Arkadaşlar benim yıllardır arkadaşım olan kişinin eşime olan tavırları beni rahatsız ediyor eşimden eminim hiç bişeyin farkında değil bende kendi kendime vesvesemi yapıyorum diye düşünüyorum ama kötü hissediyorum.Dün eşimin en yakın arkadaşıyl ne zamandır istiyorduk bizimki çocuğu daha önce beğenmemişti neyse dün biraraya getirdik sürekli eşime takılması bakışları hep eşimin üstünde eşim samimi sıcakkanlıdır ve benim arkadaşım olduğu için kırmaz onu ama bi noktadan sonra ben eşimi uyardım karşılık verme diye şaşırdı ama sözümü ikiletmez ve bizim kız arkadaşı beğendiğini söyledi oda bizmkini beğenmiş bu haftasonu tekrar buluşmaya karar verdik ben son anda karar değiştirdim haftasonu başka bir sözümüz olduğunu onlarla buluşup sonrasında ayrılcağımızı sööyledim arkadaşıma ve beklediğim tepki geldi biden isteksizleşti biz napcaz ikimiz pek konuşkan değil çocuk filan yan çizmeye çalışıyo ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen bana bir yol gösterin ya hepsi benim paranoyaklığımsa kimseyi kırmak istemiyorum ama içim çok daraldı normalde kıskanç biri değilim çok bayan arkadaşlarımız var onun iş yerindeki bayanların çoğunuda tanırım severim daha önce hiç böyle birşey yaşamadım ve hissettmedim lütfen bir akıl verin
Biraz noktalama işareti kullansaydiniz keske. Bi esimin en yakin arkadasi demişsiniz bi benim arkadasim demissiniz hicbi sey anlamadim.
Şüphelenmekte haklı olabilirsin. Kadın hissiyatı boşa çıkmaz. Ama bence bir süre daha gözlemlemeye bak.
Arkadaşın o çocuktan hoşlanmış olsa başbaşa olmaya bakardı. Grup halinde takılınca daha rahat edecekmiş gibi bir mantık sezdim yazdıklarında.
Eşine belli etmen için erken. Bir süre daha sabırlı olup gözlemle emin olunca eşinle paylaş ve mesafe koy bence.
Normalde kıskanc olmadıgınz icin bu süphenzde haklı olabilirsinz dikkatli olun bence ama su da var ki sırf esinizle vakit gecirmek icin hoslanmadıgı birine hoslandım diyebilir mi bi insan?sonunu düsünmedi mi yani hic. öteki adama yazık (süphelerinz dogruysa)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
normalde iş yerinde aynı bayanlamı muhattapsınız siz eşinizin davranısı o bayana karsı nasıl
Arkadaşınızı tanıştırdığınız çocuk gerçekten sessiz mi peki ? Yani aynı ortamdayken az mı konuştu, belki gerçekten ne yapacağını bilemiyordur ya da çift olarak buluşunca daha rahat edeceğinizi düşünüyordur. Arkadaşınızın ağzını arayın, çocuktan gerçekten hoşlanmamış mı anlamaya çalışın.
yanılmıyorsun bence, fiili eyleme geçilmediyse bile hissiyat vardır arkadaşında eşine karşı, yoksa insan zaten konduramaz uzunca bi süre takip eder ben mi yanlış anlıyorum diye.
kız arkadaşınızın hareketleri daha önce de öyle miydi son zamanlarda mı böyle hissetmeye başladınız. Önce bunu netleştirin sonra mesafe koyun. Eşinize bişey belli etmeyin siz soğutun arayı.
Bu senin kıskançlığın değil ki,arkadaşının açgözlülüğü..Dışarda erkek mi kalmadı da en yakın arkadaşının eşine sulanıyorsun. Eğer sürekli baktığından, eşine farklı bir ilgi gösterdiğinden eminsen görüşmeyi en azından bir müddet kes bence.Ben tamamen keserdim mesela ,ama o benim tabi :):)
Sen böyle yapmayacağına göre biraz mesafe koy araya bari.
evet kendimi o kadar kötü hissediyorumki anlatamam sabaha kadar kabuslar gördüm ağlamışım uyandığımda yanaklarım ıslaktı bunu haketmedim çok sevdiğim bir arkadaşım ve çok ciddi bir hastalığı var tedavisi olmayan hep üzüldü destek oldum tamam gönül bu bişeler hissetse bile bana ve eşime gerçi eşimin dünyadan haberi yok :) sezdirmemeliydi ne yapabileceğini sanıyorki eşim ben olmasam bile onunla olmaz hayatta imkanı yok ne elde ediceni sanıyor ya da sadce beni huzursuz etmek içinmi yapıyor anlamadım çözemedim insanlar bazen ne kadar kötü oluyorlar yazık gerçekten
arkadaşlar çok teşekkür ederim aslında yapılacak olanı biliyordum ama şimdi dahada emin oldum gerçekten aşırı kıskançlığı olan biri değilim şöylede bir durum var yani kendimi övemek için söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın ama eşim yakışıklı bir adam değildir bense tam tersi :) yani elim ayağım bay adüzgündür eşim hala bile der beni nasıl sevdin diye ama onu en yakışıklı erkeklere değişmem o kadar güzel bir kalbi varki arkadaşımlada birşey olamaz ben olmsam bile olmazdı çünkü eşimin başka bir arkadaşı için çok önce söylemiştim oda bana aşkım kusura bakma senin arkadaşın ama berkenin ona bakıcanı sanmamamgüzel bir kız değil berke dış görünüşe çok önem verir demişti yani eşim ona asla ve asla bakmaz ben olmasam bile imkanı yok o konuda kendimden eşimden çok eminim ama az bir arkadaşlığımız olmadı bunu yapmayı düşünmesi bile kalbimi parça parça etti
aynısını annem de yaşadı malesef, kıskançlıktan olduğunu düşünüyorum ben yoksa başka mümkünatı yok. görsen annem kankasıydı sanki doğum günlerinde hediye almalar her gün oturmaya çağırmalar filan bi ara öyle sıkı fıkı olmuştuk ki o aileyle her gün ya biz onlarda ya onlar bizde tabi küçüktüm dikkatimi çekmedi ama babamın telefonunu bi karıştırdım ki aman yarabbi ne mesajlar nasıl aşk mesajları bide böyle yedi yirmidört ağzında allah lafı namaz kılar herkese din iman edebiyatı parçalar kapalı da filan bi kadın.nasıl yapar bunu anneme diye ağladım durdum tabi kimseye bişey diyemedim. o yüzden yakın da olsa dikkatli olmak lazım, insan bu herşeyden önce kendi isteğini düşünür. hele ki hastaysa bazı şeyler daha az umrunda olur.
dediğim gibi bu cevabında herşey gizli aslında. eşin sana aşık, evliliğin de güzel arkadaşın seni kıskanıyor. sevilen bi kadın daima kıskanılır. hepimizde var bu duygu, mesela ben yalnız bi kadın olsam yakınımda çok güzel bi evlilik görsem illa ki kıskanırım tabi bu bana göre ancak imrenme şeklinde bi kıskanma olabilir ama bazı kadınlar malesef olayı abartıp o kadını değil beni sevsin psikolojisine filan da girebiliyolar.
benim işyerimdekilerlede diğerleriylede gayet seviyelidir eşim samimiyette var ama vıcık vıcık bir adam değildir evden çıkmaz bilgisayar oyunları yüzünden zorla çıkarız benim gitmemede izin vermez kısaca dibimden ben istemesemde ayrılmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?