatıyım.Eşim hep takılır bana hayatım bak (özellikle benim arkadaşlarımın yanında yapar bunu bide :)bana herkesin yanında bişey istediğimde emret sahip diyceksin der :) bende hep rüyanda görürsün derim :) yine aynı muhabbet oldu dün güldük aradan zaman geçti eve dönerken yolda arkadaşım eşime eee sahip dedi birden . ben tabi şok ağzımdan ister istemez kaçtı ne diyosun sen be dedim ve hemen tuttum kendimi suratı bi değişti ama ben hiç bişe olmamış gibi davrandım ya sen kimsin be yemin ederim tekme tokat giresim geldi ..

bazı kadınlar evli adamlara olan ilgisini anlamıyorum kesinlikle eşinizi uyarın ve kadınla aranıza baya bir sınır koyun o tel konusmanızda diycektin hyarola kocam gelmeyince keyfin mi kaçtı diye ben olsam cazgırlık yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…